Top Local Places

Zalencentrum De Brug

Dunantlaan 1, Reeuwijk, Netherlands
Food & Beverage

Description

ad

Zalencentrum De Brug biedt voor iedere gelegenheid een passende zaal in de juiste ambiance. Of het nu gaat om een verjaardag in familiekring of om een zakelijke bijeenkomst voor 300 personen, onze 4 multifunctionele zalen en sfeervolle foyer bieden volop  Zalencentrum De Brug biedt voor iedere gelegenheid een passende zaal in de juiste ambiance. Of het nu gaat om een verjaardag in familiekring of om een zakelijke bijeenkomst voor 300 personen, onze 4 multifunctionele zalen en sfeervolle foyer bieden volop mogelijkheden voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst tot maximaal 650 personen. Onze zalen beschikken over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en internettoegang. De grootste zaal beschikt over een ruim toneel/podium en is uitermate geschikt voor optredens, presentaties of modeshows.

Ons enthousiaste team staat klaar om uw bedrijfspresentatie, vergadering, bruiloft of ander feest professioneel te verzorgen. Uiteraard kunnen wij uw bijeenkomst vanuit onze eigen keuken completeren met een geheel verzorgde lunch, buffet of diner.
Zalencentrum De Brug ligt op een perfecte centrale locatie midden in Zuid-Holland met voldoende gratis parkeergelegenheid op 5 minuten rijden van de snelweg A12 en de buslijn Gouda-Bodegraven stopt nagenoeg voor de deur.

Voor iedere gelegenheid waarvoor u een sfeervolle zaal nodig heeft, kunnen wij u een oplossing op maat bieden, alles is mogelijk! Op de website vindt u diverse voorbeelden van onze mogelijkheden. Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons echter centraal en we nodigen u dan ook graag uit om uw wensen vrijblijvend met ons te komen bespreken. Bedrijfsleider Arie van Sinttruije informeert u graag over de vele mogelijkheden die ons zalencentrum te bieden heeft.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

RECUM Concert, vrijdag 20 april 2018 om 20.15 uur. Lisa Jacobs, viool & Ksenia Kouzmenko, piano. Zaal open 19.45 uur. Aanvang 20.15 uur. Volwassenen € 22,00, Jongeren tot 30 jaar € 7,50 voor meer informatie, zie www.recum.nl

facebook.com

Het personeel van Zalencentrum De Brug heeft nieuwe bedrijfskleding en zijn er erg blij mee! :)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

In de nacht van vrijdag op zaterdag 20 januari vond onze "hangjeugd" het nodig om onze fietsenrekken in de Breevaart te gooien, met wat hulp van de leden van de Kakofonie hebben zij deze weer op het droge gekregen, Hartelijk dank hiervoor kanjers!!!

facebook.com

facebook.com

Quiz