Top Local Places

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man

Geurtsvenweg 4, Weert, Netherlands
Nonprofit Organization

Description

ad

Op deze pagina vind je informatie over Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert en de activiteiten die hier plaatsvinden.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Morgenochtend tussen 11u00 en 12u00 "Puur Natuur" op WeertFM met o.a. Patsy Kerkhofs over het Natuureducatief Centrum in Bree (Natuurpunt Bree & Natuur.huis "Mariahof"), Jan Aarts (IVN) (Ivn Weert) over wat er de komende jaren voor natuur en milieu in Weert moet gebeuren en Arjanne van Voorst en Peter van Akkerveken over het nieuwe zintuigenpark.

facebook.com

Vanavond (nog) niks te doen? Kom dan naar deze interessante lezing. Aanvang 19u30. Entree gratis.

facebook.com

Op zoek naar een leuke én zinvolle vrijetijdsbesteding? Word dan vrijwilliger bij het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man. Interesse? Kom langs en maak kennis op zondagmiddag 8 oktober aanstaande.

facebook.com

Wil je meer weten over biologisch-dynamische producten en biologisch-dynamisch tuinieren? Kom dan op zondagmiddag 8 oktober naar het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man en laat je informeren door Jan van de Ven en Rob Baan.

facebook.com

Leuk vrijwilligerswerk bij NMC De IJzeren Man! Lees het verhaal van Jennifer op: http://www.goedbezigweert.nu/public/blog/?p=45

facebook.com

Zondag 8 oktober 2017: Natuur- en Milieucentrum viert haar 25-jarig jubileum. Dat betekent feest. Feest voor iedereen. Voor jong en oud zijn er diverse activiteiten. Komt u ook? Van 13.00-17.00 uur bent u van harte welkom.

facebook.com

Vrijdag 29 september zijn de leerlingen van K2B van Het Kwadrant Weert nogmaals een workshop gaan volgen in het NMC. Dit voor het van Mens en Natuur, thema De natuur in (voedselkringloop en determineren). Na wat wennen aan de geuren en kleuren van de braakballen (uilenballen) gingen alle leerlingen goed op zoek naar de botjes van muizen en vogeltjes, het geliefde menu van een uil. Vaardigheden als nauwkeurig werken, observeren en vergelijken werden goed geoefend. Kristey slaagde er in bijna een geheel skelet van een muis terug te vinden. De medewerker van het NMC gaf de leerlingen ook een grote pluim voor hun interesse, inzet en enthousiasme, gedurende de 2 workshops daar gevolgd!

facebook.com

Heb je avontuurlijke kinderen of kleinkinderen? Kom dan op zondagmiddag 8 oktober naar het NMC en laat ze meedoen aan superleuke activiteiten. Kijk op http://bit.ly/2x4EfUp voor meer info.

facebook.com

Wat een kleurenpracht!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man