Top Local Places

Dabeko

De Vesting 22, Dalfsen, Netherlands
Wholesale & Supply Store

Description

ad

Grossier van banden en automaterialen in Dalfsen, Drachten, Coevorden, Assen en Groningen Dabeko is een groothandel, gespecialiseerd in banden en automaterialen.
Wij leveren producten van alle bekende A-merken en van kwalitatief goede budgetmerken. Naast banden en automaterialen kunt u bij ons terecht voor wielen, accessoires, kentekenplaten, gereedschappen en equipment.

In ons magazijn hebben we meer dan tachtigduizend artikelen op voorraad, waardoor we een zeer hoge uitleveringsgraad bereiken. Wij staan erom bekend dat wij met een enthousiast team een goede en snelle service bieden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

En we hebben weer een jubileum in Groningen! Kees gefeliciteerd met je 12,5 jarig dienstverband 🎉💐🍰

facebook.com

Afgelopen weekend is onze collega Sije 65 jaar geworden! Daar hoort natuurlijk een lekker taartje bij 🍰🎉 Sije gefeliciteerd!

facebook.com

Vandaag vieren Pieter en Paul hun 12,5 jarig dienstverband op de locatie Groningen. Daar hoort natuurlijk ook een taartje bij 🍰! Pieter en Paul gefeliciteerd 🎉

facebook.com

Zien & gezien worden, een mooie infographic van HELLA Benelux met informatie, feitjes en tips over goede verlichting. Maar bijvoorbeeld ook over boetes bij het onjuist voeren van mistlampen. Bent u van alles op de hoogte?

facebook.com

Complete sets zijn voor ons ook geen probleem. Er wordt nog hard gewerkt, zodat onze klanten ze morgen weer snel kunnen monteren! #winterbanden #topteam

facebook.com

Er wordt nog hard gewerkt in Groningen! De verhuizing van de sets naar het nieuwe bandenhotel. De Dabeko ploeg met medewerking van Kuil Banden! #toppers

facebook.com

Ook bij Dabeko is de Sint weer langs geweest! Lekker :)

facebook.com

Als logistiek partner van GroeNoord, John Deere dealer, hebben we vanavond een mooie aftrap gegeven aan de uitbreiding van de logistieke dienstverlening.

facebook.com

Deze week gestart met een lege hal. Nu een groot deel van de stellingen al weer geplaatst!! #bandenhotel #Groningen

facebook.com

Vandaag zijn we gestart met de verhuizing van het bandenhotel in Groningen. Deze komt ook aan de Wismarweg, vlak naast onze verkooplocatie!

facebook.com

Vanavond stond de technische thema-avond "Foutopsporingen bij dieselmotoren" op het programma. Aan de hand van de onderwerpen: Service schema's, elektrische schema's, diesel en roetfilter data en storingen aan de hand van symptomen, werd de Dabeko data doorlopen. Vervolgens konden klanten aan de slag met de verschillende testkasten en werd aan de balie de data nog verder bekeken. Verzorgd in samenwerking met HELLA Benelux.

facebook.com

Vanavond hebben we een mooie club mogen ontvangen van de Wensink groep. #samenwerking

facebook.com

Quiz