Top Local Places

Gezond afslanken met Charissa

, Reeuwijk, Netherlands
Health/Beauty
advertisement

Description

ad

Gezond afslanken is mogelijk! Volg mijn pagina voor goede tips, gezonde recepten en leuke video's.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Goedemorgen lieve mensen! Fijne zaterdag!💪😘

Goedemorgen lieve mensen! Fijne zaterdag!πŸ’ͺ😘
facebook.com

Ben Phillips

🤣🤣🤣🤣

Ben Phillips
facebook.com

Photos from Gezond afslanken met Charissa's post

Topperssssss!!! Resultatentijd!! <3

Photos from Gezond afslanken met Charissa's post
facebook.com

⚠️⚠️ AFTER SUMMER CHALLENGE ⚠️⚠️ Op 1 september starten we met een #exclusieve maand challenge om jou te helpen de vakantie kilo's er #snel weer af te krijgen 🏋️‍♂️ 🆓🆓🆓 GRATIS TOEGANG EXCLUSIEF VOOR KLANTEN DIE IN AUGUSTUS EEN PRODUCT AFNEMEN 🆓🆓🆓 👙Begin jouw afslank avontuur direct goed 👥 Al 250+ leden ❀️ #extra recepten, tips en live sessies 🔥 30 dagen sport schema gericht op de BUIK, BILLEN EN BENEN, voor het eerst zo te gebruiken! ⚠️ nog maar 2 dagen om je aan te melden ⚠️

⚠️⚠️ AFTER SUMMER CHALLENGE ⚠️⚠️

Op 1 september starten we met een #exclusieve maand challenge om jou te helpen de vakantie kilo's er #snel weer af te krijgen πŸ‹οΈβ€β™‚οΈ

πŸ†“πŸ†“πŸ†“ GRATIS TOEGANG EXCLUSIEF VOOR  KLANTEN DIE IN AUGUSTUS EEN PRODUCT AFNEMEN πŸ†“πŸ†“πŸ†“

πŸ‘™Begin jouw afslank avontuur direct goed
πŸ‘₯ Al 250+ leden
❀️ #extra recepten, tips en live sessies
πŸ”₯ 30 dagen sport schema gericht op de BUIK, BILLEN EN BENEN, voor het eerst zo te gebruiken!

⚠️ nog maar 2 dagen om je aan te melden ⚠️
facebook.com

🤣🤣🤣🤣🤣

🀣🀣🀣🀣🀣
facebook.com

Herkenbaar...? 😥 Nee, je bent NIET zwanger, maar hebt vaak last van een opgezette buik, opgeblazen gevoel. Belangrijkste oorzaak: niet de juiste voeding. Heb jij/ben jij altijd moe, haaruitval, slechte huid en last van stemmingswisselingen?🤔 Wil jij, geen last meer van dat opgeblazen gevoel en dikke buik, vol energie zijn, een zuivere huid en gezonder haar..?👌 Reageer dan hieronder met 'YES' en je ontvangt een berichtje met alle info!💖

Herkenbaar...? πŸ˜₯
Nee, je bent NIET zwanger, maar hebt vaak last van een opgezette buik, opgeblazen gevoel.
Belangrijkste oorzaak: niet de juiste voeding.

Heb jij/ben jij altijd moe, haaruitval, slechte huid en last van stemmingswisselingen?πŸ€”
Wil jij, geen last meer van dat opgeblazen gevoel en dikke buik, vol energie zijn, een zuivere huid en gezonder haar..?πŸ‘Œ

Reageer dan hieronder met 'YES' en je ontvangt een berichtje met alle info!πŸ’–
facebook.com

✨💥BOOSTER TIME 💥✨ 🔥🔥🔥MEGA VETVERBRANDER!!🔥🔥🔥 Wil je MAKKELIJK en SNEL afvallen? 🍍 GEEN Smoothies, Shakes of Repen 🍍 Makkelijk en snel 🍍 30 dagen programma tot -1 kilo per week! 🍍 VET verbranden en CENTIMETERS eraf! 🍍 Normaal/Gezond eten Reageer hieronder met BOOSTER en ik stuur je alle info in een berichtje!

