Top Local Places

De Hartekamp Groep

Delftlaan 327, Haarlem, Netherlands
Nonprofit Organization

Description

ad

De Hartekamp Groep ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking bij het realiseren van hun wensen op het gebied van wonen, werken, relaties en vrijetijdsbesteding. De Hartekamp Groep is werkzaam in regio Kennemerland, Duin en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden. Dit gebied strekt zich uit van Heemskerk tot Nieuw-Vennep. Er zijn meer dan 70 locaties, bestaande uit diverse woonvormen, dagbestedinglocaties en intramurale woningen, in Zuid- en Midden Kennemerland. Onze hoofdvestiging is aan de Delftlaan 327 in Haarlem.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

In Kringloopwinkel Paleis Noord, Generaal Spoorlaan 8 in Haarlem verkopen ze nu ook spullen gemaakt door cliënten van De Hartekamp Groep. Varkens van papier-maché, kettingen, armbanden vilten hangers maar ook schatjes van keramiek. Kom ook eens langs!

facebook.com

Wij zijn heel blij dat Fonds Hartewensen/ de Hartekamp Groep dit jaar weer goed doel is bij Heemstede Loop. De bewoners van de Eekhoornlaan 43, locatie Hartekamp hebben als droomwens een nieuwe schommel in hun tuin. Wat zou het mooi zijn als deze wens vervuld kan worden door een donatie van de deelnemers aan de Heemstede Loop 2017!

facebook.com

Medewerker van de Hartekamp Groep gaat naar St. Maarten om te helpen! Cherminda Rohan, begeleider bij de Hartekamp en geboren op St. Maarten, gaat eind oktober naar St. Maarten om te helpen bij de wederopbouw na de orkaan Irma. Ze is een crowdfunding actie gestart voor het Sister Basilia Center voor mensen met een beperking. Ook helpen? https://www.gofundme.com/steun-de-zorg-stmaarten

facebook.com

Is het stadhuis in jouw gemeente toegankelijk voor jou? Beoordeel de toegankelijkheid van jouw gemeente voor de verkiezing van de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland 2018 via www.mtg2018.nl. Je maakt kans op een toegankelijk dagje uit! Deel vooral dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen meedoen!

facebook.com

Oldtimer rit Hartekamp Groep Heemstede weer groot succes! Ruim 60 enthousiaste chauffeurs en stralende cliënten vertrokken op zondagmiddag 24 september met zonnig weer in glimmende auto’s voor de rondrit door de Bollenstreek. Het is prachtig om te zien hoe de chauffeurs hun passie delen met de cliënten. Namens de organisatie iedereen die heeft meegeholpen bedankt!

facebook.com

Na weken van plannen, verbouwen en verhuizen was het eindelijk zover! De Hartekamp Groep Portugalstraat 2-4-6 is een feit. Nu alle cliënten en medewerkers hun plek al aardig gevonden hebben na de verhuizing (op 23 juni) vond vandaag de officiële opening plaats! Er was een hapje en een drankje, er werd een eigen lied gezongen en mensen mochten wensen op een bierviltje schrijven. De groep bewoners is aardig jong en heeft een uiteenlopende smaak. Zo draait de één K3 en de ander metal. Daarom was het zo belangrijk dat zij hun eigen plek konden krijgen. Niet meer met zn tweeën op een kamer, maar je eigen appartement! Om te kunnen leven wie je bent. Wat is woongeluk toch belangrijk!

facebook.com

Old- en/of newtimers gezocht! Wie zorgt er voor dat onze cliënten zondag 24 september a.s. een geweldige middag hebben en mee kunnen rijden met de old- en newtimers rit van de Hartekamp Groep? Door afmeldingen zoeken we nog een paar chauffeurs met een auto waar een cliënt én begeleider mee kunnen. 11.30 uur verzamelen Herenweg 5 Heemstede voor info route, briefing en lunch 13.30-15.30 uur rit van ca 50 km door de Bollenstreek Blije gezichten en heel veel plezier gegarandeerd! Bovendien wordt het fantastisch weer :) info en opgeven bij Wilma Onderwater, coördinator Vrije Tijd en Vrijwilligers: w.onderwater@hartekampgroep.nl

facebook.com

>> Vacature 'individueel (medior) begeleider' Heemskerk << Hoi, ik ben Dirk*. Ik ben 18 jaar en woon bij De Hartekamp Groep in Heemskerk. Doordat ik veel energie heb ga ik graag wandelen, fietsen of springen op de trampoline. Maar ik kan ook snel onzeker worden en heb autisme. Daarom zoek ik een begeleider die stevig in zijn schoenen staat en ook nog humor heeft. Een begeleider die mij helpt om houvast te vinden in mijn leven. Ben jij die begeleider die ik zoek? Dan vind je hier de uitgebreide vacature: https://goo.gl/TK2d5h Reageren kan tot 28 september. > Als je dit bericht wilt delen dan vind ik dat erg leuk! *Om de privacy van de cliënt te waarborgen is er gekozen voor een fictieve naam.

facebook.com

In aanwezigheid van een groot aantal leerlingen van het Kennemer College Beroepsgericht is een prachtige elektrische duofiets overhandigd aan cliënten van Hartekamp Groep Harteheem. Dit was het mooie resultaat van een project waarin de leerlingen geld bij elkaar fietsten voor de duofiets en een anonieme gulle gever die het resterende bedrag gedoneerd heeft aan Fonds Hartewensen waardoor de duofiets kon worden aangeschaft. http://www.hartekampgroep.nl/show-news/2017-09-20/overhandiging-duofiets-harteheem/

facebook.com

Op dit moment vindt het Sam-Sam congres bij ons plaats aan de Herenweg in Heemstede. Het is een jaarlijks congres waarbij verschillende zorgprofessionals van de Hartekamp Groep, Philadelphia ,Ons Tweede Thuis, MEE, SIG en Sein samen komen om elkaar te inspireren en met elkaar te verbinden. De sfeer zit er al goed in!

facebook.com

Zojuist is het nieuwe leerwerkbedrijf WIM feestelijk geopend door Jan Bauer (Voorzitter De Hartekamp Groep), Frits Wichers (manager Heliomare) en wethouder Marieke van Dijk. W.I.M. staat voor: Werken Is Meedoen! Leerlingen leren wat werken is en cliënten kunnen passende dagbesteding volgen. Het is een echte WIM-WIM situatie. De start van een ontzettend mooie samenwerking tussen De Hartekamp Groep en Heliomare! Er wordt geproost met smoothies! WIM bevindt zich op het bedrijventerrein "De Trompet" in Heemskerk.

facebook.com

Onze locatie 'Veel in Hout' is met spoed opzoek naar enthousiaste vrijwilligers! Zie het bericht hieronder voor meer informatie.

facebook.com

Quiz

NEAR De Hartekamp Groep