Top Local Places

Spirituele Dag Neede

Magnoliastraat, Neede, Netherlands
Community Organization

Description

ad

Op de spirituele dag Neede kunnen bezoekers kennismaken met diverse onderwerpen op spiritueel gebied en zelfontwikkeling. De 4e zondag van okt, 11-17 uur.
Er zullen ruim 30 mediums en therapeuten aanwezig zijn die zich bezig houden met diverse thema's zoals:  Aura tekenen, Psychometrie, Healing, Tarot, Voetreflex,  Magnetiseren, Klankschalen. Tevens zullen er diverse lezingen worden gehouden in een aparte zaal.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Namens de organisatie

Timeline Photos
facebook.com

Morgenavond gaat de organisatie de 2016 editie evalueren. Als er nog tips of tops zijn vanuit onze bezoekers, dan lezen we dat graag in de reacties hieronder.

facebook.com

Spirituele Dag Neede

Een mooie foto impressie van de dag gemaakt door Linda te Vaanholt.

Spirituele Dag Neede
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Dit jaar hebben we €525 euro opgebracht voor het goede doel. Wij bedanken al onze mediums, vrijwilligers en bezoekers voor deze top dag. Een foto impressie volgt nog.

facebook.com

Spiritituele Dag Neede 2016

Spiritituele Dag Neede 2016
facebook.com

We gaan beginnen!!! Tot 17 uur ben je van harte welkom.

facebook.com

Zoals elk jaar wordt de dag draaiende gehouden door puur vrijwilligers. De mediums en organisatie vallen hier natuurlijk onder, maar ook de lieve mensen die ons elk jaar helpen bij de kassa, loterij en de lezingen. Bedankt!

facebook.com

De eerste mediums en winkeltjes stromen binnen. Wij hebben er zin in, vanaf 11 uur gaat de kassa open!

facebook.com

Ook dit jaar hebben we weer leuke prijzen op onze loterijtafels staan. Dit wordt meegebracht door de mediums en vrijwilligers, maar ook door bijdragen van Needse ondernemers. Bij deze willen we graag bedanken: - Albert Heijn - Bouwmeester - Bloom - Blokker - Davines - Elektro World - Eichenwald Mode - Etos - Frankies Bistro - Grootoonk - Gall & Gall - Happerij - Jolinda - Kramer - Leonardo - Mamoura Plaza - Rona - Smullgrill - Stroet - Sprokkelhoeske - Stortelder - The Sisters - VVV - Wilfens

facebook.com

Morgen is het dan zo ver. Hierbij even wat huishoudelijke mededelingen. - Vanaf 11 uur kunt u de zaal in. Gelieve aan de kassa gepast betalen. De kosten zijn 10 euro voor personen vanaf 16 jaar. Onder deze leeftijd is het gratis mits onder begeleiding van een volwassenen. De consulten zijn gratis. - Er mag niet gebeld worden in de zaal, gelieve de telefoon op stil zetten. - Alle consulten zijn ter kennismaking. De mediums hebben een richttijd van 15 minuten per bezoeker. - Respecteer de privacy van medebezoekers door gepaste afstand te houden van de tafeltjes. Tijdens de dag lopen er meerdere leden van de organisatie alsmede begeleiders rond om uw vragen te beantwoorden. Ze zijn te herkennen aan de rode naamkaartjes. Bij de kassa staat dit jaar een ideeën box waar u op papier tips en tops kunt instoppen. Dit mag natuurlijk ook via een privé berichtje via deze pagina. Wij leren graag van u. Tot morgen!

facebook.com

Quiz