Top Local Places

Outdoorpark Alkmaar

Hertog Aalbrechtweg 4, Alkmaar, Netherlands
Recreation & Sports Website

Description

ad

Outdoorpark Alkmaar, een unieke belevenis! Outdoorpark Alkmaar biedt een divers aanbod aan activiteiten voor kleine en grote groepen. Onder begeleiding van deskundig personeel valt er op ons grote terrein van alles te beleven.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Woensdagavond=Bootcampavond! We starten weer vanaf 14 maart! Meld je van tevoren aan via www.outdoorparkalkmaar.nl/training/

facebook.com

Voor beginners én echte doorgewinterde die-hards!💪

facebook.com

Reserveer in je agenda!

facebook.com

Outdoorpark Alkmaar opent officieel het nieuwe seizoen met een Paas-Spektakel voor jong en oud. Bezoek maandag 2 april tussen 10.00 en 13.00 uur met het hele gezin het Outdoorpark en zoek samen naar de Paaseieren. Je probeert natuurlijk ook alle obstakels in het park uit, doet mee aan het boogschieten, Archery Tag én gaat de strijd met elkaar aan op het mijnenveld. We bieden heel veel activiteiten aan, geschikt voor jong en oud. Ga jij het outdoor avontuur aan? Toegang tot het Outdoorpark en deelname aan de activiteiten is GRATIS. Vind jij een Paasei dan zwem je dezelfde dag voor maar € 1,- in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

facebook.com

De trainingen zijn zeer geschikt ter voorbereiding op diverse runs, maar ook te volgen als intensieve bootcamp training. Recreanten trainen om 19.30 uur onder begeleiding van een ervaren trainer, om 20.00 uur kunnen gevorderden zelfstandig de obstakel in het park bedwingen. Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/training.

facebook.com

Na een succesvol eerste seizoen start Outdoorpark Alkmaar vanaf woensdag 14 maart opnieuw met Obstacle Run Trainingen voor recreanten én ervaren wedstrijdlopers. De trainingen zijn zeer geschikt ter voorbereiding op diverse runs, maar ook te volgen als intensieve bootcamp training. Recreanten trainen om 19.30 uur onder begeleiding van een ervaren trainer, om 20.00 uur kunnen gevorderden zelfstandig de obstakel in het park bedwingen. Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/training.

facebook.com

Wij zoeken enthousiaste seizoensmedewerkers en studenten die als instructeur op ons Outdoorpark aan de slag willen gaan. Solliciteer voor 1 maart via outdoorpark@alkmaarsport.nl! http://www.outdoorparkalkmaar.nl/over-ons/stages-en-vacatures/instructeur-outdoorpark.html

facebook.com

Wij zoeken nieuwe instructeurs! #delenislief

facebook.com

Vier je kinderfeestje op Outdoorpark Alkmaar! Vanaf maart openen wij onze deuren weer en kun je je kinderfeestje weer boeken! Kijk voor meer info op http://www.outdoorparkalkmaar.nl/kinderfeestjes.html

facebook.com

De mogelijkheden voor een teamuitje bij Outdoorpark Alkmaar zijn vrijwel eindeloos! Op dit geweldige natuurterrein organiseer je gegarandeerd de mooiste evenementen en de beste barbecue's. ARK Audio & Video uit Alkmaar ging je al voor en sprak achteraf van een onvergetelijke ervaring!

facebook.com

Sinds de opening in medio mei 2017 heeft Outdoorpark Alkmaar al ruim 8000 deelnemers mogen ontvangen! Naast Obstacle runners werden er schooluitjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes maar ook vrijgezellenfeesten georganiseerd. Iedereen is erg enthousiast over de nieuwe opzet!

facebook.com

She did it! Jennifer Van der Voorden is 11e geworden op het WK in haar age groep 18/24 op het wereldkampioenschap obstacle run in Canada! Gefeliciteerd, wij zijn ongelooflijk trots op je! 🎉💪

facebook.com

Quiz

NEAR Outdoorpark Alkmaar