Top Local Places

De Trainingsboerderij

pruisische veldweg 220, Hengelo, Netherlands
Personal Coach

Description

ad

Haal meer plezier, energie en resultaat uit jouw leven! Wij geloven dat de wereld een stuk mooier wordt als mensen in hun eigen kracht staan en hun eigen pad lopen. En vanuit hun eigen authenticiteit mooie momenten beleven in contact met anderen.

Op de trainingsboerderij groeien mensen in hun persoonlijk proces.
Wij creëren een veilige, ontspannen plek met een inspirerend én uitdagend programma.

We geven trainingen en coaching in communicatie, persoonlijke groei en ontwikkeling.
Je krijgt meer inzicht in jezelf, leert makkelijker en effectiever communiceren met jezelf en anderen.

Je krijgt meer plezier, energie en resultaat in jouw professionele én persoonlijke leven.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Elke dag vieren! Dus vandaag op Valentijnsdag maken we er een zoete, zonnige kleurrijke en liefdevolle dag van op de terugkomdag van onze Master Practitioner. Hoe vier jij vandaag jouw leven?

facebook.com

Weer 10 mensen die hun Compass haarscherp hebben en dus nog meer hun eigen richting kunnen en gaan bepalen. Wat een ontzettende energie komt er vrij als mensen zo samen uitpluizen wat ze ieder willen en elkaar inspireren.

facebook.com

Lekker op de fiets vandaag. Heerlijk! Zo in de buitenlucht dagen we onszelf uit voor een livevideo, zo vlak voor de Compasstraining. Een tip over hoe je jezelf uit kunt dagen om steeds makkelijker stappen te nemen.

facebook.com

Hoe vaak sta je echt stil bij wat belangrijk is? Wanneer mag je echt geraakt worden door iets? We zijn op het punt in de Compasstraining waarbij iedereen z'n definitieve Compass opschrijft na anderhalve dag speuren, ontdekken, inspirerende verhalen, filmpjes en veel prachtige gesprekken met elkaar. In stilte opschrijven wat het belangrijkste is. Geen gesprekken meer, geen gelach, geen grapjes en niet meer meedenken met elkaar. Nu gaat het echt alleen om wat ze zelf willen. Niet altijd het makkelijkste onderdeel. Want in de stilte kom je jezelf tegen. Word je geraakt als je het jezelf toestaat of wanneer je er niet op zit te wachten. En daar ligt het goud. Als ik (Sabine) naar mezelf kijk dan heb ik zo vaak gelachen, gekletst, met anderen meegedacht. Prachtig natuurlijk. En lang niet altijd versterkend en tegelijkertijd ook zo uit contact met mezelf. Want als ik met anderen bezig ben en grapjes maak dan hoef ik in ieder geval niet naar mezelf te kijken. Terwijl daar de groei zit. En dan ben ik zo blij dat ik dit patroon bij mezelf herken en kan doorbreken. Nog even stilte op De Trainingsboerderij. Met een rustig muziekje op de achtergrond. Aan alles kun je voelen dat er hier iets gebeurt. Ik ben reuze benieuwd. En mocht jij graag willen dat we eens met jou meekijken dan ben je van harte welkom.

facebook.com

Drie dagen Compasstraining met assistent en collega Jannemarij Stam Samen mensen inspireren om te doen wat ze werkelijk willen, terwijl wij doen wat wij graag willen. Dat is pas rijkdom.

facebook.com

Regelmatig horen we cursisten zeggen dat hun leven zo anders zou zijn geweest als ze deze kennis eerder hadden gehad. Dat NLP ook echt gaaf zou zijn voor kinderen en jongeren. Stel dat het mogelijk zou zijn, welke leerervaring had jij graag al veel eerder willen hebben?

facebook.com

Heerlijk dagje trainen met topassistent Ingrid Bijlmakers. Vanochtend nog sneeuw, nu lekker een zonnetje.

facebook.com

Hoe doe jij de dingen die je doet? Hoe bak je bijvoorbeeld een taart? Hoe sta je op of blijf je juist liggen? Hoe lees je berichten op facebook en hoe reageer je? Alles wat we doen in ons leven, doen we door het uitvoeren van strategieën. Kleine 'programmaatjes' die ons helpen om te doen wat we doen. En soms helpen ze juist niet, zitten ze ons eigenlijk alleen maar in de weg. Dan is het mooi om zo'n strategie te veranderen. En dat is precies wat we vandaag hebben gedaan op de 8e dag van de NLP Practitioner. Wat zou jij graag anders willen doen?

facebook.com

facebook.com

Echt bijzonder wat er in een driedaagse NLP training al transformaties plaatsvinden. Bijzondere ervaringen die cursisten delen over veel makkelijker en opener communiceren, toegankelijker zijn, zichzelf herkennen en ontmoeten in mooie en minder mooie kanten en een verandering aandurven in hun eigen manier van communiceren en leven met ontroerende resultaten. Succes allemaal, we horen graag hoe het jullie verder vergaat. 😁

facebook.com

In de driedaagse NLP-training maak je kennis met Neurolinguïstisch Programmeren. Je krijgt allerlei nieuwe inzichten. Hoe komt het nou dat je met die ene persoon zo botst en dat het contact met die ander juist zo lekker verloopt? Hoe kan het dat twee mensen een situatie zo verschillend ervaren? Wanneer vul je iets in? Wat is er werkelijk aan de hand? Er komen verschillende onderwerpen aan bod die je direct inzicht geven in hoe jij communiceert en hoe je communicatie effectief in kunt zetten.

facebook.com

Quiz

NEAR De Trainingsboerderij