✨πŸ’₯BOOSTER TIME πŸ’₯✨

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯MEGA VETVERBRANDER!!πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Wil je MAKKELIJK en SNEL afvallen?

🍍 GEEN Smoothies, Shakes of Repen
🍍 Makkelijk en snel
🍍 30 dagen programma tot -1 kilo per week!
🍍 VET verbranden en CENTIMETERS eraf!
🍍 Normaal/Gezond eten

Reageer hieronder met BOOSTER en ik stuur je alle info in een berichtje!
facebook.com

Goedemorgen lieve mensen! Fijne dag gewenst!🥰

Goedemorgen lieve mensen! Fijne dag gewenst!πŸ₯°
facebook.com

Welterusten lieve mensen.. Tot morgen!💓💓💓

Welterusten lieve mensen..  Tot morgen!πŸ’“πŸ’“πŸ’“
facebook.com

Sperziebonen Sperziebonen zijn supergezond! Sperziebonen barsten van de vezels, antioxidanten, vitamines en voedingsstoffen en weinig calorieën en daarom goed voor je gezondheid. In sperziebonen komt een natuurlijke gifstof voor. Deze stof heet lectine. Door deze giftige stof kun je sperziebonen niet rauw eten en moeten ze altijk eerst gekookt worden. Als ze gekookt worden dan raakt de giftige stop uitgewerkt. Het afwijkende van een sperzieboon is dat deze na koken in zijn geheel gegeten wordt. Dus de zaden en het omhulsel. Van alle overige groeten wordt de hele plant gegeten. Vooral diabetes patiënten hebben grote baat bij het eten van sperziebonen. Door een verstoring of ontsteking in de spijsvertering wordt diabetes veroorzaakt. In sperziebonen zitten veel antioxidanten die deze ontstekingen of verstoringen tegengaan. Ook de vezels in sperziebonen dragen bij aan een betere spijsvertering evenredig en uitgebalanceerd verloopt. Eigenschappen van Sperziebonen Bovendien zorgen vezels ervoor dat de stoelgang soepeler verloopt en dat de stofwisseling versnelt. Dit laatste gegeven is interessant als je wilt afvallen. In sperziebonen zitten de vitaminen A, B1, B2, B3, B6 en B11. Buiten de vele vitaminen die sperziebonen bevatten zitten er ook enorm veel mineralen in de sperzieboon. Ze bevatten de mineralen kalium, fosfor, ijzer, magnesium, molybdeen, mangaan, koper en calcium. Dit zijn vrijwel alle mineralen die er vergeleken met andere groenten aanwezig kunnen zijn. Buiten de vezels, mineralen en vitaminen is ook het aminozuur tryptofaan in sperziebonen aanwezig. Tryptofaan verzorgt de aanmaak van serotonine. Deze werkzame stof serotonine is van grote invloed op onze hersenen. De stof reguleer onze activiteiten als: pijntransmissie, eetgedrag, slapen, stemmingen en seksueel gedrag. Daarbij is het ook van invloed op on gedragingen en hoe we denken. Het op peil hebben van ons serotonine niveau brengt rust en draagt bij aan een vrolijke stemmingen. Een andere belangrijker werkzame stof in sperziebonen is quercetine. Deze stof lost ontstekingen op en helpt tegen andere ziektes zoals diabetes. daarbij versterkt de stof het bloedvatenstelsel en werkt het ook preventief tegen hart- en vaatziekten. Deze werkzame stof is alleen werkzaam als het via voeding tot het lichaam gediend wordt. Via supplementen is de stof niet werkzaam. Dus wat eten wij??!!!

