Top Local Places

Grand Café Hart van de Betuwe

Markt 2, Tiel, Netherlands
Cafe

Description

ad

Midden in het centrum “hart” van Tiel vindt u Hart van de Betuwe. Een gezellig Restaurant, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en met een bediening met kennis van zaken en een glimlach. Het zal u niet verbazen dat overdag Hart van de Betuwe vooral bezocht wordt door het winkelende publiek voor een koffiestop of een lunchbreak maar ook treft u er zakenrelaties of collega's. U vindt op onze menu-kaart een grote verscheidenheid aan luxe verse gerechten uit eigen keuken. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een kopje koffie, cappuccino of espresso van ons huismerk Douwe Egberts al of niet in combinatie met ons overheerlijke gebak. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om gezellig te borrelen met vrienden.

Heeft u wat te vieren, dan is Hart van de Betuwe de perfecte locatie voor uw feestje, geheel verzorgd naar uw wens. Toch liever een feestje thuis of op de zaak? Ook geen probleem, wij zijn ook thuis in Catering en Party Service.

Komt u gerust eens langs voor een heerlijk kopje koffie, lunch of een onvergetelijk diner.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

*Loop vandaag voor de goede doelen* Steun #SintMaarten & #Astylos! Iedere ingeleverde voucher €1,00 naar deze doelen. #KHN

facebook.com

Flipje is toch een mannetje? Al deze mannen knuffelen heel enthousiast Flipje! Dat kan toch allemaal in Tiel!

facebook.com

#Win #Win #Win #Win! Fris, fruitig en fit richting de herfst gaan? Doe zondag 24 september 2017 mee aan Promenadeloop (de Tien van Tiel). Wandelen of hardlopen door ons prachtige Tiel! Wil jij een toegangsbewijs winnen? Wij geven er 10 weg! #Deel dit bericht openbaar en #like onze pagina Grand Café Hart van de Betuwe. Zondag 17 september maken we de 10 winnaars bekend. #duimen en alvast #trainen. Ga jij #hardlopen of #wandelen?

facebook.com

Een leuk filmpje van het Mode-Event 2017! #mode #Tiel #FeestMaand!

facebook.com

WINNAAR BEKEND En ook voor de zaterdag van Appelpop hebben wij 2 VIP-tickets! * Deel dit bericht openbaar * Like onze pagina (Grand Café Hart van de Betuwe) Vrijdag maken we de winnaar bekend, dus duimen maar en tag je Appelpopmaatje. #duimen #hopenopgoedweer #Tiel

facebook.com

Dé Grote Digitaal Strijd! Wij doen mee! Succes Cora Heijster, Jacomijn van Garderen en Wilma Loedeman! De HORECATOPPERS! Zet 'm op!

facebook.com

Gefeliciteerd FlipPas-deelnemers! Fijn dat jullie de Tielse- winkels & horeca een warm hart toedragen!

facebook.com

facebook.com

Nog een weekje wachten en dan.... APPELPOP! Uiteraard gaan wij ook dit jaar 2 VIP-Kaarten weggeven. Wil jij als VIP naar Appelpop? *like onze pagina Grand Café Hart van de Betuwe, *deel dit bericht openbaar en *kijk maandagochtend of je de winnaar bent van 2 VIP-kaarten voor vrijdag 8 september! #spannend #delen #duimen

facebook.com

IJssalon Daisy's heerlijk genieten! Dit mooie meisje genoot zichtbaar van het lekkere ijs van onze goede collega's!

facebook.com

Proost! Wij brengen een troost uit op de nieuwe parkeergarage! Al onze gasten doen mee met een feestelijke #Sgroppino! Veel parkeerplezier!

facebook.com

Quiz