Top Local Places

AT Productions

Waldorpstraat 1390 (Waldo Tower), The Hague, Netherlands
Advertising/Marketing
advertisement

Description

ad

AT Productions is in 1996 door Edwin Jansen opgericht als management en boekingskantoor van zangeres Anouk. AT heeft in de loop der jaren bijgedragen aan de carrières van grote, succesvolle bands als Within Temptation, Kane en DI-RECT. AT Productions, oorspronkelijk opgericht als managementbureau, heeft sinds 1996 op zowel nationaal- als internationaal niveau expertise en een uitgebreid netwerk opgebouwd.

AT Management heeft bijgedragen aan de carrières van Nederlands beste rockbands, zoals Within Temptation, Kane en DI-RECT.

Door de deelname van AT aan programma’s als ‘Idols’ (jurylid Edwin Jansen) en ‘Rock Nation’ (zoektocht Edwin Jansen naar nieuwe Nederlandse rockband) heeft het een sterke band opgebouwd met nationale TV producenten (zowel publiek als commercieel) en productiemaatschappijen.

In deze ‘peoples business’ heeft AT  goede contacten opgebouwd met gerenommeerde media- en productiebedrijven en ondersteunende instanties, waarmee nauw wordt samengewerkt.

Eind september 2014 kondigde AT aan de activiteiten op het gebied van artiestenmanagement af te bouwen. AT Management behartigt momenteel nog de belangen van Dennis Weening & Barry Hay.

De boekingstak van AT Productions, AT Bookings (www.atbookings.com), verzorgt de boekingen van een scala aan artiesten.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

De clubtour in het najaar van 2016 smaakte naar meer! Dus zal Barry Hay Flying V Formation in maart 2018 wederom een clubtour door het land doen. De volgende podia staan deze tour op het programma: 16/3/2018 Gigant, Apeldoorn www.gigant.nl 17/3/2018 Neushoorn, Leeuwarden www.neushoorn.nl 18/3/2018 De Cacaofabriek, Helmond www.cacaofabriek.nl 22/3/2018 Podium Victorie, Alkmaar www.podiumvictorie.nl 23/3/2018 Groene Engel, Oss www.groene-engel.nl ZIe ook www.barryhaymusic.com & de Facebookpagina van Barry Hay Flying V Formation.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Inclusief een rolletje voor onze Dennis Weening

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation