Top Local Places

Solid Results

wielstraat 1, Kaatsheuvel, Netherlands
Company

Description

ad

Wat begon als full-service reclamebureau is uitgegroeid tot wat we vandaag de dag zijn; een innovatief samenwerkingsplatform voor creatieve concepten. Zowel voor computer gestuurde uitingen als voor drukwerk.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Wij wensen iedereen heerlijke feestdagen en een fantastisch 2017

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Bedrijfsuitje in DeMolen! Gezellig, en ik ben dankbaar voor alle inzet van mijn team.

Timeline Photos
facebook.com

Beveiliging SSL-certificaat Is jouw website of de website van het bedrijf waar je werkt al beveiligd met een SSL-certificaat? Ik raad dat echt aan omdat Chrome, de populairste browser van Google, in 2017 bezoekers van sites en shops zónder HTTPS een beveiligingswaarschuwing gaat geven. Bezoekers van je site krijgen dan de melding dat deze onveilig is. Dit kán funest zijn voor je potentiële klanten. Bezoekers laten deze onveilige site links liggen en doen hun aankopen of vragen diensten aan bij de beveiligde concurrent. Met een SSL-certificaat sta je hoog in het vaandel bij Google. Neem contact met ons op als je er meer over wil weten. We kunnen je uitgebreid hierover inlichten.

facebook.com

Levering binnen 1 uur met Staal Express - MetaalNieuws

Van Raak Staal heeft Solid Results BV uit meerdere bedrijven verkozen als 'hun' corporate en marketing communicatiebureau. # trots #wegaanonsuiterstebestdoen Dit was onze eerste spoedklus, binnen anderhalve dag een illustratie maken die geplaatst is bij een redactioneel stuk over Staal Express, een van hun sterke diensten. We zijn trots dat we voor dit mooie bedrijf mogen gaan werken. Wordt vervolgd.

facebook.com

www.solidresults.nl

Solid Results laat zien waar een full service reclame/internetbureau voor staat. We hebben de naam en de pay-off van deze nieuwe organisatie bedacht. INSERVO staat voor een innovatieve dienstverlener. INSERVO ontzorgt en adviseert op ondersteunende vakgebieden in de zorg als dochteronderneming van de Amarant Groep. Solid Results heeft de naam 'vorm'gegeven door het combineren van aansprekende kleuren en een treffend beeldmerk. Een logo was geboren. Lees meer over het proces: http://www.solidresults.nl/portfolio/grafische-producties/inservo Vervolgens zijn er een drietal brochures ontworpen die staan voor de corporate activiteiten van INSERVO: Ontzorgen, Adviseren en Klachtenbehandeling. En om de communicatie met de markt compleet te maken hebben wij een doelgerichte, informatieve website ontwikkeld. Van concept tot en met productie. Gebruiksvriendelijk en professioneel, want het draait bij INSERVO om kennisdeling, advies en ondersteuning. http://www.inservo.nl/

facebook.com

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE COLLEGA Een PHP'er, recent afgestudeerd met een passie voor online producties. (HBO/MBO) Je bent een enthousiaste PHP developper in ontwikkeling en je hebt tijdens je studie ervaring opgedaan met PHP en CSS. Je kunt uitstekend omgaan met WordPress. Je kunt goed overweg met het Adobe pakket. Je bent minimaal 16 uur beschikbaar Wij bieden een job voor 16-32 uur per week en je kunt alles over ons te weten komen op onze website: solidresults.nl

facebook.com

Timeline Photos

Wij zijn op zoek naar een collega, ben jij wellicht de persoon die we zoeken? Reageer, wij nodigen je graag uit voor een gesprek.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Solid Results's post

We houden meerdere (14) workshops bij Vitalis Residenties. Op deze manier hopen we dat de medewerkers de missie en visie die we hebben neergezet, ook daadwerkelijk gaan 'uitdragen' in hun dagelijks werk. Prachtig dat we die kans krijgen; Vitalis is een zorgorganisatie die begrijpt dat positionering van binnen naar buiten werkt! Dat het belangrijk is te investeren in je mensen. Dat zij het zijn die de organisatie glans kunnen geven.

Photos from Solid Results's post
facebook.com

www.youtube.com

Solid Results zet zich in voor de stichting Make A Memory door voor hen, zonder kosten, acties te realiseren. Deze, door Solid Results geproduceerde, animatie is een SMS actie. Wij hopen dat iedereen die dit bericht leest een SMS stuurt naar 3669 en zo 2 euro doneert. Het is geweldig wat deze mensen doen! DEEL EN DONEER! https://www.youtube.com/watch?v=Y9J7edwoAys

facebook.com

Photos from Solid Results's post

We hebben ons ingezet om een professionele stand voor Horizon Training op de beurs Next Learning te ontwikkelen, plus brochures. Aan hen om dit verder uit te dragen! Wij wensen hun alle succes.

Photos from Solid Results's post
facebook.com

Home | Vitalis WoonZorg Groep

Vorige week is ons huzarenstuk online gegaan! Wat een klus, 100 pagina's inclusief veel maatwerkmodules. We kunnen het! Nu bezig met de campagne om Vitalis in de markt te positioneren, wordt vervolgd! Www.vitalisgroep.nl

facebook.com

Solid Results

We zijn er trots op!!

facebook.com

Quiz