Top Local Places

Stip Nijmegen Dukenburg

Meijhorst 70-39, Nijmegen, Netherlands
Community organization
advertisement

Description

ad

Een Stip is er voor informatie en advies in de wijk. Het is een plek voor ontmoeting en verbinding.

CONTACT

Opening Hours

maandag
09:30 - 12:00
dinsdag
09:30 - 12:00
woensdag
09:30 - 12:00
donderdag
09:00 - 12:00
vrijdag
09:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tijdens de vakantie waren we open van maandag tot en met donderdag. Deze week is de vakantie voorbij. Dat betekent dat we ook weer op vrijdagochtend open zijn. Wees welkom met je vragen. De koffie staat klaar.

Tijdens de vakantie waren we open van maandag tot en met donderdag. Deze week is de vakantie voorbij. Dat betekent dat we ook weer op vrijdagochtend open zijn. Wees welkom met je vragen. De koffie staat klaar.
facebook.com

Helaas! De activiteitenmarkt aanstaande zaterdag gaat niet door. Vanwege de aanhoudende en verwachte hitte (34°) denken we dat het beter is om het een andere keer te organiseren. Dat is leuker voor de bezoekers en deelnemers. laten het weten als er een nieuwe datum is (na de vakantie)

Helaas! De activiteitenmarkt aanstaande zaterdag gaat niet door. Vanwege de aanhoudende en verwachte hitte (34°) denken we dat het  beter is om het een andere keer te organiseren. Dat is leuker voor de bezoekers en deelnemers. laten het weten als er een nieuwe datum is (na de vakantie)
facebook.com

Op 29 juni is er een activiteitenmarkt voor bewoners van Dukenburg, ' ontdek dukenburg met een klein budget !' Met veel info over sport, wandelclubjes, cursussen, taalactiviteiten, computercursus, repaircafe, regelingen voor minima én activiteiten in de wijk. Het wordt een leuke middag! Voor de kids is er een kinderprogramma, knutseltafel, schmink en luchtkussen. En er komt een verwenhoek met kapper, visagie en nagelstylistes. Rond 14:00 uur is er een modeshow door de kledingbank met Dukenburgse modellen. De Eritrese, Syrische en Nederlandse koffie staat klaar en er zijn lekkere hapjes van Duuk en Dinner, en van de Syrische en Somalische vereniging. Alles is gratis die dag en iedereen is welkom ! Fijn als je dit bericht deelt!!

Op 29 juni is er een activiteitenmarkt voor bewoners van Dukenburg, ' ontdek dukenburg met een klein budget !' Met veel info over sport, wandelclubjes, cursussen, taalactiviteiten, computercursus, repaircafe, regelingen voor minima én activiteiten in de wijk. Het wordt een leuke middag! Voor de kids is er een kinderprogramma, knutseltafel, schmink en luchtkussen. En er komt een verwenhoek met kapper, visagie en nagelstylistes. Rond 14:00 uur is er een modeshow door de kledingbank met Dukenburgse modellen. De Eritrese, Syrische en Nederlandse koffie staat klaar en er zijn lekkere hapjes van Duuk en Dinner, en van de Syrische en Somalische vereniging. Alles is gratis die dag en iedereen is welkom !
Fijn als je dit bericht deelt!!
facebook.com

Stip Nijmegen Zuid

Stip Nijmegen Zuid
facebook.com

facebook.com

Heeft u een vraag over de zorgverzekering of over de collectief aanvullende zorgverzekering (CAZ) van de gemeente? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst van de Stip op? - Donderdag 06 december: 10.00- 11.00 uur, of - Maandag 10 december 11.00- 12.00 uur in het Wijkcentrum Dukenburg!

facebook.com

UITNODIGING theatervoorstelling 'De OmZieners' in Nijmegen

De Ontmoetingskerk Dukenburg, Stip Nijmegen Dukenburg en het Sociaal Wijkteam presenteren op 27 september de theatervoorstelling 'De OmZieners' in Wijkcentrum Dukenburg! De OmZieners wordt georganiseerd door een werkgroep Arm in Arm, een werkgroep die zich in wil zetten om het leven in armoede onder de aandacht te brengen. De OmZieners is geinspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich mee brengt. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, gezondheid, onderwijs en wonen. De voorstelling brengt deze kwetsbaarheid over op een indringende manier en met veel humor! De makers hopen zo een gesprek op gang te brengen over hoe de samenleving plaats kan bieden aan mensen in kwetsbare situaties. Ben je geinteresseerd? Ga dan naar https://mailchi.mp/8b503b146958/uitnodiging-de-omzieners-in-het-zaantheater-771637?e=31395c7fc2!

facebook.com

Stip Dukenburg helpt veel mensen uit de wijk, maar kan nu zelf wat hulp gebruiken. We zoeken vrijwilligers. Vind je het leuk om mensen te helpen bij praktische vragen? Hou je ervan om bewoners in contact te brengen met elkaar of met hulp- en dienstverleners? We zoeken mensen met een open houding, die goed kunnen luisteren én hun eigen grenzen kennen. We bieden scholing, begeleiding en een leuk team. Lijkt het je wat? Neem dan contact op met de coördinator Germa Bongers. Mail naar dukenburg@stipnijmegen.nl of kom langs in de ochtend tussen 09.30- en 12.00 uur.

Stip Dukenburg helpt veel mensen uit de wijk, maar kan nu zelf wat hulp gebruiken. We zoeken vrijwilligers. Vind je het leuk om mensen te helpen bij praktische vragen? Hou je ervan om bewoners in contact te brengen met elkaar of met hulp- en dienstverleners?

We zoeken mensen met een open houding, die goed kunnen luisteren én hun eigen grenzen kennen. We bieden scholing, begeleiding en een leuk team. Lijkt het je wat? Neem dan contact op met de coördinator Germa Bongers. Mail naar dukenburg@stipnijmegen.nl of kom langs in de ochtend tussen 09.30- en 12.00 uur.
facebook.com

Volgende week vrijdag 20 Juli 2018 is de Stip in Dukenburg gesloten!!!

facebook.com

facebook.com

Stip Nijmegen Zuid

facebook.com

Nijmegen Dukenburg

Was leuk om te doen!

Nijmegen Dukenburg
facebook.com

Recommended Before and After transformation