Top Local Places

LIV Lekker in je vel concepten

Rijksstraatweg 67, De Meern, Netherlands
Health/beauty

Description

ad

Diana Jansen Barada is gespecialiseerd in voedingsadvies, styling & huisinrichting (Feng Shui), persoonlijke ontwikkeling en coachingsreizen.
Wij verzorgen coaching, Feng Shui advies,  workshops en vitaliteit-&kuurreizen (ook sapvasten) op basis van de 5 elementen.
Voor een gezonde levensenergie, vitaliteit en het lekker in je vel gevoel is het rondhouden van de 5 elementencyclus – zowel intern (voeding, ontwikkeling, vitaliteit) als in de omgeving (Feng Shui) - van belang. Wij adviseren hierin.
Bij de 5 elementen gaan we uit van het unieke van ieder persoon. Elk advies is dan ook een op maat advies, afhankelijk van dat wat bij iemand past.

Voor meer informatie over voeding, Feng Shui en coaching zie www.barada.nl.
Voor meer informatie over onze kuur en vitaliteitsreizen zie www.livlekkerinjevel.nl.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vijf Elementen Vitaliteitscoach of Lifestyle adviseur worden en tegelijkertijd werken aan je zelfontwikkeling. Dat kan bij Barada Opleidingscentrum. De opleiding tot Vijf Elementen Vitaliteitscoach en Lifestyle adviseur duurt acht dagen en is opgebouwd uit drie modules die gericht zijn op het delen van de Vijf Elementen kennis, het principe begrijpen en voor eigen gebruik kunnen toepassen en het kunnen toepassen op anderen tijdens vitaliteitscoaching en andere vormen van begeleiding of advies. De drie modules zijn: o Vijf Elementen vitaliteitscoach - o.a. met Nine Star Ki o Vijf Elementen voedingsadviseur o Feng Shui coach en huisinrichtingsadviseur Als je de drie modules volgt dan ben je Vijf Elementen Lifestyle-adviseur en Vitaliteitscoach. Deze korte beroepsopleiding wordt afgerond met een certifcaat van deelname en is door diverse beroepsorganisaties geaccrediteerd. De opleiding start weer op Zaterdag 5 maart. Voor meer info: http://www.barada.nl/opleiding-5-elementen-coach-vitaliteitscoaching-lifestyleadviseur-ktno

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Op 13 maart 2016 staat Barada op de Lotusbeurs - de grootste spirituele beurs van Nederland. Dit jaar is het thema KLEUR. Een thema dat zich zal vertalen naar de workshops, opleidingen, lezingen, catering én het aanbod van spirituele producten en diensten. Naast kleur, blijft gezondheid opnieuw een belangrijk thema. En ook Barada/ LIV Lekker In je Vel draagt daarin bij door het geven van een lezing (11.30 uur, Lindenzaal) over 'De helende kracht van 5 elementen voeding'. Als klant/relatie van Barada/ LIV Lekker In je Vel mag ik je een korting op de toegangsprijs aanbieden. Je kunt je e-ticket bestellen via http://www.lotusbeurs.nl/kaartverkoop-2016. Als je bij het bestellen de speciale kortingscode 16LOT10107 gebruikt, dan ontvang je bovenop de voorverkoopkorting van € 5,00 nog een extra korting van € 2,50! Je betaalt dus € 10,00 in plaats van €17,50! Ik zie je graag op 13 Maart!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nieuwe accreditatie .... Barada Opleidingscentrum is vanaf vandaag CRKBO geaccrediteerd en daarmee zijn onze opleidingen, workshops en trainingen gedefinieerd als 'Korte Beroepsopleiding' en worden BTW vrij aangeboden. Zo vlak voor de start van het Chinese nieuwe jaar kon - na sinterklaas, kerst en westers nieuwjaar met een accreditatie 'gevierd' te hebben (KTNO, VBAG, BATC en LVNG) - een nieuwe accreditatie natuurlijk niet uitblijven. We zijn super blij!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from LIV Lekker In je Vel - Barada Opleidingen's post

Vanaf 15 Januari is Barada opleidingscentrum te vinden in een nieuw heerlijk, licht, ruim en centraal gelegen (knooppunt A12/A2) pand. Gisteren vonden een veertigtal klanten, relaties de weg naar ons om dit met ons te vieren en natuurlijk het nieuwe jaar in te luiden. Onder het genot van een hapje en drankje openden we de deuren formeel en keken we met behulp van Nine Star Ki al even vooruit naar 2016, dat formeel pas over ruim twee weken begint. Dankbaar voor alle mooie momenten gisterenavond en voor alle kaartjes, sms'jes en andere attenties van degenen die niet aanwezig konden zijn.

Photos from LIV Lekker In je Vel - Barada Opleidingen's post
facebook.com

Timeline Photos

Vijf Elementen Coachings- en Sapvastreis naar Portugal, Algarve. In April vertrekken wij weer naar Portugal en verzorgen daar een coaching en/ of sapvastretreat. Naast al het harde werken - want dat is sapvasten en zelfontwikkeling natuurlijk ook - is er ook ruim tijd om heerlijk te ontspannen. Dagelijkse ontspanningsmomenten, wandelingen, massages op maat, een ademhalingsworkshop en een bezoek aan de heilzame warmwaterbronnen dragen daar aan bij. Maar ook de kamer - de plek waar je je even terugtrekt en waar je oplaadt - is op zo een reis belangrijk - onze kamers kennen ruimte, luxe, warmte en geborgenheid. Heb je zin om voor de zomer nog even oude ballast kwijt te raken en schoon te worden? Ga dan met ons mee van 1-8 April. Voor meer info www.livlekkerinjevel.nl.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

En ... de 3e accreditatie is binnen: Gefeliciteerd, LVNG heeft zojuist Vijf Elementen Vitaliteitscoach en Lifestyle adviseur voor onbepaalde tijd erkend als bij- en nascholing. Na sinterklaas- en kerstcadeautjes ontvangen we nu ook een mooi nieuwjaarsgeschenk. Super blij!!

Timeline Photos
facebook.com

Barada Vitaliteitsopleidingen I Lifestyle Trainingen | Vijf Elementen workshops | Feng Shui I...

Barada Opleidingscentrum en Barada Coaching&Advies zijn gespecialiseerd in: • Feng Shui huisinrichting • Voedings- & leefstijladvies • Nine Star Ki – Chinese astrologie • Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit • Coaching- en sapvastreizen Onze dienstverlening bieden wij aan op basis van de 5 elementen water, hout, vuur, aarde, metaal. Voor een gezonde levensenergie en vitaliteit is het rondhouden van de 5 elementencyclus – zowel intern (voeding, zelfontwikkeling) als in de omgeving (Feng Shui) - van belang. Wij adviseren hierin op maat. ‘Op maat’ omdat werken vanuit de 5 elementen rekening houdt met het unieke van iedere persoon. Wij verzorgen zowel opleidingen, workshops als individuele coachingstrajecten en coachingsreizen. Voor meer informatie: www.barada.nl en www.livlekkerinjevel.nl.

facebook.com

Quiz