Top Local Places

P.A. Sailsport

, Dronten, Netherlands
Small business

Description

ad

P.A.Sailsport staat voor deskundig advies,materiaal, touwwerk,onderhoud 0618249250 info@pasailsport.nl
Als fanatieke (wedstrijd)zeiler ben je automatisch veel met het materiaal van je boot bezig. Voor een optimale (wedstrijd)conditie zijn materiaal, ontwikkeling en onderhoud immers essentieel. Je wilt de beste spullen voor weinig geld en al gauw merk je, dat de kwaliteit van producten sterk verschilt, dat je in winkels al snel veel betaalt voor een product dat misschien niet eens is wat je zoekt.
Product ontwikkelingen volgen elkaar snel op en soms mist de praktijkervaring
bij de verkoper om vertrouwen te krijgen in de producten die worden
geadviseerd.

Door de jaren heen ontwikkel je je eigen voorkeur voor bepaalde merken, voor  bepaalde oplossingen aan boord en voor handigheidjes.Dat is hoe P.A. Sailsport tot stand is gekomen.Wijs geworden uit vele zeiluren op diverse boten met verschillende mensen onder uiteenlopende omstandigheden,  betrokken bij het onderhoud van de boot en de financiële kant ervan.

Via ons kunt u alleen producten kopen waar wij zelf achterstaan en waar wij u van deskundig advies kunnen voorzien, gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Of het nu gaat om een wedstrijdschip, een jacht dat lange tochten maakt of een boot  dat voor alleen korte pleziervaarstrips wordt gebruikt Maatwerk is de oplossing en daarin denken wij graag mee.

Quiz