Top Local Places

Skanders Gym

Noordenweg 43, Ridderkerk, Netherlands
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Skanders Gym is de Ridderkerkse thuishaven voor Boksen, Kickboksen, Boxing Bag, Personal Training en meer. Skanders Gym is de Ridderkerkse thuishaven voor allerlei soorten sporters die bij ons fitter willen worden, meer uit hunzelf willen halen, en samen willen zijn. Iedereen heeft zijn eigen motivatie. Iedereen is uniek. En dat maakt ons gelijk. Hier werk je aan jezelf, met elkaar.

Wij geloven dat boksen een teamsport is. Gedreven docenten, respectvolle tegenstanders en behulpzame medesporters helpen je optimaal presteren.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vriendschap, sportiviteit en respect! Super trots op onze meisjes die voor de tweede keer de ring in stapten 👧🏼 #girlpower

facebook.com

Wat startte als No Knock Out’s met tientallen bezoekers is gegroeid tot echte Club Fights met honderden toeschouwers. Wij presenteren met trots de foto’s van ons 10e event! 🥊 Een sportieve boks 👊🏼 voor vrijwilligers, deelnemende boksscholen + boksers, juryleden + scheidsrechters en de fotografe.

facebook.com

Fotografe: Visuals by Sharon

facebook.com

Vandaag is het #internationalwomensday! Wij zijn trots op alle dames in de gym 🥊 Van barvrouwen tot vrouwelijke boksers en onze powervrouw achter de schermen + op de trainingsvloer Ruqiyah. Vandaag presenteerde zij 2 X over ondernemerschap en vrouwen in de vechtsportwereld. Met een groeiend aantal vrouwelijke wedstrijdboksers verwachten wij ook bij onze volgende Club Fights knallende partijen. #keeponfighting #powerwomen #skanders

facebook.com

Herinnering: de Kids Boksen lessen op woensdag (Ridderkerk) vinden vanaf heden om 17:00 plaats!

facebook.com

🥊 De boksgroep en trainer Pascal uit Albrandswaard! De eerste talentjes druppelen binnen. Wie weet zie je ze binnenkort in de ring bij The Club Fights!

facebook.com

Deze week vertelde Mira over haar bokswedstrijd in onze eerste blog: www.skanders.nl/eerste-keer-in-de-ring 🥊 Naar welke onderwerpen zijn jullie nog meer benieuwd? Laat het ons weten in een reactie!

facebook.com

Ridderkerk is een JOGG-gemeente. De kick-off vond eind vorig jaar plaats en Skanders was aanwezig met een stand en clinics 🥊 Samen gaan wij de strijd tegen overgewicht bij jongeren aan. Bekijk hier de leuke after movie:

facebook.com

Skanders biedt tegenwoordig de mogelijkheid om te revalideren na een operatie. Dit zal ten alle tijden gebeuren onder begeleiding van een fysiotherapeut. Samen met u wordt er een revalidatieplan gemaakt om uw persoonlijke doelen te realiseren. Onze fysiotherapeut heeft met alle zorgverzekeraars een contract! Voor meer info of een intakegesprek kunt u bellen of appen naar 0648497214.

facebook.com

facebook.com

Wat gaat er door het hoofd van een bokser voor een bokswedstrijd? 🥊 Mira (Tough Cookies NL) vertelt over haar eerste bokspartij in onze eerste blog! "Ik scheet al 7 kleuren in m’n broek, maar ik had er mega veel zin in!" Lees snel verder: http://skanders.nl/eerste-keer-in-de-ring/

facebook.com

Happy birthday to our head coach! 🎈

facebook.com

Quiz

NEAR Skanders Gym