Top Local Places

Amsterdamse Triathlons

Holendrechterweg 21D, Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands
Organization
advertisement

Description

ad

Jong of oud? Man of vrouw? Sportief of nog niet zo sportief? Triathlonevenementen in en rondom Amsterdam, toegankelijk voor iedereen!
Triathlonevenementen voor én door triathlonliefhebbers. Samen organiseren we prachtige evenementen om zo de triathlonsport te promoten en jullie allemaal een geweldige dag te bezorgen. Komend jaar organiseren we: de Mirandabad Triathlon, Bosbaan Triathlon, TRIAMSTERDAM, Aalsmeer Triathlon, Ouderkerkerplas Triathlon en de Bosbaan-Schiphol Triathlon.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Een triathlon is niet alleen een mooie sportieve uitdaging, maar verbindt ook mensen met elkaar. Rachel Klamer en Richard Murray zijn zelfs een koppel geworden. Ervaar zelf een sprint triathlon tijdens De Bosbaan Triathlon (najaar) eind deze maand. Aanmelden ➡️ http://www.amsterdamsetriathlons.nl/de-bosbaan-najaar/

facebook.com

Het was onder barre omstandigheden opbouwen, maar dat mag de pret niet drukken! Wij zijn trots dat we onderdeel uitmaken van Rotterdam Triathlon WK.

facebook.com

Genoeg vocht is bij duursport erg belangrijk; lees hier over de mogelijke gevaren van uitdroging en hoe je dat kunt voorkomen.

facebook.com

⚠️ De Olympische afstand van de De Bosbaan Triathlon (najaar) zit vol! Deelnemen aan de Sprint kan nog, bijvoorbeeld op de vrijdagmiddag met je collega's. Wij zorgen daarna voor een fijne vrijmibo! ➡️ http://www.amsterdamsetriathlons.nl/de-bosbaan-najaar/

facebook.com

Inmiddels hebben we al twee succesvolle wisselclinics georganiseerd in aanloop naar de Perskindol Triathlon 020 en de Challenge Almere-Amsterdam. We gaan voor een derde... Onder leiding van Wouter Dijkshoorn van Training Tweaks, geven we woensdagavond 27 september opnieuw een wisselclinic. Zien wij jou de 27e? Geef dan via het facebookevenement aan dat je aanwezig bent. ⬇️

facebook.com

Ondanks het druilerige weer kan er prima getraind worden vandaag; lees hier waar je rekening mee moet houden als je op pad gaat.

facebook.com

Gisteren hadden we een clinic wisselzone. Een leuke enthousiaste groep triatleten pakt na gisteravond weer wat tijdwinst. Ben jij klaar voor de Bosbaan Triathlon?

facebook.com

De De Bosbaan Triathlon (najaar) is al over een paar weken, heb jij je al aangemeld? Wacht niet te lang, want de waves vullen zich snel. Olympische afstand: 8:00 ✅ 9:30 ❌ Sprint afstand: 13:00 ❌ 14:00 ✅ 15:00 ❌ 16:00 ✅ 17:00 ✅ Snelle waves + Amsterdams Kampioenschap ✅ In welke wave ga jij van start?

facebook.com

Een cooling-down is eigenlijk net zo belangrijk als een warming-up; lees hier waarom!

facebook.com

14 t/m 17 september is Rotterdam het strijdtoneel van de laatste wedstrijd uit de ITU World Triathlon Series. De toppers van de wereld komen hier bijeen om te strijden op verschillende disciplines. Wij dragen ons steentje bij in de wisselzone; wie komt er kijken?

facebook.com

Wil jij je wissel verbeteren en kostbare seconden winnen? Doe dan mee met onze Clinic: Wisseltraining op 6 september. Doe jij mee?

facebook.com

De eerste week van september barst het nieuwe seizoen van Personal Swimming los! Er starten nieuwe trainingen van de conditiegroep en een nieuwe borstcrawlcursus. Maar ook keerpuntcursus, small group trainingen en privelessen. Er zijn volop nieuwe techniekoefeningen, zwemprogramma's en uitdagingen. Wij kunnen niet wachten om van jou iedere training een betere zwemmer te maken! Ben je nog niet ingeschreven? Wees er dan snel bij. Kijk op onze inschrijfpagina voor alle details: https://www.personalswimming.nl/inschrijven/

facebook.com

Recommended Before and After transformation