Top Local Places

Praktijk Annie Vermaat

Anth. Duyklaan 5, Rotterdam, Netherlands
Professional services

Description

ad

Praktijk Annie Vermaat voorziet in een lichaamsgerichte aanbod voor verdiept bewustzijn. Welkom op de website van Annie Vermaat
trainer / therapeut Emotioneel Lichaamswerk (ELW )®

Met Emotioneel Lichaamswerk word je je bewuster van je gevoelsleven en lichaamssignalen. Je leert emoties te uiten en komt steviger met beide benen op de grond te staan. Denken en voelen komen meer met elkaar in harmonie en stilaan zul je merken dat je beslissingen meer vanuit je gevoel en intuïtie durft te nemen.

De Verdieping is bedoeld voor mensen die al jaren met lichaamswerk bezig zijn en de behoefte hebben om bepaalde thema’s uit te diepen in een vaste groep. Thema’s zouden kunnen zijn: geven vs. ontvangen, macht vs. onmacht, sexual grounding, relatiepatronen, verbinden vanuit je hart, trouw zijn aan jezelf, wie ben ik, enz. De Verdieping wordt mede vorm gegeven door de thema’s die je zelf inbrengt.

Met individuele coaching ondersteun ik je om meer inzicht te krijgen in je eigen functioneren. Met behulp van gesprekstechnieken, rollenspel, oefeningen in lichaamsbewustzijn, Gestaltoefeningen, enz., wordt een bepaald probleem geanalyseerd en uitgewerkt.

Tijdens een ademdag kun je ervaren wat een verademing ademen kan zijn. Ademen is leven. Leren op een bewuste manier met je adem om te gaan, kan je een nieuwe kijk op het leven bieden.

In de training Relateren kun je Leren besteden we aandacht aan aanwezig te blijven in de ontmoeting en te leren luisteren naar de geraaktheid achter oordelen, irritatie en boosheid. Zo leer je hoe je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen in elke ontmoeting, ongeacht het taalgebruik of gedrag.

Data 2013 volgen zsm.

Individuele therapiesessies Emotioneel Lichaamswerk geven je de mogelijkheid om diep in te gaan op de thema’s die voor jou belangrijk zijn.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Controle & Loslate

Controle & Loslate
facebook.com

Zo vrij als een vlinder

Zo vrij als een vlinder
facebook.com

Vrouw en Vrij

Vrouw en Vrij
facebook.com

Vrouwenworkshop Vrouw & Vrij Rotterdam

Gisteren de 1e dag uit de workshopreeks 'Vrijheid' gegeven. Bewust Ademen en Tandava adem-en dansmeditatie. Mooie dag met diepe ervaringen en nieuwe inzichten, zowel voor de deelnemers als voor mijzelf. Resoneer nog na. Heerlijk! 8-3 de avond 'Vrouw en Vrij'. http://www.annievermaat.nl/vrouw-en-vrij Vrouwen, laat je volle agenda even voor wat ie is en neem tijd voor jezelf! Ik zie je graag verschijnen.

facebook.com

Vrouw en Vrij

Vrouw en Vrij
facebook.com

Bewust Ademen en Tandava meditatie

Bewust Ademen en Tandava meditatie
facebook.com

Praktijk Annie Vermaat

Praktijk Annie Vermaat
facebook.com

Bewust Ademen en Tandava

Bewust Ademen en Tandava
facebook.com

Quiz

NEAR Praktijk Annie Vermaat