Top Local Places

Anno 90

Kreeksehaven 61, Rotterdam, Netherlands
Internet/software

Description

ad

Wij zijn experts in de mogelijkheden van Wordpress op basis van premium thema's. De unieke identiteit van maatwerk, zonder de kosten. Een unieke online identiteit is belangrijk. Niet iedere ondernemer heeft echter het budget voor een maatwerk oplossing. Daarom hebben we Anno 90 opgericht. Wij hebben ons juist gespecialiseerd in internet development, opensource oplossingen en premium thema’s. Daardoor kunnen we u voordelige en professionele web oplossingen bieden.

Anno 90 werkt op een andere manier dan andere internetbureau’s. We bouwen uw website in een opensource systeem op basis van premium thema’s die we perfect laten aansluiten op uw wensen. Door het gebruik van een premium thema als basis, bespaart u aanzienlijk op ontwerp- en ontwikkeldsten.

Dat merkt u in uw portemonnee, zonder dat uw bezoekers dat merken. Het doel van Anno 90 is een website of webwinkel die niet alleen inspeelt op uw wensen en behoeften, maar ook op de behoeften van uw bezoekers. Tegelijkertijd voldoet uw website aan de meest actuele mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Want er is één onderdeel waar we echter niet op besparen, en dat is service.

Kortom, bent u op zoek naar een voordelige, volwaardige en professionele website of webshop met uitstekende service, dan bent u op zoek naar Anno 90.

CONTACT

Quiz

NEAR Anno 90

Bloementempel

Rotterdam, Netherlands
Retail and consumer merchandise