Top Local Places

TheSJinn

Panhuis 3, Schin op Geul, Netherlands
Bed and Breakfast

Description

ad

Een Boutique Hotel / B&B in Zuid Limburg. Wij serveren een drie gangen ontbijt en de kamers en ontbijtzaal zijn per lift bereikbaar.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Eindelijk hangt in kamer Keutenberg de kunst... o.a. Een prachtdruk van Adelbert Foppe...

facebook.com

Eergisteren kwam wethouder Jan Vermeer van de gemeente Valkenburg aan de Geul ons feliciteren met de gouden Zoover Award. Vanzelfsprekend werden ook onze collega’s van Hotel Salden en B&B Andrea in de bloemetjes gezet! Oprecht blij met alle felicitaties en natuurlijk de reacties van onze gasten!

facebook.com

Ôk ien t Waterratteriek blieft dizze Piëlhaas wakker

facebook.com

Wat vreselijk lief .... worden wij zomaar verrast door Bakster Caatje (https://www.facebook.com/anencaatje/) met een heerlijke verse kersenvlaai! Het is vandaag echt een feessie in the SJinn!

facebook.com

Ongelooflijk...zo blij mee.

facebook.com

Een Zoover Gold Award voor the Sjinn! Het is serieus ongelooflijk en volledig onverwacht. Vorig jaar hoorden wij van Zoover dat we in de top 10 konden komen, en daarna werd het stil. De Zoover Awards werden in januari uitgereikt, wij hadden geen bericht ontvangen, dus niet in de prijzen gevallen. Totdat de wethouder van Valkenburg ons wilde komen feliciteren met de prijs. 'Welke prijs?'zeiden we. 'We hebben niets gewonnen. Écht niet!' En toen stond het gisteren ook nog in het Valkenburgse nieuws ... https://tvvalkenburg.tv/nieuws/vier-gouden-awards-uitgedeeld-in-valkenburg/ We hebben Zoover gemaild en verduveld: er is een mail gestuurd en die hebben we niet gezien. Oók niet in de spam mailbox. Maar goed. Wat zijn wij verschrikkelijk verrast en blij! The SJinn is echt onderscheiden met de Gold Award van Zoover, dankzij alle gasten die ons een supermooie beoordeling hebben gegeven. Mensen, hartstikke bedankt voor jullie prachtige recensies. Dankzij jullie hebben wij in het eerste jaar van ons bestaan deze prachtige onderscheiding gewonnen. We zijn er beduusd van.

facebook.com

Prins Ralph I en gevolg - dank voor jullie komst en wat was het gezellig! Nog een fijne voortzetting en een prachtige vastelaovend !

facebook.com

Het is laagseizoen, maar buiten steken de eerste tulpen hun kopje al boven de grond... hoog tijd dus om het onderhoud van the SJinn snel af te ronden en onze nieuwe serre aan te kleden. Toine selecteerde vandaag de stoffen waarmee hij kussens gaat maken voor de banken!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Helemaal te gek! We hebben van Booking.com een Guest Review Award gekregen ... alle gasten en fans die een beoordeling geschreven hebben : heel hartelijk bedankt! Wij gaan ons best doen om jullie ook dit jaar een geweldig verblijf te bieden wanneer jullie bij ons komen logeren 👍 #guestsloveus Booking.com

facebook.com

Kerst en Oud Jaar zijn achter de rug en iedereen is met frisse moed begonnen aan 2018. De kerstversiering van theSJinn verdwijnt, en maakt plaats voor ... ?

facebook.com

Quiz

NEAR TheSJinn