Top Local Places

RIQQ Rheden

Doesburgsedijk 7, Dieren, Netherlands
Nonprofit Organization

Description

ad

Cultuur- en kunstbedrijf voor Rheden en omstreken. RiQQ biedt cultuureducatie & kunstzinnige activiteiten voor inwoners en scholen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Elke vrijdag zal er een filmpje te zien zijn van één van de spelers uit het Wijktheater in Velp Oud Zuid. Zij stellen zichzelf voor en vertellen waarom ze meedoen. Als eerste is Marije aan de beurt. Op 14 en 15 april zal de voorstelling 'Zuids geluk en Velps venijn' te zien zijn!

facebook.com

De spelers van wijktheater Velp Oud Zuid laten aan elkaar de toneelscènes zien waaraan zij volop werken met elkaar. Op 14 en 15 april worden de 5 scènes op 5 locaties in de wijk gespeeld. Nog één week en dan start de kaartverkoop!!

facebook.com

De repetities voor het Wijktheater in Velp Oud Zuid zijn inmiddels in volle gang. Eén van de scènes wordt gespeeld in de keuken van buurthuis de Poort. Benieuwd naar deze en de andere scènes in het decor van Velp Oud Zuid? Kom op zaterdag 14 en zondag 15 april kijken naar het Wijktheater!

facebook.com

Laatste tentoonstelling in Galerie "Halte de Engel" met schilderijen en tekeningen van GRADUS VERHAAF (1932- 2017). De opening is op donderdag 22 maart om 17.00 uur op de omloop van het gemeentehuis, Hoofdstraat 3 in De Steeg.http://bit.ly/2omFwnn

facebook.com

Afgelopen zaterdag was het 'doe vriendelijk dag' en werden er als vriendelijk gebaar weer huiskamerconcertjes kado gedaan door RIQQ. Een van de ontvangers zei: "Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek". Bedankt Lies Joosten en Marianne Wormgoor voor de prachtige concertjes. Komende zaterdag nog een paar!

facebook.com

Ze zijn er weer: de gratis huiskamerconcertjes! Ken jij iemand die je met een extra vriendelijk gebaar wilt verrassen? Zaterdag 17 februari is het de "doe vriendelijk dag". Als mooi vriendelijk gebaar geef je iemand een concertje kado. http://bit.ly/2nJ8ZZd

facebook.com

Harmonie Unisono in Velp zoekt slagwerker!! Voor het orkest is het gemis van een slagwerker verlammend. Door langdurige ziekte van de huidige drummer zit Harmonie Unisono Velp nu in deze situatie. Wie kan hen helpen?

facebook.com

"Wooooow!!", klinkt er uit de zaal. Leerlingen van basisschool De Vlinder kijken naar een muziekvoorstelling van De Vuilnismannen in Theothorne.

facebook.com

Team RIQQ heeft ontzettend genoten van het Slotfestijn " Rimpelingen". Dank jullie wel voor jullie komst!

facebook.com

Zondag 28 januari, de hele middag kunst en cultuur voor en door ouderen! Tussen 13 en 17 uur in Theothorne, Dieren: Slotfestijn 'Rimpelingen' Het koor Jong en Oud treedt voor het eerst samen op, er is theater, een expositie met een optocht van schilderijen en een informatiemarkt. Meedoen kan ook met een dans, schrijf of graffiti workshop. Iedereen is welkom! Toegang is gratis.

facebook.com

Zondag 28 januari is het zo ver...De spelers van het ouderen theaterproject spelen hun voorstelling: "Jouw Verhaal, Mijn Verhaal, je kan me nog meer vertellen! " om 15 uur in Theothorne in Dieren tijdens het Slotfestijn 'Rimpelingen' . De voorstelling is gratis. Er is van alles te beleven en doen tussen 13 en 17uur. Wees welkom!

facebook.com

Fotografen laten samen hun werk zien in Galerie Halte de Engel. Opening 1 februari 2018, 17.00 uur De Steeg. De expositie is te zien tot 15 maart 2018. http://bit.ly/2n0v4Bj

facebook.com

Quiz