Top Local Places

Debbe BV

Floris Vosstraat 31, Hilversum, Netherlands
Home Improvement

Description

ad

Debbe BV is sinds 1967 gevestigd te Hilversum U kunt bij ons terecht voor o.a. Centrale Verwarming, hout & pelletkachels, dak & zinkwerk, onderhoud & bouw. U kunt bij ons terecht voor het leveren, installeren en onderhouden van diverse soorten verwarmingssystemen zoals gasketels, pelletkachels, pelletketels, gaskachels, houtkachels, airconditioning met warmtepomp en zelfs houtgestookte (c.v.) fornuizen en tuinovens. Daarnaast doen wij ook alle werkzaamheden m.b.t. daken, goten, sanitair, riolering, bouw en onderhoud en hebben wij onze eigen servicedienst en showroom.

Wij zijn een erkend (S.E.I.) installatiebedrijf, lid van het Uneto/VNI en het Uneto/VNI Dakdekkers Gilde, comfort dealer van Nefit/Bosch verwarming en zonne-energiesystemen, V-Team dealer Vaillant Systemen en dealer van Remeha. Ook voor overige merken kun je bij ons terecht zoals Intergas en Itho (combi-)ketels. Tevens zijn wij dealer van o.a. Fujitsu, Toshiba en Mitsubishi Airconditioning systemen.

In onze showroom te Hilversum kun je diverse HR combi-ketels, pelletkachels, thermostaten en radiatoren op afspraak komen bezichtigen. Een bezoek aan onze showroom of op locatie, zowel tijdens als buiten de reguliere openingstijden, graag na telefonische afspraak.

Voor het bezichtigen van complete badkamers en een breed scala aan A-keuze sanitair ben je van harte welkom bij de showrooms van onze groothandels Plieger, Wasco en Vegro. Je kunt contact met ons opnemen voor een afspraak bij deze zeer uitgebreide showrooms.


Wij hebben ons tot doel gesteld om als bedrijf zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame en energiebesparende middelen. Zo ook de levering van o.a. HR combi-ketels, de extreem besparende pelletkachels of ketels, zonne-energiesystemen, airconditioningsystemen met warmtepomp en onze dakbedekkingen met een levensduurverwachting die twee keer langer is dan bij conventionele dakbedekkingen.

Wij staan u graag persoonlijk te woord, bij u thuis, bij uw bedrijf of bij ons in de showroom. Wij voorzien u graag van advies en een vrijblijvende prijsopgave.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hier een uitleg van Nefit over het probleem brander en wisselaar van de Nefit TopLine. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een controle wenst. Debbe BV Hilversum 035-6421980 of info@debbe.nl https://m.youtube.com/watch?v=o4lE4EAvr-g&app=m&persist_app=1

facebook.com

Iedereen hartstikke bedankt voor de felicitaties, leuk om zowel op mijn privé als zakelijke facebook zoveel leuke lieve berichten te krijgen van clienten, ex werknemers, collega's, familie, vrienden enzovoort. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen, liefde en geluk toe. Groetjes Michael & de kids en namens Debbe BV.

facebook.com

Een heerlijke taart gehad van de Firma Solar Utrecht. Bedankt en hij smaakt zeker heerlijk!

facebook.com

De firma Debbe BV bestaat vandaag 50 jaar. Graag bedanken wij al onze cliënten, werknemers, collega's, familie en vrienden voor het mogelijk maken hiervan en het gestelde vertrouwen in ons en ons bedrijf. Van een puur verwarmingsbedrijf, begonnen door Henk Debbe sr en Truida Debbe, en vervolgens 25 jaar geleden voortgezet door Michael Debbe, naar een allround onderneming op gebied van o. a. centrale verwarming, duurzame pelletkachels, houtkachels, dakwerkzaamheden, rookkanalen, dakgoten, installatie-, service- en onderhoudswerkzaamheden. Namens Debbe BV allemaal bedankt en op naar de 100 jaar!!

facebook.com

facebook.com

Photos from Debbe BV's post

Daar is die dan !! De pellet buitenkachel geen elctronica, met reservoir, dus paar uur stoken in de buitenlucht. Waarom ? Omdat het kan ! Gezellig toch ? En zeker niet duur !!!! Meer info ? Info@debbe.nl

facebook.com

Vandaag deze 2 prachtige kachels geplaatst. Een pelletkachel en een houtkachel. € 500,-- subsidie op deze Nordic Fire Aria met stijlvol wit keramiek. Ook interesse? Kijk eens op onze website: www.debbe.nl

Vandaag deze 2 prachtige kachels geplaatst. Een pelletkachel en een houtkachel. € 500,-- subsidie op deze Nordic Fire Aria met stijlvol wit keramiek. Ook interesse?  Kijk eens op onze website: www.debbe.nl
facebook.com

Nordic Fire Natura 7 Pelletkachel

https://youtu.be/WwuUthO8_Nw

facebook.com

Photos from Debbe BV's post

Een prachtige MCZ Cute geplaatst in een Mongoolse Yurt. Dat is nog eens bijzonder!! Geplaatst door Debbe BV met Arjan de Beere. Ook interesse? Nu is er € 500,-- subsidie. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Tel: 035-6421980 of mail: info@debbe.nl.

Photos from Debbe BV's post
facebook.com

Photos from Debbe BV's post

Nog enkele foto's van de installatie van een MCZ Cute in Almere. Ook als de woonkamer 3 hoog is, geen enkel probleem, dan regelen we gewoon een kraanwagen. Kijk eens op onze website www.debbe.nl voor meer informatie.

Photos from Debbe BV's post
facebook.com

Photos from Debbe BV's post

Vandaag geplaatst Italfuoco Julia 8 kw. Kleine krachtpatser voor maar € 1.095,-- en daar gaat nog een € 500,-- subsidie vanaf. Dat is nog eens een top investering. Te zien in onze showroom.

Photos from Debbe BV's post
facebook.com

Photos from Debbe BV's post

Pelletkorf, pellets stoken in een open haard, houtkachel of tuinhaard.

Photos from Debbe BV's post
facebook.com

Quiz

NEAR Debbe BV