Top Local Places

Groepsaccommodatie de Mepperdennen

Dennekampen 2, Meppen, Netherlands
Hotel

Description

ad

Al meer dan 75 jaar een gastvrij groepsverblijf  in de prachtige landelijke omgeving van Drenthe voor 15 tot 69 personen. Welkom bij Groepsaccommodatie en Eetcafé de Mepperdennen in Drenthe


Al meer dan 75 jaar een gastvrij groepsverblijf voor 15 tot 69 personen

Grenzend aan twee schitterende natuurgebieden de Mepperhooilanden en de Palms treft u Groepsaccommodatie en Eetcafé de Mepperdennen aan. De groepsaccommodatie ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Meppen, midden in de Drentse natuur. U kunt hier genieten van eindeloze fietstochten, wandelingen en diverse bosspelen.

Reeds 75 jaar is ons familiebedrijf een vertrouwd adres voor diverse groepen. Onze passie voor horeca en recreatie delen wij graag met u. De afgelopen jaren hebben wij met hart en ziel diverse verbeteringen aangebracht, zodat de groepsaccommodatie en ons gezellige eetcafé helemaal voldoet aan de wensen van de huidige tijd. Als gast staat u een gastvrij onthaal te wachten. Heeft u vragen, of wilt u een reservering maken? Neemt u gerust contact op. Wij zijn u graag van dienst.

Tot ziens bij Groepsaccommodatie en Eetcafé de Mepperdennen!

www.mepperdennen.nl

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

We zijn vanaf 11.30 geopend ! Kom genieten van het heerlijke weer onder het genot van een hapje en een drankje.. bijvoorbeeld deze Boeren lunch plank voor 2 personen.

facebook.com

Daar is ie dan. De gouden Guest Award Wij zijn er blij mee . Dank jullie wel

facebook.com

Zaterdag 3 februari is er weer een gezellige aanschuifmaaltijd.2 gangen menu €15.= incl 1 drankje. Welkom vanaf 18.00 u. Opgave via telnr 0591371235

facebook.com

Het was weer een gezellige volle aanschuifmaaltijd. Iedereen heeft weer heerlijk gegeten in eetcafe Groepsaccommodatie de Mepperdennen.

facebook.com

Leuk stuk in de rabokrant

facebook.com

facebook.com

facebook.com

https://www.deleukstedeal.nl/deals/Compleet-wandelarrangement-door-de-Drentse-bossen-inclusief-lunch-1?top_deals=T

facebook.com

A.s. zaterdag houden wij Open Huis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in onze vernieuwde groepsaccommodatie.

facebook.com

In de maand april zijn we weer elk weekend geopend! Kom lunchen of dineren op ons (overdekte) terras en geniet van ons heerlijk assortiment schepijs! Vanaf mei zijn we geopend van dinsdag tm zondag. Graag tot ziens!!!

facebook.com

Gezellig toneelavond van Toneka 2 x volle bak , volgende week zaterdag de laatste uitvoering , nog een klein aantal plaatsen beschikbaar

facebook.com

Timeline Photos

Vrijdag 11 november is er weer de gezellige aanschuif maaltijd.. 2 gangen inclusief 1 drankje voor €15,-. Geef je op voor donderdag a.s.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Groepsaccommodatie de Mepperdennen