Top Local Places

BliQ op Wonen

Dijkshoornseweg 211, Delft, Netherlands
Real estate

Description

ad

Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent wonen. Of het nu gaat om het verkopen, aankopen, verbouwen of het taxeren van een woning is.  Bliq op Wonen helpt u op weg naar meer woongemak en financiële zekerheid dankzij onze diverse diensten en producten:
•   Makelaardij
•   Verkoopbegeleiding
•   Aankoopbegeleiding
•   Hypotheken
•   Financieel Advies
•   Verzekeringen

Wij van Bliq op Wonen zijn meer dan makelaars

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wij helpen jou met de verkoop van je woning

Wil je je woning verkopen maar weet je niet hoe? Of vind je het moeilijk om de juiste makelaar te kiezen? Kom dan eens bij ons langs. Wij zijn meer dan makelaars. Zo helpen we je met het verkoopklaar maken van de woning en kunnen we je begeleiden in met een betrouwbare hypotheekadviseur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (015 - 215 7000).

facebook.com

BliQ op Wonen

Ben jij op zoek naar een leuke, lichte én betaalbare woning in hartje Rijswijk? Dan moet je deze woning aan de Dr. Colijnlaan bekijken. Voor slechts € 117.500,- kun jij in dit heerlijke driekamer hoekappartement wonen. Het appartement is op loopafstand van het station, winkelcentrum de Bogaard en is ook goed met de auto te bereiken (snelwegen nabij, gratis parkeren in de straat).

facebook.com

Woningtaxatie - BliQ op Delft

Wil je je woning verkopen, maar weet je niet wat een goede vraagprijs is? Neem dan contact op met ons voor een taxatierapport van je woning!

facebook.com

BliQ op Wonen's cover photo

Een heerlijk licht, goed onderhouden driekamer hoekappartement met 2 zonnige balkons (ZO en ZW), gelegen op de derde verdieping, in een rustige buurt met een royale (fietsen)berging in de onderbouw. Het appartement wordt omgeven door groen en ligt op loopafstand van winkelcentrum de Bogaard, station Rijswijk, scholen en winkels, nabij diverse uitvalswegen (A4, A12 en A13) en het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de straat is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.bliqopdelft.nl/wonen/rijswijk-doctor-h-colijnlaan-49/

BliQ op Wonen's cover photo
facebook.com

Verkoopstyling - BliQ op Delft

Je wilt jouw huis voor een goede prijs verkopen. En graag zo snel mogelijk. Potentiële kopers willen een huis dat zo goed als nieuw is. Het succesvol verkopen van jouw woning valt of staat dus met de presentatie. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw huis eruit springt tussen het enorme aanbod op internet? Van interieurfoto’s tot bezichtiging – wat kun je doen om de juiste indruk te geven? Het antwoord is verkoopstyling.

facebook.com

NOS op 3

facebook.com

Diensten - BliQ op Delft

Mensen raken vaak geëmotioneerd en kunnen irrationeel worden wanneer zij een huis willen aankopen of verkopen. Bliq op Wonen is niet primair gericht op de daadwerkelijke aan- of verkoop van een huis. Wij willen niets liever dan jou op de beste manier begeleiden bij elk woonaspect en naar een nieuw thuis.

facebook.com

Quiz

NEAR BliQ op Wonen