Top Local Places

Tennisvereniging Carolus

Navigatie: Kastmolen 25, Helmond, Netherlands
Tennis Court

Description

ad

Tennisvereniging

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hard gewerkt vandaag door vele klussers! Wat een opkomst en gezellig om samen te klussen. Het werk wat we zelf konden doen is klaar, zodat de aannemer maandag gelijk kan starten. Natuurlijk zorgden Lia en Maarten voor de welverdiende heerlijke lunch en iets lekkers voor bij de koffie.

facebook.com

Warm afscheid van onze oude banen op de laatste competitieavond. Wat zijn hier veel uurtjes getennist, competitiewedstrijden en onze geweldige open toernooien gespeeld. Veel senioren en jeugd hebben hier leren tennissen van Johan, Kjel, Ted, Tom, Rob, Dirk en wie nog meer!? Het was top en door al deze uren tennis niet gek dat onze banen toe zijn aan vervanging. Beterschap John Smolders, vervelend souvenir, hoop dat je weer kunt tennissen als de nieuwe banen klaar zijn!

facebook.com

Vanaf zaterdag 20 januari tot eind maart leggen we nieuwe banen aan en renoveren we ons tennispark. Het zal een aantal weken improviseren zijn, maar daarna hebben we 10 ipv 8 banen en spelen we op mooie en nieuwe Matchclay-gravel tennisvelden. Meer informatie vind je op onze site http://www.tvcarolus.nl/news/117516/Informatie-over-de-aanleg-van-onze-nieuwe-banen

facebook.com

Een grote verrassing voor Corine Bosch tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Zij kreeg een cheque van de Vriendenloterij voor een weekendje weg met het hele gezin. Dik verdiend want zij zetten zich als vrijwilligers in voor onze club! Zelfs in de afgelopen twee jaar dat Corine ziek was. Met dit reisje kunnen ze lekker bijtanken samen. VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.

facebook.com

Nieuwjaarsreceptie 2018 🥂Toosten op het nieuwe jaar en oliebollen gemaakt met Carolusbier. Kampioensteams najaar gehuldigd en vooral heel gezellig!

facebook.com

Tijdens het grootste indoor jeugdtoernooi van de regio vindt ook een Rood en Oranje event plaats. Het Rood event vindt plaats op zondag 4 maart van 10.00 tot 11.30 uur plaats en Het Oranje Event vindt plaats op woensdag 28 februari van 14.00 -16.30 uur en het Rood Event vindt plaats op finale-zondag 4 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Voor beide events kan je inschrijven tot 19 februari a.s. Een mooi gelegenheid om wedstrijdjes te oefenen voor de start van de Worldtour in het voorjaar. We hopen jullie allemaal te zien tijdens één van de events! https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=81D3DB8C-323F-4CB4-898E-C571F89E19CA Tot in februari! TV Carolus Toernooicommissie Jeugd

facebook.com

Nog 50 dagen… dan start op voor de 8e keer het grootste indoor Jeugdtoernooi van de regio op de binnenbanen bij de Brug Active in Mierlo: Het TV Carolus - Il Borgo Open Jeugd Toernooi Winter 2018. De eerste inschrijvingen zijn binnen, maar we verwachten nog veel meer! Het toernooi vindt plaats van 24 februari t/m 4 maart 2018. In alle categorieën groen en geel wordt gespeeld op actual rating en op ‘tijd’. Je speelt zoveel mogelijk wedstrijden op je eigen niveau. Alle wedstrijden duren één uur. Je mag inschrijven in twee onderdelen. Je kan inschrijven tot 12 februari 2018 op www.toernooi.nl of via de volgende link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=81D3DB8C-323F-4CB4-898E-C571F89E19CA Tot in februari! TV Carolus Toernooicommissie Jeugd

facebook.com

Oudejaarsconference, oliebollen, glühwein, een boerenlunch en vooral veel gezelligheid, daarmee sloot de Grijze Golf traditioneel het jaar 2017 af. Na het eerste uurtje tennis smaakten de glühwein en de zelf gebakken oliebollen door Maarten en Lia prima. Toon Hermans (Strijbosch) zorgde voor een humoristische terugblik op het jaar en had de lachers op zijn hand! Ook de partners waren aanwezig en met zo'n 80 mensen was het gezellig druk in ons clubhuis. Na nog een uurtje tennis verzorgden Maarten en Lia een heerlijke afsluitende boerenlunch. Een mooie traditie om te koesteren! Bedankt Toon voor het oppakken van de organisatie en de conference en Lia en Maarten voor de goede zorgen!

facebook.com

Het jaar 2018 luiden we op feestelijke wijze in. Iedereen die zich betrokken voelt bij TV Carolus is van harte welkom bij de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari van 14:30 tot 17:30 uur in ons clubhuis. 2017, het jaar dat we vereniging van het jaar waren, sluiten we af met het vooruitzicht op onze nieuwe banen en nog veel meer. Vrijwilligers, leden, supporters en sponsors bedankt voor jullie betrokkenheid. Samen laten we onze club bruisen!

facebook.com

We wensen iedereen hele fijne feestdagen !

facebook.com

Geslaagd eerste Kerstbal! Lia & Maarten bedankt 👍🏻🎅🏼🌲☃️

facebook.com

TC Domstad is onze opvolger als Tennisvereniging van het Jaar. Dit is bekend gemaakt tijdens het KNLTB Jaarcongres. Tijdens dit congres werden de 600 bestuurders meegenomen in de ontwikkelingen van onze sport. Mark Koevermans commercieel directeur bij Feyenoord en voormalig toptennisser was de hoofdspreker. Hij ging in op de parallellen tussen zakendoen en (top)sport bedrijven. Koevermans vertelde vanuit die rol over zijn werkzaamheden bij de club, waarbij hij de vertaalslag maakte naar concrete tips richting tennisclubs. Al onze trainers waren gisteren op het KNLTB trainerscongres. Met 1294 deelnemers officieel het grootste tennistrainerscongres ter wereld! De tennisbond organiseerde gisteren en vandaag het KNLTB trainerscongres en het KNLTB jaarcongres.

facebook.com

Quiz

NEAR Tennisvereniging Carolus