Top Local Places

De Knutsel Handjes

de Hennepe 427, Tiel, Netherlands
Hobby Store

Description

ad

Atelier De Knutsel Handjes is een Atelier waar een verscheidenheid aan workshops mogelijk is. De Materialen kunnen bij het Atelier gekocht worden.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De eerste kast van het project mini atelier heeft nienke in elkaar gepuzzeld. Super leuk al aan het worden.

facebook.com

Nieuw binnen gekomen. Miniatuur kamers. Ik ga eerst zelf aan de slag met de naaikamer om de ervaring op te doen met dit bouwpakket. Lijkt me erg leuk om te maken. Alles zit erin, lampje, naaimachine zelfs een mini paspopje. Zin in. Ook intresse laat het mij weten. Er zijn 4 verschillende kamers te verkrijgen.

facebook.com

We zijn er helemaal klaar voor. Alles draait en staat. Tot 17.00 uur zijn we open. Kom gerust een kijkje nemen.

facebook.com

Het muizenhuis is nog steeds niet klaar maar begint al best vorm te krijgen. En ik heb nog zoveel ideeën. ... Maar voor nu alvast een tussentijds kijkje.

facebook.com

• Jemako is te gast en zal er staan met de nieuwste producten en aanbiedingen. U kunt voor informatie en uitleg van de schoonmaakmiddelen bij geertje terecht, ook kunt u flesjes inleveren voor het navullen. • Santjes handwerk staat met haar zelf gemaakte creaties en leuke ( kraam ) cadeautjes. Ook zal er een hoekje met rommelmarkt spulletjes zijn. • GO-MAKE zal er met werkende 3D printer staan zodat u kunt kennis maken met deze techniek. Ook worden er kleine geprinte voorwerpjes zoals sleutelhangers etc verkocht door Dave. • Jafra huidverzorging presenteert een aantal huidverzorgingsproducten die uit geprobeerd mogen worden om het zelf te ervaren. In het atelier bieden we een aantal mini workshopjes aan voor jong en oud: - een kaboutertje ( € 3,00 ) of kipje ( € 2,00 ) van vilt - een sleutel hanger pixelen ( € 2,50 ) - een vogelhuisje met decopatch beplakken ( € 3,00 ) - mini naaldenmapje met de kartonnage techniek maken ( € 3,50 )

facebook.com

Nienke heeft mooie folders gemaakt voor mij. Deze is van de workshop zonnenkind poppen maken. Wilt u meer informatie weten neem gerust contact op.

facebook.com

Sanne onze oudste dochter maakt hele mooie dingen. ze haakt, plakt en knipt wat af. En wilde graag graag op een markt staan. Van wat ze verkoopt kan ze weer nieuwe materialen kopen. Daarom is er op zaterdag 17 februari bij ons thuis en in de winkel een inloop. Met allemaal leuke acties en collega's, zoals jemako en een werkende 3D printer, Jafra en mini workshopjes in het atelier. Kom gerust vrijblijvend binnen lopen. Tussen 10.00- 17.00 uur staat er koffie, thee en lekkers klaar. Graag tot ziens.

facebook.com

Cursus zonnekind pop maken. Altijd al willen weten hoe zo'n zachte, vriendelijke ( helemaal van natuurlijke materialen ) pop gemaakt wordt. Ons atelier geeft u de kans om samen met een ervaren poppen maakster zelf een eigen pop te maken en te ervaren wat een fijn gevoel dat geeft. In 3 avonden maakt u een fleur, mark of marloes model. U kunt zelf de huidskleur en haarkleur kiezen. ( er is een extra avond ingepland voor het geval het niet lukt binnen die 3 avonden ) Max. 4 personen per cursus. We starten op maandag 5 februari. De tijden zijn van 19.00 uur tot 21.30 uur. De kosten zijn € 75,00 per pop. Kleding is niet inbegrepen, die kunt u zelf maken of bij ons bestellen. Andere data is mogelijk. Aanmelden via Facebook, mail ( info@giftshop-anna.nl ) of 0344-613567.

facebook.com

Al een gezellig beginnetje met het voorjaar maken. Als u nu al start dan heeft u met pasen een gezellig tafereeltje en al makend komt u vanzelf in een voorjaar stemming.

facebook.com

Gisteren weer druk bezig geweest met het maken van een aantal pakketjes. Een pakketje voor het maken van een moederschaap en 2 lammetjes met echte schapenwol erop geprikt voor een zo echt mogelijk resultaat. Kosten € 6,95 per stuk. De vrolijke donuts, heerlijk om naar te kijken en je wordt er niet dik van. In diverse kleuren. Groot en middelmaat. 3stuks om te maken. € 6,95 per pakketje. En dan een klein werkstukje verpakt in diverse kleuren. Het leuke kaboutertje. Alle materialen om er eentje te maken. Kost € 2,95 per stuk.

facebook.com

Ojee. Reuring op de poppenplank. De dames hebben allemaal blosjes op de wangen. Deze knapperd genaamd knoep is gezellig bij ons op de poppen plank komen wonen.

facebook.com

Workshop Kabouterkrans in winter stijl. 5 kaboutertjes op of hangend aan een krans. Andere kleuren ook mogelijk. € 27,50 inclusief de materialen.

facebook.com

Quiz