Top Local Places

Mica IT BV

Amsterdamseweg 35, Uithoorn, Netherlands
Automation Service

Description

ad

Mica IT kan uw ICT-omgeving op afstand beheren, uw systeembeheerder daarin bijstaan, of uw serveromgeving verhuizen naar de cloud. Mica IT is een automatiseerder voor het midden- en grootbedrijf en in het bijzonder gefocust op projecten en beheer van omgevingen tussen de 50 en 1000 werkplekken. Uiteraard is de projectorganisatie ook voldoende uitgerust om omgevingen van 1 tot 25 werkplekken te automatiseren en trajecten zowel technisch als financieel passend te begeleiden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Precies 1 jaar geleden publiceerde Mica IT een artikel over Crypto-besmettingen en aanvallen. Vandaag, na de afgelopen dagen, is het nodig om na een kleine update het nogmaals te publiceren: https://www.linkedin.com/pulse/ransomware-een-explosief-groeiend-cryptoprobleem-göran-van-der-laarse

facebook.com

Glasvezel Uithoorn

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Het leukste en snelst groeiende IT bedrijf van Nederland zoekt een nieuwe collega! We maken mooie software en apps, bouwen IP netwerken op onze eigen glasvezelring maar voor onze IT werkzaamheden zoeken wij een slimme en intrinsiek gemotiveerde startende IT’er. Werkzaamheden omvatten onder andere migratieprojecten, onderhoud en beheer voor onze kantooromgevingen die op basis van Windows en Linux gebouwd zijn. Opleiding is niet relevant. Als je verbaal sterk bent, sterke affiniteit voelt met het woord ‘nerd’ dan kon jij wel eens geschikt zijn! Ben of ken jij zo’n nerd die tegen hele leuke voorwaarden aan de slag wil in Uithoorn? Let us know!

facebook.com

5 of the Worst Computer Viruses Ever

Vrijdagochtend, geschiedenisles bij Mica IT! #weetjenog

facebook.com

Home

GEZOCHT: junior systems engineer ICT voor Mica IT BV! Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega met een goed stel hersens en met goede communicatieve vaardigheden. Het gaat om een functie ter ondersteuning van onze project engineers. Daarnaast het assisteren van gebruikers / systeembeheerders van onze klanten met vragen over wachtwoorden, e-mail, VPN, printers en nog veel meer. We hebben een leuk team mensen in Uithoorn en leiden mensen intern op tot volwaardige en daadkrachtige ICT engineers. Zit je nog op school? Heb je een baan waar je niet tevreden bent? Geen probleem, neem contact met ons op en kom eens een bak koffie drinken, ervaring of diploma is niet nodig. Kijk eens op de websites van onze onderneming op www.mica-ip.nl of www.mica-it.nl

facebook.com

Ransomware – een explosief groeiend cryptoprobleem

Mica IT heeft de afgelopen maanden vaak moeten ingrijpen en de schrik zit er wel een beetje in. Hoe zit het met jouw beveiliging?

facebook.com

Mica IT - Nu onafhankelijke IP Netwerk leverancier!

Mica IT BV heeft het technische vuur nog niet verloren! Na al jarenlang de mooiste projecten te hebben mogen doen, heeft het Mica IT team een eigen IP CORE netwerk gebouwd. Mica IT is nu onafhankelijk ISP geworden met een eigen CORE netwerk in 3 datacenters in Nederland. We zijn best een beetje trots en vertellen u graag nog veel meer over de nieuwe mogelijkheden!

facebook.com

Mica IT BV

Mica IT BV
facebook.com

Timeline Photos

Mica IT heeft vrijdag definitief gekozen om het nieuwe Layer2 en Layer3 BGP netwerk te gaan bouwen met de mooie producten van Extreme Networks. Ook onze nieuwe partner is blijkbaar blij! :-)

Timeline Photos
facebook.com

GEZOCHT: Communicatie / Marketing medewerk(st)er. Mica IT BV is opzoek naar een full-time communicatie medewerker. Deze functie ligt heel dicht tegen marketing en sales aan. Het geniet voorkeur dat deze persoon ook wat klein grafisch werk kan oppakken en overweg kan met WordPress.

facebook.com

Quiz