Top Local Places

ONS eten en drinken

Kerkstraat 16, Eindhoven, Netherlands
Restaurant
advertisement

Description

ad

ONS eten & drinken (Eindhoven). Onze keuken is dagelijks geopend van 11:45 tot 21:00 m.u.v. speciale dagen
eigenwijs, orgineel en bovenal erg lekker
(vegetarisch, vegan, allergenen zijn geen probleem!)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nog 2 weken en dan is het weer zo ver... Valentijnsdag 2018 ! Bij ONS eten en drinken op de Kerkstraat in Eindhoven City hebben we een leuk 3-gangen menu voor de tortelduifjes ;) Weet jij al wie je gaat vragen? Boek dan online je tafel om zeker te zijn van een mooie avond!

facebook.com

Waar zien we je positieve recensie terug? Google? TripAdvisor? Was je bezoek niet naar wens? Mail dan naar info@ons.nu zodat wij onze service of aanbod kunnen verbeteren in de toekomst.

facebook.com

We zijn al halverwege de maand, er zijn nog maar een paar deals beschikbaar dus wacht niet te lang!

facebook.com

Altijd leuk om zo'n recensie terug te lezen: 'het was heel lekker, voldoende keuze en leuke bediening op een mooie locatie'

facebook.com

Heb jij hem al geboekt?

facebook.com

Gezocht : eerste medewerker voor de bediening ! meerdere avonden per week, voorkeur ook op zondag ! werktijden en dagen in overleg, net als beloning.. weet je iemand? laat hem of haar dan nu reageren! gouden tip = diner voor 2 ;)

facebook.com

Mooie actie voor de maand januari!

facebook.com

"Leuke bediening en heerlijk eten , toppertje . Nu verschillende keren wezen lunchen en dineren, altijd super lekker!!!" Tot de volgende!

facebook.com

ONS wenst iedereen fijne feestdagen toe! We zijn open met de normale kaart tijdens de kerstvakantie, dus kom lekker langs voor een lekkere lunch of een mooi diner! Gewoon een kop koffie met een lekker punt taart mag ook als afwisseling op het shoppen ;) De uitzonderingen; ONS is gesloten op 1e & 2e kerstdag, oudjaar- en nieuwjaarsdag. Alle andere dagen zullen onze deuren vanaf 11:45 geopend zijn! In Januari zijn we alle zondagen gesloten, vanaf februari zijn we weer 7 dagen per week geopend!

facebook.com

"Normaal niet mijn soort restaurant en voor een carnivoor ook weinig keuze uiteraard, maar toch: ongelofelijk lekker eten en goede bediening/sfeer." Iedereen kan bij ONS terecht !

facebook.com

Bij ONS vinden we het leuk om te experimenteren qua gerechten, zo is deze week de VEGAN MERINGUE tot stand gekomen met kokosroom en een reductie (saus) van rode wijn en bosbessen. #vegan #dessert #lekker Op de Kerkstraat in Eindhoven! Niet alleen Vegan Eindhoven, maar iedereen kan genieten bij ONS!

facebook.com

"De lunch was goed verzorgd en het personeel was heel vriendelijk" We love our guests!

facebook.com

Recommended Before and After transformation