Top Local Places

Amsterdamse Triathlons

Holendrechterweg 21D, Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands
Organization
advertisement

Description

ad

Jong of oud? Man of vrouw? Sportief of nog niet zo sportief? Triathlonevenementen in en rondom Amsterdam, toegankelijk voor iedereen!
Triathlonevenementen voor én door triathlonliefhebbers. Samen organiseren we prachtige evenementen om zo de triathlonsport te promoten en jullie allemaal een geweldige dag te bezorgen. Komend jaar organiseren we: de Mirandabad Triathlon, Bosbaan Triathlon, TRIAMSTERDAM, Aalsmeer Triathlon, Ouderkerkerplas Triathlon en de Bosbaan-Schiphol Triathlon.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

🌡 De laatst gemeten watertemperatuur voor TRI OUDERKERK is 23,7 graden. De laatste update hoor je morgen op locatie!

facebook.com

Eredivisie Triathlon wacht zinderende ontknoping tijdens NK Sprint in Ouderkerk: spanning ongekend hoog op hoogste niveau Teamcompetities - 3athlon.nl

📬 Morgen staat de laatste Eredivisie wedstrijd van dit seizoen op het programma: het NK sprint triathlon tijdens TRI OUDERKERK. Het wordt een ontknoping waar je op voorhand alleen maar op kunt hopen en van kunt dromen en de spanning is nu al om te snijden. Zowel bij de mannen als vrouwen ligt alles nog open en zal er maximaal worden gestreden om de landstitels binnen te slepen. Lees nu de voorbeschouwing van 3athlon.nl 👇

facebook.com

❗️ Inrijden NK sprint Het is komende zaterdag beperkt mogelijk om het fietsparcours te verkennen. Het parcours is tot 9 uur vrij te rijden. Daarnaast hebben we vaste tijden voor een korte verkenning. Voor de dames is het mogelijk om tussen 9.55 & 10.00 uur te starten met één rondje op het parcours. Voor de heren is het mogelijk om tussen 10.55 en 11.00 uur te starten voor één ronde. Let op: er zullen ook om die tijd nog enkele atleten op het parcours zijn, dus houd hier rekening mee en zorg dat ook deze deelnemers hun wedstrijd zonder problemen kunnen afleggen. Rij de hele ronde in één keer in verband met de volgende startgroep. die snel daarna op het parcours komt. Buiten deze tijden is het niet toegestaan om op het parcours in te fietsen.

facebook.com

Aftermovie TRI BOSBAAN voorjaarseditie 2019

📣| Je hebt nog 25 dagen om je in te schrijven voor de volgende TRI Bosbaan: najaarseditie! Ben jij erbij met je vrienden? Deze wedstrijd is al jaren achter elkaar uitverkocht, dus wees er snel bij ➡ https://tribosbaan.nl/

Aftermovie TRI BOSBAAN voorjaarseditie 2019
facebook.com

⚠️ | Lichte wijziging in zwemparcours NK Sprint! Tijdens het NK Sprint zal het druk in het water zijn. Om die drukte zo goed mogelijk te beperken, hebben we besloten de eerste boei op tweehonderd meter van de start te plaatsen en die ronding zo ruim mogelijk op te zetten, om zo te voorkomen dat het ronden van de eerste boei té druk wordt. Zo houden alle deelnemers voldoende ruimte om zo hard en eerlijk mogelijk te racen. Het bleek niet mogelijk een enkele NK-waardige ronde van 750 meter neer te leggen. Het zwemparcours blijft dus wel gewoon bestaan uit twee rondes. Ook de rest van de race blijft vanzelfsprekend ongewijzigd!

⚠️ | Lichte wijziging in zwemparcours NK Sprint! 

Tijdens het NK Sprint zal het druk in het water zijn. Om die drukte zo goed mogelijk te beperken, hebben we besloten de eerste boei op tweehonderd meter van de start te plaatsen en die ronding zo ruim mogelijk op te zetten, om zo te voorkomen dat het ronden van de eerste boei té druk wordt. Zo houden alle deelnemers voldoende ruimte om zo hard en eerlijk mogelijk te racen. 

Het bleek niet mogelijk een enkele NK-waardige ronde van 750 meter neer te leggen. Het zwemparcours blijft dus wel gewoon bestaan uit twee rondes. Ook de rest van de race blijft vanzelfsprekend ongewijzigd!
facebook.com

TRI OUDERKERK – Een TRI HARD series evenement

🤩 We hebben net de deelnemersinformatie van TRI Ouderkerk verstuurd. Je kunt de informatie ook op de website vinden. Are you ready? 👇

facebook.com

🔜 | TRI Ouderkerk staat voor de deur! Over een week gaan jullie los tijdens deze prachtige wedstrijd. Ben jij er klaar voor?

🔜 | TRI Ouderkerk staat voor de deur! Over een week gaan jullie los tijdens deze prachtige wedstrijd. Ben jij er klaar voor?
facebook.com

💞 | Zin in een gave uitdaging? Dan is wellicht TRI Bosbaan: najaarseditie ook wat voor jou!

facebook.com

🔜 | TRI Ouderkerk gaat een speciale race worden dit jaar. Heb jij je al aangemeld? Inschrijven kan nog tot 25 augustus. Zien we je aan de start?

facebook.com

🧐 | Wil jij tijd winnen tijdens je wissel? Doe dan mee met de Wisselclinic: TRI Ouderkerk. Zien we je dan?

facebook.com

Op- en afbouw triathlonevenementen: ‘Je doet unieke kennis en vaardigheden op’

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die ons willen helpen met het op- en afbouwen van onze evenementen. En dat is bést tof werk, zo legt Kevin de Jong uit!

facebook.com

Remo Dekker: ‘Laagdrempeligheid maakt races TRI HARD Series geweldig’

TRI NIJMEGEN heeft dan wel een nieuwe datum, 5 oktober, maar deelnemer Remo Dekker kijkt enorm uit naar de race. Voor hem sowieso een fijne periode, want na lang blessureleed kan hij binnenkort weer racen. ,,Ik kan nauwelijks wachten en heb echt heel veel zin om weer te starten."

facebook.com