Top Local Places

Puzzelrit Cultus INN

Educalaan 27, Dronten, Netherlands
Nonprofit Organization

Description

ad

Stap gezellig met het gezin, familie of vrienden in de auto om weer lekker door de polder te toeren door middel van grappige en cryptische puzzels.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vanmiddag kiezen we de winnaar om 14.30u! Like en deel en speel nog mee voor de deelname! Tot morgen! 🚗🚓🏎🚕

facebook.com

Ook de Cultus voorzitter is er mee eens: Je moet er gewoon bij zijn! Kom je ook? Deel en like als je het er ook mee eens bent!

facebook.com

Zondag is het zover! De 41ste editie van de puzzelrit. Omdat wij er zoveel zin in hebben verloten wij een gratis deelname!! 🔝 Wil jij nou graag meedoen? Deel en like dit bericht! 🆘

facebook.com

Even wat praktische informatie voor alweer de 41ste editie van de puzzelrit: - inschrijven kan via de site: http://puzzelrit.cultusinn.nl/index.php?p=11 - Maar ook 17 september bij het Cultus Inn gebouw van 11:30 tot 13:30 uur - Inschrijfkosten: €10,- per auto - Locatie: Educalaan 27 te Dronten Na de puzzelrit bent u welkom om deel te nemen aan verschillende pubquizen! Ook voor de kinderen is er vermaak! Tag je vriend, die dit jaar de poedelprijs in ontvangst mag nemen!

facebook.com

Zondag 17 september vanaf half 12 zijn jullie welkom bij het Cultus INN gebouw! Dan is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie/thee je in te schrijven voor de 41ste editie van de puzzelrit! Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen! * 1ste prijs puzzelrit: 25 liter brandstof * Beste J19NU equipe: 25 liter brandstof

facebook.com

17 september is het zover! Heeft iedereen de woordenboeken en encyclopediën al van zolder gehaald? Nee? Geen nood, ook met nuchter verstand komt u al een heel eind! Nog even de veelgestelde vragen: Wie? Iedereen mag meedoen. Wat? Met de auto volgt u cryptische instructies om een bepaalde route te rijden. Geen paniek, verdwalen kan niet. Waar? Cultus Inn. Vanaf daar rijdt u een rondje door de gemeente Dronten. Hoe? Inschrijven kan op de dag zelf tussen 11.30 en 13.00, of vooraf op http://puzzelrit.cultusinn.nl/index.php?p=11 Door vooraf in te schrijven heeft u al een starttijd, en hoeft u zondag niet te wachten totdat u mag beginnen. Waarom? Het is een erg leuke activiteit, voor alle leeftijden, en de antwoorden zijn altijd verassend. En de winnaar krijgt ook nog eens 25 liter brandstof!

facebook.com

Cultus Inn

Als organisatie van de puzzelrit vallen wij onder Cultus Inn. Binnen deze vereniging willen wij graag onze vergaderruimtes vernieuwen. Helpt u ons mee?

Cultus Inn
facebook.com

Photos from Puzzelrit Cultus INN's post

Vandaag hebben de prijswinnaars van de Puzzelrit hun cadeau's opgehaald, 25L brandstof gesponsord door Supertank! Wij wensen de winnaars veel plezier met hun prijs en zien iedereen graag volgend jaar weer terug voor de 41e editie van de J19NU puzzelrit!

Photos from Puzzelrit Cultus INN's post
facebook.com

Puzzelrit Cultus INN

Het fotoalbum met de fotos van de Puzzelrit 2016 staat online! Heb jij jezelf al gespot? Taggen maar!

Puzzelrit Cultus INN
facebook.com

Photos from Puzzelrit Cultus INN's post

De 40ste puzzelrit is alweer ten einde... Wat een prachtige en leerzame dag was het vandaag! Gelukkig hebben we het droog gehouden, want het weer zag er dreigend uit... Heel veel plezier met jullie prijzen, 25L brandstof voor de auto! 1ste prijs overall: Fam v.d. Horst en 1ste prijs J19NU lid: Fam Rijk Onze grote dank gaat uit naar Mark & Anette Ermers als uitzetters, Supertank als hoofdsponsor en Albert Heijn Dronten Centrum voor het hapje en drankje bij de tussenstop. Hierbij alvast twee prachtige foto's gemaakt door onze topfotograaf Hans Boezeman! P.S. Zet het in je agenda: 41ste puzzelrit 10 september 2017

Photos from Puzzelrit Cultus INN's post
facebook.com

Timeline Photos

De ontknoping van de uitzetter #puzzelritcultusinn

Timeline Photos
facebook.com

Puzzelrit 2016

Een kleine impressie van de Puzzelrit 2016, gemaakt door Hans Boezeman!

Puzzelrit 2016
facebook.com

Quiz