Top Local Places

Velthuis Tegelwerken Tegelhandel Cementtegels

Helmichstraat 35, Oldenzaal, Netherlands
Retail Company

Description

ad

Specialist in het leveren en leggen van tegelvloeren! Velthuis Tegelwerken Oldenzaal, al weer sinds 2002 de specialist in tegelvloeren, vloertegels, cementtegels, patroonvloeren en complete badkamers.

Onze sterke punten:
Specialist in alle tegelwerken
Groot in tegelvloeren en plavuizen
De grootste collectie keramische parketvloeren houtnerf keramiek
Gehele collectie cementtegels De Tegel BV in onze showroom
Exclusief verkooppunt PIP studio cementtegels
Prachtige patroonvloeren van Winckelmans tegels
Terrazzo tegelvloeren
Compleet in badkamers

Bezoekt u onze unieke showroom voor een beleving van wandtegels, vloertegels, cementtegels, tegelvloeren, plavuizen en persoonlijk advies. Een heerlijke kop koffie staat voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Velthuis tegelwerken Oldenzaal

Showroomadres:
Helmichstraat 35
7575 AH   OLDENZAAL

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Andrea Nordkamp! Neem contact met ons op via een PB of telefoon. Jij bent de winnaar van onze bijzettafeltjes!

facebook.com

Andrea Nordkamp! Neem contact met ons op via een PB of telefoon. Jij bent de winnaar van de bijzettafeltjes!

facebook.com

*** WINACTIE *** Win 2 mooie houten bijzettafels t.w.v. € 178,- met een inleg van cementtegels van De Tegel BV! LIKE de facebookpagina van Velthuis tegelwerken, LIKE en DEEL deze actie. Op zaterdag 22 april 2017 wordt de winnaar bekendgemaakt!

facebook.com

*** EXCLUSIEF *** bij Velthuis tegelwerken Oldenzaal. Winckelmans is een begrip in de wereld van vloertegels. Al sinds 1894 worden er met deze dubbelhard gebakken vloertegels de mooiste resultaten gerealiseerd. Deze tegels zijn onverslijtbaar en overal toepasbaar. Wij zijn specialist in het leveren en leggen van deze tegelvloeren. Bezoekt u onze showroom om uw unieke Winckelmans patroonvloer te bespreken. Voor een online impressie van de pracht van Winckelmans vloeren kijkt u op het Winckelmans stylebook. http://www.velthuis.eu/Winckelmans.html

facebook.com

*** NIEUW *** De Unicom Starker Midtown collectie. Een prachtige lijn tegels van Italiaanse topkwaliteit. De Midtown collectie presenteert een finish welke de nuances weergeeft van beton. Een kleurenpalet van natuurlijke tonen die de typische onregelmatigheid en het oppervlak van beton kenmerken. Deze lijn is in vele formaten verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld 80x80 cm. Daarbij zijn de prijzen van deze tegels zeer aantrekkelijk! Deze vloertegels zelf bekijken? Uiteraard is de gehele Midtown collectie te zien in onze showroom! www.velthuis.eu.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Edimax tegels, exclusieve collecties uit Italië in onze showroom te Oldenzaal. Edimax biedt een heel breed assortiment, zowel in uitvoering als in maatvoering. Deze tegelfabrikant gebruikt de meest geavanceerde technieken voor het produceren van de mooiste vloertegels. Bijna de hele collectie is te zien in onze showroom. http://tegelvloerennederland.nl/edimax/

facebook.com

Nieuwe collecties! Mooie inspiratie voor tegelvloeren en badkamers! Showroom Velthuis Tegelwerken Oldenzaal.

facebook.com

De backstage serie. Een mooie tegel voor een complete badkamer of tegelvloer. In meerdere maten en kleuren beschikbaar. Vanzelfsprekend ook te zien in onze showroom!

facebook.com

facebook.com

Quiz