Top Local Places

Pura Vida

Grote Overstraat 36, Deventer, Netherlands
Restaurant/cafe

Description

ad

Wij zijn Pura Vida, Een eigenzinnig nieuw restaurant. Wij bereiden lokale, verse en verantwoordelijke producten met een Caribische invloed.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Good Luck Fairy heeft een winnaar geselecteerd. Op basis van liked and commented. Gefeliciteerd David Snoeij!!! Jij mag een ijsje met jou Annika komen halen. Doe je ons even een privébericht?

Good Luck Fairy heeft een winnaar geselecteerd. Op basis van liked and commented. 

Gefeliciteerd David Snoeij!!! 

Jij mag een ijsje met jou Annika komen halen. 
Doe je ons even een priv├ębericht?
facebook.com

Pura Vida

Nog 1 pagina like te gaan! Like ons, het originele bericht en Tag daarin de gene met wie je een ijscoup wilt delen.

Pura Vida
facebook.com

Timeline Photos

En zo zaten we al bijna op de 300 likes!! Heel erg bedankt allemaal! Om dit te vieren geven we een ijscoup voor 2 weg. Wat moet je doen? 1. Onze pagina even een dikke duim 🖒omhoog doen 2. Evenals dit bericht🖒 3. Tag de gene met wie jij de ijscoup wil delen 😀 4. Delen = lief 😊 Zodra de 300 is bereikt gaan we verloten. Maar omdat dit nog best wel snel kan zijn. Zal dit op zijn vroegst morgen middag zijn. Succes iedereen!🍀😀

Timeline Photos
facebook.com

Deventer - Open Monumentendag

Het belooft een prachtige, gezellige dag te worden in Deventer. Wij staan vandaag klaar voor de bezoekers van de monumenten in onze mooie stad met lunchgerechten en zelfgemaakte ijsjes en natuurlijk kunt u bij ons de dag afsluiten met een heerlijk diner in Caribische sferen. http://www.openmonumentendag.nl/gemeente/deventer/

facebook.com

Shoppen in Deventer

facebook.com

Timeline Photos

Bent u heerlijk aan het genieten van deze mooie nazomerse dag? Maak het helemaal af met een bezoekje aan Pura Vida. Ook vandaag zijn wij geopend en bent u van harte welkom voor een lunch, drankje, ijs en diner. Nos veremos en Pura Vida (We zien je bij Pura Vida)

Timeline Photos
facebook.com

Tour de Terras is een avond lang live-muziek en ander vermaak op ruim 10 podia rondom de terrassen op stadsplein de Brink. Diverse artiesten treden vanavond op. Het belooft een gezellige avond te worden. Hoe kun je zo 'n avond helemaal goed beginnen? In onze ogen met een heerlijk diner in Caribische stijl. Wij staan vanavond voor u klaar. Ook voor diegenen die vanavond even aan de drukte willen ontsnappen hebben wij heerlijke koele drankjes en zelfgemaakte cocktails klaar staan. Tot vanavond.

facebook.com

Timeline Photos

Geïnspireerd door het prachtige zomerweer zijn wij volop aan het ijs maken gegaan. Voor de heerlijkste zomerijsjes kunt u terecht in ons restaurant. Kom snel proeven. Wij hebben ook ijsjes om mee te nemen voor de haastige bezoekers. Maar neem voor zo'n meeneemijsje wel de tijd om er van te genieten.

Timeline Photos
facebook.com

Wát een prachtige zomerse dag. Kom vandaag bij ons genieten van een lekkere lunch of een tropische cocktail. En uitgaan vanavond begint natuurlijk met een heerlijk diner bij Pura Vida.

facebook.com

Timeline Photos

Het brood hebben wij zojuist weer vers gebakken. Ter gelegenheid van de 28e boekenmarkt in Deventer is Pura Vida vandaag vervroegd geopend. Voor de mensen die vanmorgen al vroeg in onze mooie binnenstad aanwezig waren op zoek naar boeken, verzorgen wij heerlijke lunchgerechten. Ook ons zelfgemaakte ijs is meer dan de moeite waard om voor langs te komen. Om deze prachtige dag mooi af te sluiten staan wij vanavond klaar voor een heerlijk diner. Genieten in Caribische sferen. Fijne dag allemaal.

Timeline Photos
facebook.com

Ook vandaag staan wij weer klaar met heerlijke lunchgerechten, zelfgemaakt ijs en cocktails en natuurlijk fantastische diners. Dit alles in Caribische sferen. Bovendien vindt vandaag het Akoestival plaats. Het Akoestival is een akoestisch versterkt muziekfestival in het hart van Deventer op het Grote Kerkhof. Elk jaar een verrassing met koren of muzikanten uit de regio. Het Akoestival start rond de klok van 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Mooie tijdstippen dus om bij Pura Vida vooraf te genieten van een lunch of achteraf van een met zorg en liefde bereid diner.

facebook.com

Timeline Photos

Vanavond om 21.30 uur vind op het Grote Kerkhof de openingsact van Deventer op Stelten plaats. Het belooft weer een mooi weekend te worden in Deventer. Op vrijdag, zaterdag en zondag is Pura Vida ter gelegenheid van Deventer op Stelten geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur. Wij staan klaar om onze gasten te ontvangen met lekkere lunchgerechten, diners en natuurlijk heerlijke drankjes en cocktails in Caribische sferen. Er kan alvast telefonisch gereserveerd worden op telefoonnummer: 0570 597895

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Pura Vida