Top Local Places

Djehuty Studio

, Ommeren, Netherlands
Professional services

Description

ad

Djehuty Studio is een professionele geluidstudio voor moderne en vintage sounds van jazz tot metal. Engineer Sybren Roefs slaagde cum laude bij Sound Education Nederland en werkt sindsdien in allerlei studio's. Als assistent van top-engineer Huub Reijnders (Krezip, Racoon, Alain Clark, Blof, etc.) werkt hij bij grote projecten. Zelf runt hij Djehuty Studio waar hij met passie en aandacht de beste sounds voor je neerzet.

In Djehuty Studio besteden we aandacht aan de hele signaalweg van geluidsbron, via de akoestiek, de microfoon, de kabels, het mengpaneel, het opslagmedium tot de afluistering. Wij proberen elk van die onderdelen continu te verbeteren om voor u het beste geluid te krijgen. Veel van onze gear staat op music-events.webklik.nl , maar stuur gerust een e-mail als u specifieke vragen heeft.

Vooruit, een kleine teaser dan: onze gear bestaat uit o.a. ribbon en tube mics van Coles, Peluso, AKG, Shure, BeyerDynamic, EV en meer! Maar wat dacht u van ons GS-R24M vlaggenschip, de LA-610 en 4-710d preamps en de SSL G-series bus compressor? Verder hebben we de beste effecten van UAD, fabfilter en veel meer. Kortom, garantie voor een topsound!

CONTACT

Quiz