Top Local Places

Flirtalicious

Postbus 8626, Rotterdam, Netherlands
Organization

Description

ad

Dansen, drankje doen, nieuwe mensen ontmoeten en een beetje flirten, het is allemaal mogelijk bij FlirtaLicious. www.flirtalicious.nl / www.flirtfeest.nl Ben jij 35+ en heb je zin om een avondje te dansen maar geen zin in de plaatselijke discotheek? Nieuwe mensen ontmoeten, maar voel je je niet op je gemak tussen de jonge garde in de lokale kroeg? Kom naar de feesten van FlirtaLicious!
Dansen, drankje doen, nieuwe mensen ontmoeten en een beetje flirten, het is allemaal mogelijk bij FlirtaLicious. Ook bij jou in de buurt.

In een stijlvolle omgeving verzorgen wij trendy feesten voor 35 jaar en ouder. Met de gedachte dat er genoeg 35+ mensen zijn die een avondje uit hun dak willen gaan met leeftijdsgenoten, in een hippe en trendy setting is FlirtaLicious ontstaan. Lekkere en dansbare (live) muziek, leuke mensen, fijne drankjes en natuurlijk een goede bereikbaarheid. FlirtaLicious staat garant voor een fantastisch avondje uit. Bovendien zorgen wij met ons unieke ticketsysteem voor een goede verhouding mannen / vrouwen op onze feesten. Wel zo prettig. Kaarten zijn daarom alleen verkrijgbaar via onze site. Worden de meeste clubs pas een beetje gezellig na middernacht, FlirtaLicious feesten beginnen altijd om 19.00u en zijn uiterlijk om 01:00u afgelopen.

Wil jij op de hoogte blijven van onze feesten? Like onze Facebookpagina. Heb je nog vragen? Mail naar info@flirtalicious.nl

CONTACT

Quiz

NEAR Flirtalicious