Top Local Places

Bootcamp-BAM

, Helmond, Netherlands
Sports/recreation/activities

Description

ad

Bootcamp-BAM
Bootcamp for Body And Mind Wil jij:

•   Gezonder worden
•   Fitter worden
•   Afvallen
•   Sterker worden
•   Buiten in een leuke groep trainen

Dan is Bootcamp-BAM echt iets voor jou!

Bootcamp is een full body training bestaande uit functionele bewegingen voor mannen en vrouwen van elk niveau. Dit gebeurt in een ontspannen, gezellige sfeer met gemotiveerde mensen waarin hard gewerkt wordt. Er wordt geen gebruik gemaakt van apparaten zoals in een standaard sportschool, maar de trainingen zijn lekker buiten met eigen lichaamsgewicht en soms met gewichten en objecten.

De voordelen van Bootcamp:

•   Je uithoudingsvermogen verbeterd
•   Je wordt sterker
•   Je verbrandt snel veel calorieën
•   Voor iedereen toegankelijk
•   Je voelt je fitter en energieker
•   Elke training is anders
•   Toe te passen op elk niveau
•   Je sport in groepsverband
•   Het is lekker buiten

Voor meer informatie of voor inschrijven mail dan naar info@sabeltraining.nl

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sabel Training

Sabel Training
facebook.com

Sabel Training's cover photo

Sabel Training's cover photo
facebook.com

Hoeveel moet ik nu bewegen om gezond bezig te zijn? Er zijn verschillende normen opgesteld om te kijken of je bezig bent om je goede gezondheid te behouden. De eerste is de "Nederlandse Norm Gezond Bewegen". Die geeft aan dat je TENMINSTE vijf dagen per week 30 minuten per dag matig intensief moet bewegen. Voor kinderen, jongeren en mensen met overgewicht is het gewenst om MINIMAAL 60 minuten per dag matig intensief te bewegen. Maar wat is nu matig intensief? Matig intensief is dat de hartslag en ademhaling iets verhoogd moeten zijn. Daarbij kun je denken aan STEVIG doorwandelen en wat harder doorfietsen. Een goede graadmeter daarbij is dat je nog wel kunt praten, maar dat het wel wat moeilijker gaat. De tweede is de "Fitnorm". Daarbij moet je 3 maal per week TENMINSTE 20 minuten per keer aan intensieve lichaamsbeweging (zoals sporten) doen om een goede gezondheid van het hartvaatstelsel te verkrijgen. De IDEALE situatie is om hiervoor te trainen met een Personal Trainer, omdat die ervoor kan zorgen dat de intensiteit geleidelijk verhoogd wordt zodat je zo min mogelijk kans krijgt op blessures. Als derde is er nog de "Combinorm". Daarbij voldoe je zowel aan de "Nederlandse Norm Gezond Bewegen" als aan de "Fitnorm". Er wordt hier uitgegaan van wat je MINIMAAL moet doen, iets meer is natuurlijk beter. Vooral onder GOEDE begeleiding.

facebook.com

BBC Scotland

Hoe goed scoor jij?

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Sabel Training's post

Even inspiratie op doen en alle laatste innovaties op fitness gebied bekijken op de MEGA grote fitness en bodybuilding beurs "FIBO".

Photos from Sabel Training's post
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

De nieuwe "Schijf van Vijf". Heb jij er al naar gekeken? Probeer ook goed te variëren in je voeding om voldoende vitaminen, mineralen en spoorelementen binnen te krijgen. Heb je toch wat moeite om je voeding goed onder controle te krijgen? Neem dan contact op met mij. Ik help je daarmee.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Je kan nu ook voor voedingsbegeleiding en voedingsadviezen in combinatie met Personal Training terecht bij Sabel Training. Na flink gestudeerd te hebben ben ik sinds vorig jaar gediplomeerd BGN Gewichtsconsulent. Maak nu de stap naar een gezondere levensstijl!

Timeline Photos
facebook.com

Home - Sabeltraining

Het zonnetje schijnt al lekker, de dikke truien kunnen weer bijna de kast in. De zomer komt er aan en ook de zomerkleding die daar bij hoort. Ben jij al ZOMERFIT? Het is nog niet te laat! Schrijf je nu snel in voor Personal Training via de website www.sabeltraining.nl

facebook.com

Quiz

NEAR Bootcamp-BAM