Top Local Places

Trade Port Trailer Service B.V.

Jacob Roggeveenweg 11, Venlo, Netherlands
Automotive Body Shop

Description

ad

Trade Port Trailer Service B.V.
is gespecialiseerd in:
carrosseriebouw, laadkleppen, onderhoud, keuringen en schadeherstel.
TRADE PORT TRAILER SERVICE B.V. heeft met opzet het woord "SERVICE" in de bedrijfsnaam opgenomen.

Dit om duidelijk te maken dat dienstverlening bij ons de gewoonste zaak van de wereld is en wij ons terdege bewust zijn van onze verantwoordelijkheid. Een fout bij ons betekend immers een ontevreden klant! "SERVICE", bijna een cliche, een woord dat iedereen gebruikt om zijn bedrijf naar de voorgrond te schuiven. Maar waardering voor de echte dienstverlening hoor je uit de mond van de tevreden klant die zijn tevredenheid weer doorvertelt.
Wij willen heel eerlijk zijn. Nieuwe klanten dienen zich dagelijks aan. Dat streelt onze ijdelheid.
Maar wij willen kosten wat kost het persoonlijk contact met onze klanten blijven onderhouden.

Alleen op die manier kunnen we persoonlijke service blijven verlenen. Dan hoeven we ook niet meer te etaleren met een dag-en-nacht-service. Of met:"Wij repareren langs de weg". Trade Port Trailer Service B.V. is er voor de klant, ALTIJD EN OVERAL.

Zodra dat nodig is.

Als Focwa-erkend bedrijf kunnen onze bekwame vakmensen van de kleinste carrosserie aanpassingen tot complete nieuwbouw realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van nieuwe constructies of componenten en het aanbrengen van extra toevoegingen. Met ons eigen merk: “TRADEPORTTRAILER” zijn wij in staat een breed scala aan uitvoeringen te construeren. Het ontwerpen van de carrosserie gebeurt uiteraard in overleg met de klant, deze kan kiezen uit bijvoorbeeld een huifopbouw, een koelbak of een opbouw naar eigen specificaties. De volledige afwerking waaronder bijvoorbeeld galvaniseren, spuiten, reclame en nieuw Nederlands kenteken behoren tot de mogelijkheden.RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Aan de slag met nieuwe order "Boom Transport". Een aantal trailers krijgen 2 koelunits voor optimale koeling. #BoomTransport #TrailerOpMaat #koelTrailers

facebook.com

Dekzeil defect...? U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties en noodreparaties. #DekzeilRepareren #TradePortTrailerService

facebook.com

Graag willen we iedereen bedanken voor de steun, medeleven en de donaties voor de goede doelen waar Twan altijd aan verbonden zal blijven. We gaan verder zoals Twan het zou hebben gedaan en zoals u van ons gewend bent. Nogmaals enorm bedankt...! Namens het hele Trade Port Trailer Service Team.

facebook.com

In verband met overlijden en de uitvaart van Twan Krebbers zijn wij morgen vanaf 13.00u en donderdag de gehele dag gesloten. Namens het hele team van Trade Port Trailer Service alvast vriendelijk bedankt voor uw begrip en steun.

facebook.com

We zijn stil..... Geheel onverwachts is Twan 25 augustus 2017 overleden. De avondwake zal worden gehouden op woensdag 30 augustus 2017 om 19:00u in MFC De Buun, Kasteellaan 25 te Well. Voorafgaand aan de avondwake in De Buun is er gelegenheid om afscheid te nemen van Twan. Dit kan van 17.30 tot 18:45u. Wij danken u allen voor uw steun.

facebook.com

No plastic-fantastic....! Gewoon oerdegelijk in eigenhuis gefabriceerd. #LichtbalkTrailer #TPTS #TrailerService

facebook.com

Zijn we goed in...! Noodreparaties snel en vakkundig. De koffie staat klaar...! #NoodReparatietrailer #Lassen

facebook.com

Onderhoud aan remmen is belangrijk...! de onderdelen die wij vernieuwen zijn van topkwaliteit en garanderen een lange levensduur.

facebook.com

Voor de veiligheid de bril erbij gehangen...! Deze naaf zat muurvast op de as. Onze truc,....geef het onder spanning de tijd en ga even lekker pauzeren.

facebook.com

Slimme oplossing...! In samenwerking met CFG groep hebben we deze unieke onderbouwkist gebouwd voor de PALFINGER meeneemheftruck. #CFGGroep #PalFinger #TPTS #VAMUDA

facebook.com

Wij leveren ze op maat gemaakt...! RVS onderbouwkisten voor uw trailer. @onderbouwkisten #trailer #TradePortTrailerService #TPTS

facebook.com

Wat een Eyecatchers...! Trots op het resultaat. Twee unieke combi's gebouwd in opdracht van Kempen Transport en onlangs afgeleverd. Mannen véél plezier ermee!

facebook.com

Quiz

NEAR Trade Port Trailer Service B.V.