Top Local Places

De Rotterdamse rijwielherstellert

Vijverhofstraat 47, Rotterdam, Netherlands
Bicycle Shop
advertisement

Description

ad


Opening Hours

maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De Rijwielherstellert is ook bekend bij Sinterklaas. en die had een paar probleempjes. “Zeg Peter, luister eens”, begon de oude baas “jij hebt toch verstand van versnellingssysteempjes? En volgens mij heeft een trommelrem geen geheimen voor jou of het spaken van een wiel Ook een bandje plakken doe jij gauw of een nieuw dopje voor op het fietsventiel Kan ik jou Peter, samen met je maten voor pepernoten en wat marsepein het herstellen van de pieten fietsen overlaten? Die staan nu met lege banden in het pakjes magazijn.” Op 5 december staken de makkers hun wild geraas en werken ze in het diepst geheim, in de fietswerkplaats van Sinterklaas.

facebook.com

De Rijwielherstellert is ook bekend bij Sinterklaas. en die had een paar probleempjes “Zeg Peter, luister eens”, begon de oude baas “jij hebt toch verstand van versnellingssysteempjes? En volgens mij heeft een trommelrem geen geheimen voor jou of het spaken van een wiel Ook een bandje plakken doe jij gauw of een nieuw dopje voor op het fietsventiel Kan ik jou Peter, samen met je maten voor pepernoten en wat marsepein het herstellen van de pieten fietsen overlaten? Die staan nu met lege banden in het pakjes magazijn.” Op 5 december staken de makkers hun wild geraas en werken ze in het diepst geheim, in de fietswerkplaats van Sinterklaas.

facebook.com

VAKANTIE Het team van de rijwielherstellerts zijn op vakantie vanaf donderdag 13 juli. Op maandag 7 augustus helpen we u graag weer met de lekke banden, kromme wielen, kapotte kettingen en andere fietsproblemen. Mocht u toch wat aan uw fiets gerepareerd willen hebben dan verwijzen wij u graag door naar: Ed tweewielers, Proveniersstraat 47B, tel. 06-23991179. Met vriendelijke groet team rijwielherstellerts, Yiftu, Damitri, Damian, Nomie, Raynor, Rowan, Joshymar en Peter.

facebook.com

In verband met een uitnodiging voor een internationaal congres van rijwielherstellerts is uw Rotterdamse Rijwielherstellert woensdag 7 juni en donderdag 8 juni gesloten. Vanaf maandag 12 juni staan wij weer met verse lucht en sterke verhalen voor u klaar.

facebook.com

Ook voor de Rijwielherstellerts zit het kerstenoudennieuw-reces er aan te komen. Dus als u nog met een kapotte fiets zit of u moet hem nog ophalen, dan heeft u nog tot en met volgende week woensdag om uw fiets te brengen of te halen! Donderdag zijn we druk bezig met de laatste dingen af te ronden en daarna zijn we pas weer op 9 januari beschikbaar! Met vriendelijke groet, De Rijwielherstellert

facebook.com

Wegens omstandigheden zijn wij volgende week maandag 21 november en dinsdag 22 november helaas eerder gesloten. Woensdag 23 november zijn wij weer de hele dag aanwezig

facebook.com

De laatste dag van de extreme warmte en mijn collega's vinden het tijd dat ik een schoon t-shirt aan ga trekken thuis. Hierdoor zijn wij vandaag ook iets eerder gesloten dan gebruikelijk. Onze excuses voor het mogelijke ongemak. Vanaf maandag zijn we weer op normale tijden aanwezig.

facebook.com

Vandaag waren we door de ongebruikelijke warmte wat vroeger dicht. Morgen staan we weer vanaf 8 uur voor u klaar!

facebook.com

facebook.com

Soms moet je het plakken van banden overlaten aan de vakman...

facebook.com

facebook.com

Soms is een fiets zelfs voor de Rijwielherstellert niet meer te repareren. De fiets krijgt dan een tweede leven als hanglamp. Wilt u ook zo'n stoere hanglamp met industriële uitstraling voor kantoor, keuken of woonkamer? Loop eens binnen voor de prijzen.

facebook.com

Recommended Before and After transformation