Top Local Places

De Schaapskooi Schijndel

Martemanshurk 12, Schijndel, Netherlands
Restaurant

Description

ad

Een prachtige locatie in het Groenen Woud, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, eten en de kinderen kunnen spelen ! De Schaapskooi Schijndel is het mooiste plekje van Schijndel en omstreken. Geschiedkundig interessant, door de horeca uitermate gezellig, voor de kinderen een waar paradijs en voor wandelaars en fietsers een heerlijke plek om midden in de natuur even uit te rusten.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zondag hebben we met het personeel een studiedag. Waarbij we verschillende leerzame onderwerpen gaan bespreken. We zijn bij de schaapskooi gewoon geopend die dag. Maar bieden geen lunch kaart aan! Dit omdat onze kok ook mee is. Wel bieden we heerlijk gebak aan! Zoals: appeltaart, mon-chou, stroopwafels en cake.

facebook.com

Zondag 4 juni eerste pinksterdag gaan we gezellig broodbakken. Wie vind het leuk om mee deel te nemen? Je kunt u aanmelden voor de ochtend 10.30 uur tot 12.30 uur. Maar ook voor de middag 13.30 uur tot 15.30 uur. De kosten zijn 15.00 euro per persoon. Je maakt een wit en een bruin brood. Ze worden afgebakken in de houten steenoven. U kunt je aanmelden door te bellen naar 073-5496912

facebook.com

Aankomende donderdag zijn we gesloten i.v.m. Koningsdag. We wensen iedereen een hele fijne feestdag toe!!

facebook.com

Aankomende zondag eerste paasdag zijn we geopend. Voor de liefhebbers bieden we in de ochtend 10.30 uur een broodbak workshop aan. Dit doen we ook in de middag voor de liefhebbers om 14.00 uur. De workshop zal 2 uur duren. Je krijgt koffie met iets lekkers erbij. De kosten zijn 15.00 euro per persoon. Na afloop neemt u 2 heerlijke broden mee naar huis. Ze worden afgebakken in de ouderwetse houten steen oven. Voor aan te melden neem telefonisch contact op met ons 073-5496912

facebook.com

Maandag 10 april zijn we gesloten bij de schaapskooi dit omdat we een personeelsdag hebben vanuit de stichting. Dinsdag 11 april staan we wel weer voor u klaar!!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Er word hard gewerkt aan de speeltuin deze maand is het af. Heerlijk weer om nu buiten te mogen werken! 🌞

facebook.com

Verschillende marktkramen die bezet zullen staan voor zowel jong als oud. Voor de kinderen hebben we een leuke Knutsel activiteit die gegeven word door Braids and More by Marielle - Kinderfeestjes & Workshops en lammetjes knuffelen. Voor de gene die durft kun je met verschillende soorten uilen op de foto Franks uilenwereld. Voor de ouders genoeg gezelligheid om even langs te komen. Ook dan staat de koffie klaar en het bier zal koud staan. Ook word er heerlijk brood gebakken. Onze huisbakker is al vroeg op om de steenoven voor te stoken. Dus wilt u vers brood hebben op de ouderwedste manier kom dan gezellig bij ons langs.

facebook.com

De eerste lammetjes zijn er al weer een tijdje. Enkele staan al buiten die jullie nu al kunnen komen bekijken. 26 maart hebben we voorjaarsmarkt dan kunnen de lammetjes geaaid, gevoerd en vastgehouden worden.

facebook.com

Carnaval staat weer voor de deur. Dat betekent dat we die 4 dagen gesloten zijn. Zaterdag 25, zondag 26, maandag 27 en dinsdag 28 februari zijn we dus gesloten we willen iedereen hele fijne dagen toe wensen!

facebook.com

Hier zie je de tweede fase van onze/jullie nieuwe speeltuin! Er word hard gewerkt zoals je ziet! Nu is dan echt alles weg!

facebook.com

Quiz