Top Local Places

Stichting Netwerk Roemenië

Irisstraat 2, Hippolytushoef, Netherlands
Non-profit organization

Description

ad

Stichting Netwerk Roemenië is er geheel op gericht de liefde te verspreiden vanuit de bijbel. Grondtekst voor ons bestaan is Galaten 5: 14  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Graag delen.

Timeline Photos
facebook.com

Het laden komende woensdag gaat door. Wel kunnen we nog een flink aantal laders gebruiken die komende woensdag tussen 17 en 20 uur mee kunnen helpen met het over brengen van de goederen van de Marske naar de vrachtwagen. Meld je aan als jij tijd en zin hebt via de reactie op deze oproep..

facebook.com

Photos from Stichting Netwerk Roemenië's post

Gents, We hebben de caravan kunnen afleveren en zelfs de voortent er al aan. Ze zijn superblij hier omdat er kinderen in kunnen slapen en overdag in de schaduw gezeten kan worden. Top! Rolf en Peter Bovenstaand is de mail die we op 5 april j.l. mochten ontvangen van Rolf Noordhof ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Drie dagen geleden is er opnieuw een caravan van de SNR in Roemenië aangekomen. Hij is door Rolf samen met een vriend naar Iasi overgebracht. Deze caravan is geschonken aan stichting Ancora. http://stichtingancora.nl/ of zoeken op Facebook "Foundation Ancora." Ook deze caravan was door twee geweldige vrijwilligers, n.l. Jan en Margaretha Postma zowel opgehaald als geheel nagekeken en ingericht. De caravan zal in Iasi zonder meer goed gebruikt gaan worden. Misschien zien we hem via het internet nog eens terug.

Photos from Stichting Netwerk Roemenië's post
facebook.com

Timeline Photos

Komende woensdag 13 april zou het mogelijk zijn om een vrachtwagen te laden voor Roemenië. Dat wil zeggen, een vrachtwagen kan deze dag in Hippolytushoef komen om de voorraad die de afgelopen 2 1/2 maand weer is ontstaan mee te nemen naar Roemenië. Deze vrachtwagen kan aan het begin van de avond in Hippolytushoef zijn. Helaas was op zaterdag niet mogelijk. Nu kan het laden alleen plaats vinden wanneer er voldoende "laders" zijn. Een groot voordeel is dat bijna alles in dozen verpakt is en zo met steekwagentjes naar de weg gebracht kan worden wat enorm veel tijd bespaard. De chauffeur help samen met zijn bijrijder ook mee. Maar de vraag is: "Wie ziet er een mogelijkheid op deze woensdag (13 april) ook te helpen?" Het gaat NIET om een volle vrachtwagen maar om ongeveer 50 m3, dus dat scheelt ook in tijd. Wie kan helpen? Please reageer voor 20 uur. Dan kan ik een inschatting maken of we deze klus weten te klaren of niet. Na 20 uur reageren of de komende dagen is ook prima hoor. Want vele handen maken licht werk.

Timeline Photos
facebook.com

Caravan voor Stichting Ancora in Iasi.

Caravan voor Stichting Ancora in Iasi.
facebook.com

Timeline Photos

De Marske kunt je vinden in de Irisstraat nr. 2 in Hippolytushoef

Timeline Photos
facebook.com

MISSION TRIP 2016

http://us4.campaign-archive2.com/?u=bc36363562b6be71729f54d42&id=0ac5ef7340&e=c251f012d3 Hierbij een nieuwsbrief van goede vrienden van ons. Lazar Cristian (Tony) en Ionela Lazăr, getrouwd en al jaren verbonden aan YWAM ofwel Jeugd met een Opdracht in Constanta gaan op Missiontrip. Lees hier hun nieuwsbrief en misschien, heel misschien wil jij wel partner van ze worden. Ze zouden het geweldig vinden en kunnen het ook goed gebruiken.

facebook.com

Timeline Photos

Wieringer Courant, vrijdag 18 maart: Wat betreft de markt, die is er al geweest. Het was een heel gezellige, drukke dag met geweldige vrijwilligers die zich optimaal hebben ingezet en ook met heel plezierige klanten. Al met al weer een top- dag met ook nog eens een prima opbrengst. Wat betreft het project verderop in het artikel. Dat gaat komen!! Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereiding.

Timeline Photos
facebook.com

Sorry voor de enigszins verlaatte uitslag. Dat komt doordat onze winkel en alles wat er me te maken heeft zo geweldig goed draait. Maar hier is hij dan. De Winnaar is geworden, Nienke Rommer. Om te kijken of dat echt klopt, zie het filmpje. Sorry Mireille, maar de volgende keer meer succes.

Sorry voor de enigszins verlaatte uitslag.
Dat komt doordat onze winkel en alles wat er me te maken heeft zo geweldig goed draait. 

Maar hier is hij dan. De Winnaar is geworden, Nienke Rommer.
Om te kijken of dat echt klopt, zie het filmpje.
Sorry Mireille, maar de volgende keer meer succes.
facebook.com

Photos from Stichting Netwerk Roemenië's post

Zaterdagochtend 5 maart gaan José en ik, samen met nog twee echtparen uit Wapenveld weer naar Roemenië. Dit keer gaat de reis weer door de lucht en dinsdagochtend zijn we al weer terug. Doel van dit bezoek is een eerste voorbereiding voor wat er komende zomer komen gaat. In de maand juli gaan we van 23 tot 30 juli met een groep Wapenvelders bouwen. Waarschijnlijk gaan we de vrouw die ik afgelopen januari in Saros tijdens de winteractie mocht bezoeken en die onder de meest afschuwelijke omstandigheden leeft, zonder kachel met een half ingestort dak en dan ook nog zonder benen door het leven moet zien te komen, helpen. Dit in samenwerking met onze Roemeense partner, de Associatie Pro Familia Sighisoara. Ook is er de vraag gekomen of we een tweede project willen steunen/ uitvoeren en wel het helpen van een tienerpaartje met een kind die ook onder heel moeilijke omstandigheden leven. Daarnaast bezoeken we natuurlijk ook de kringloopwinkel van onze partners, Maxima in Sighisoara. Op bijgevoegde foto zie je de vrouw waarvan we het huisje willen opknappen. Vanuit haar éénkamer- huisje kijk je dwars door het dak heen.

Photos from Stichting Netwerk Roemenië's post
facebook.com

Timeline Photos

Hier een blik op de "zaterdag ploeg". Ook zij mogen er zijn!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vandaag is de vijfde en laatste dag van onze stagiaires Anna, Danique en Myrthe. Een leuke tijd gehad met drie leuke meiden en hopelijk hebben ze ook wat geleerd bij ons.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz