Top Local Places

Barista Danny

Nederland, Heerlen, Netherlands
Local Business

Description

ad

Koffiebranderij
Koffie workshops
Barista Danny
Coffee catering & evenementen
Barista training
Espressomachines (verkoop & lease)
PERSOONLIJK
Op zoek naar een echt lekkere koffie die past bij uw smaak? Scuro Coffee heeft een uitgebreid aanbod aan espresso- en koffiebonen, zodat u elk moment van de dag van uw favoriete koffie kunt genieten. We geven u graag gratis advies bij uw koffiebereidingen. Ook voor een koffieproeverij staat ons team voor u klaar.


AMBACHTELIJK
Elke dag opnieuw zijn we op zoek naar de meest smaakvolle koffie voor onze klanten. Enkel de beste bonen worden door ons geselecteerd van plantages uit Zuid- en Midden Amerika, Afrika en Azië. Met aandacht voor smaak en kwaliteit verzorgen we elke bestelling in onze Maastrichtse branderij.


AANTREKKELIJKE PRIJS
Dagvers gebrande koffie met een persoonlijke service is betaalbaar. Dat ondervinden steeds meer trouwe en tevreden klanten van Scuro Coffee. Er is al koffie verkrijgbaar vanaf 15€ per kilo. Onze service en kwaliteitsgaranties zijn inbegrepen in de prijs. Informeer ook eens naar onze koffie abonnementen.


PROEVEN
Zin in een kopje koffie? We hebben enkele proefpakketten voor u samengesteld, zodat u tegen een aantrekkelijke prijs kunt kennismaken met ons assortiment. De proefpakketten bestaan uit 4 x 250 gr. espresso- of koffiebonen, van mild en zacht tot krachtig en pittig. Op verzoek worden de bonen gemalen. U bent uiteraard ook van harte welkom om bij ons op de koffie te komen.Neem gerust contact met ons op.
Danny: (+31) 615 573 371
Geneviève: (+31) 643 750 483
of mail scuro-coffee@outlook.com

WWW.SCURO.EU

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ik heb nog een aantal data beschikbaar voor een leuke koffieworkshop! In 3 uur leer je alles over de bereiding van koffie, de soorten bonen en malingen en het zetten van mooie espressi en cappuccini. Je maakt eerst kennis met verschillende soorten koffie uit diverse landen en werelddelen. Proef, ruik en voel: maak kennis met koffie. Daarna komen de diverse manieren van koffiezetten aan bod: van klassiek tot de echte Italiaanse espresso. Ook leer je hoe je melkschuim maakt zonder stoom. Tot slot ga je zelf aan het werk met een espresso-apparaat om zo te leren hoe je een prima espresso, cappuccino of latte machiato maakt. Reageer met ‘KOFFIE’ als jij wilt deelnemen ‼️Nu tijdelijk voor 19€ per persoon i.p.v. 39,50€ (min. 4 deelnemers)

facebook.com

Regelmatig krijg ik de vraag: “Heb je ook koffiebonen uit Italië?” - Nee, beste klant, in Italië groeien geen koffiebonen. Onderstaande afbeelding geeft jullie een overzicht waar er in de wereld wel koffie groeit. We noemen dit de ‘koffiegordel’, het gebied rond de evenaar tussen de twee keerkringen. #coffeebelt #arabica #robusta #coffee

facebook.com

Ready for a new day! Who’s in for a coffee?

facebook.com

Het leuke aan mijn job als koffiebrander en barista: het gelukkig maken van veel mensen met een kopje koffie ☕️☕️☕️☕️☕️ #feelgood #happy #cupofcoffee

facebook.com

Enkele sfeerbeelden van onze workshops deze week. Het blijft zo leuk om elke dag weer tevreden klanten te ontmoeten. #scurocoffee #workshop #moreandmore

facebook.com

Café de Flore. The Café de Flore is one of the oldest coffeehouses in Paris, celebrated for its famous clientele, which in the past included high-profile writers and philosophers. It is located at the corner of Boulevard Saint-Germain and Rue Saint-Benoît in Saint-Germain-des-Prés in the 6th arrondissement. One of my favorite place to have a coffee in the early morning

facebook.com

Tijd voor koffie ☕️☕️☕️

facebook.com

Tadaaaaaaaaaaaaah!!! Weekend! #papercup

facebook.com

Het verschil tussen Arabica en Robusta koffiebonen.

facebook.com

Our love for coffee

facebook.com

Aan het werk in België. In deze mooie keuken mag ik dit gezellige koppel begeleiden tijdens leuke koffie workshop. —> wil jij ook een koffieworkshop aan huis? Stuur een berichtje voor meer informatie. We hebben nog enkele data beschikbaar voor februari en maart.

facebook.com

Het Carnavalsweekend beginnen we met Nonnevotten en een klassieke cappuccino. Wist je dat: de kleuren die on­losmakelijk zijn verbonden met de Dolle Dagen van carnaval, zijn rood, geel en groen. De herkomst van deze kleurencombinatie gaat vele eeuwen te­rug en stamt af van de kleding van de narren in Duitsland en Frankrijk midden 15e eeuw.

facebook.com

Quiz

NEAR Barista Danny