Sperziebonen

Sperziebonen zijn supergezond!  Sperziebonen barsten van de vezels, antioxidanten, vitamines en voedingsstoffen en weinig calorieΓ«n en daarom goed voor je gezondheid. In sperziebonen komt een natuurlijke gifstof voor. Deze stof heet lectine. Door deze giftige stof kun je sperziebonen niet rauw eten en moeten ze altijk eerst gekookt worden. Als ze gekookt worden dan raakt de giftige stop uitgewerkt. Het afwijkende van een sperzieboon is dat deze na koken in zijn geheel gegeten wordt. Dus de zaden en het omhulsel. Van alle overige groeten wordt de hele plant gegeten.

Vooral diabetes patiΓ«nten hebben grote baat bij het eten van sperziebonen. Door een verstoring of ontsteking in de spijsvertering wordt diabetes veroorzaakt. In sperziebonen zitten veel antioxidanten die deze ontstekingen of verstoringen tegengaan. Ook de vezels in sperziebonen dragen bij aan een betere spijsvertering evenredig en uitgebalanceerd verloopt.

Eigenschappen van Sperziebonen

Bovendien zorgen vezels ervoor dat de stoelgang soepeler verloopt en dat de stofwisseling versnelt. Dit laatste gegeven is interessant als je wilt afvallen. In sperziebonen zitten de vitaminen A, B1, B2, B3, B6 en B11. Buiten de vele vitaminen die sperziebonen bevatten zitten er ook enorm veel mineralen in de sperzieboon. Ze bevatten de mineralen kalium, fosfor, ijzer, magnesium, molybdeen, mangaan, koper en calcium. Dit zijn vrijwel alle mineralen die er vergeleken met andere groenten aanwezig kunnen zijn. Buiten de vezels, mineralen en vitaminen is ook het aminozuur tryptofaan in sperziebonen aanwezig. Tryptofaan verzorgt de aanmaak van serotonine. Deze werkzame stof serotonine is van grote invloed op onze hersenen. De stof reguleer onze activiteiten als: pijntransmissie, eetgedrag, slapen, stemmingen en seksueel gedrag. Daarbij is het ook van invloed op on gedragingen en hoe we denken. Het op peil hebben van ons serotonine niveau brengt rust en draagt bij aan een vrolijke stemmingen.

Een andere belangrijker werkzame stof in sperziebonen is quercetine. Deze stof lost ontstekingen op en helpt tegen andere ziektes zoals diabetes. daarbij versterkt de stof het bloedvatenstelsel en werkt het ook preventief tegen hart- en vaatziekten. Deze werkzame stof is alleen werkzaam als het via voeding tot het lichaam gediend wordt. Via supplementen is de stof niet werkzaam.

Dus wat eten wij??!!!
facebook.com

Ik heb deze maand nog 4 plekjes vrij! <3 Wil jij vanuit huis iets extra bijverdienen en heb je affiniteit met een healthy lifestyle?! Plaats dan :-) en ik informeer je graag vrijblijvend!

Ik heb deze maand nog 4 plekjes vrij! <3 Wil jij vanuit huis iets extra bijverdienen en heb je affiniteit met een healthy lifestyle?! Plaats dan :-) en ik informeer je graag vrijblijvend!
facebook.com

Lieve Cigdem! Bedankt voor je vertrouwen en super dat je deze gezonde keuze hebt gemaakt! Het *ALL FRUITS & VEGGIES PACKAGE* komt jouw kant op! Dit pakket bestaat uit de complete mix en onze Premium capsules (het beste na groenten en fruit💎) Let's do this together!! <3 💎

Lieve Cigdem!

Bedankt voor je vertrouwen en super dat je deze gezonde keuze hebt gemaakt!

Het *ALL FRUITS & VEGGIES PACKAGE* komt jouw kant op! Dit pakket bestaat uit de complete mix en onze Premium capsules (het beste na groenten en fruitπŸ’Ž)

Let's do this together!! <3

πŸ’Ž
facebook.com