Top Local Places

Regionaaluitgelicht

Alida de Jongstraat, Culemborg, Netherlands
Region

Description

ad

Alle leuke evenementen uit de regio in één krant, de leukste en grootste krant uit de regio Midden Nederland. Markten, Fairs, Concerten, Festivals, Events, Sport, Theater, Horeca en Bedrijf in de regio in 1 leuke krant. 11 x per jaar wordt deze krant verspreid in een Oplage van 205.000 x huis aan huis, gratis.

Regionaal Uitgelicht is een krant welke in Midden Nederland verspreid wordt onder ruim 205.000 huishoudens. Regionaal Uitgelicht brengt alleen leuk nieuws in de gelijknamige krant waarbij alleen vooruit gekeken wordt naar de leukigheden die in onze regio staan te gebeuren. De krant wordt zelfs al betiteld met “de krant met de lach”.

Doordat Regionaal Uitgelicht de lezers op een zeer ontspannende wijze bereikt, zal ook een adverteerder helemaal in deze flow worden meegenomen: Ontspannen en Uitgaan. Ontspannen en Uitgaan is geen item in Regionaal Uitgelicht, dat ís het karakter van Regionaal Uitgelicht. Daarom valt Regionaal Uitgelicht onder de categorie bewaar-bladen, wat inmiddels door lezers en dus ook onze adverteerders bevonden is en gewaardeerd wordt. We kijken in Regionaal Uitgelicht alleen vooruit. Dat is wat het grote onderscheid is tussen Regionaal Uitgelicht en alle andere huis-aan-huis- en dagbladen. Regionaal Uitgelicht wordt 11 x per jaar in het weekend verspreid onder 205.000 huishoudens. De krant wordt dan over het algemeen als omslag gebruikt voor de NIET-GESEALDE reclamepost. Dus extra opvallend.

Het bereik is meer dan een half miljoen bewoners.  Bij Regionaal Uitgelicht bieden wij ook de mogelijkheid tot het plaatsen van gratis redactie waarbij bedrijven en organisaties op een mooie wijze in het licht komt te staan. Evenementen uit de hele regio worden in onze krant vermeld, waardoor er kruisbestuiving plaatsvindt over een hele grote regio. Het is immers 1 en dezelfde krant die in het hele gebied op de mat valt, overal dezelfde kwaliteit, overal leuk nieuws.


Commercieel gezien sluit Regionaal Uitgelicht aan bij het profiel van veel bedrijven met een regionale functie.

De tarieven die wij hanteren staan in absoluut schril contrast met menig ander medium op ons niveau. Kijk hierbij vooral ook naar de kosten per 1.000 bereikte huishoudens. Heel veel redenen om Regionaal Uitgelicht te liken en te lezen! Daarbij: Regionaal Uitgelicht is een bewaarkrant, waardoor deze meer dan eens gelezen wordt. Dat houdt in: Veel meer contactmomenten voor hetzelfde geld.

Krant niet ontvangen? Laat het ons in ieder geval weten. We hebben een aantal adressen in de regio waar je de krant ook kunt ophalen.
Dit zijn:
Slaapspecialist Tiel - Grote Brugse Grintweg 109 - Tiel
De Mc Donalds Tiel - Afslag A16 - Tiel West
De Gelderland Fabriek - Stationsweg 7 Culemborg
Lekkers aan de Lek - Varkensmarkt 14 Culemborg
De Actior Office Supplies Dorpsplein in Beesd
De Dagwinkel Dorpsstraat 10 Vreeswijk / Nieuwegein
Le Melangeur Marktplein 16 Geldermalsen

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

We zijn eigenlijk wel een beetje benieuwd... welke onderwerpen mis jij in onze krant?

facebook.com

Mazijkpop in Wijk bij Duurstede

Het is weer zover: Mazijkpop in Wijk bij Duurstede! https://www.regionaal-uitgelicht.nl/index.php/2043-20170715-mazijkpop-in-wijk-bij-duurstede-op-zaterdag-15-juli-2016 Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

facebook.com

De Betuwe Proeft in Deil

Eten in de boomgaard, proeven van de Betuwe. Een culinaire verrassing in Deil! https://www.regionaal-uitgelicht.nl/index.php/2034-20170702-de-betuwe-proeft-in-deil-op-zondag-2-juli-2017 Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

facebook.com

Activiteiten op zaterdag 1 juli: Autowasdag in Vuren Braderie in IJsselstein Wiellawaaij Greatest Hits in Beusichem Modelspoorbeurs in Houten Wandelen door de kasteeltuin... en nog veel meer, je vindt het op www.regionaal-uitgelicht.nl

facebook.com

Greatest Hits in Beusichem

Dansen op de hits van toen en nu? https://www.regionaal-uitgelicht.nl/index.php/1992-20170701-greatest-hits-festival-in-beusichem-op-zaterdag-1-juli-2017 Je vindt het in Regionaal Uitgelicht

facebook.com

Buitensnuffelhal in Gorinchem

Zondag... lekker buitensnuffelen in Gorinchem https://www.regionaal-uitgelicht.nl/index.php/2044-20170702-buitensnuffelhal-in-gorinchem-op-zondag-2-juli-2017 Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

facebook.com

Timeline Photos

Vanaf morgen in de bus, bij de post! (Vandaag ook al een beetje😜) Boordevol leuke Events!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Yes!! Nog 2 dagen!! En dan valt hij weer! Niet de man op de foto, maar de krant😜

Timeline Photos
facebook.com

Bierproeverij en Wijnproeverij in Vianen-Regionaal Uitgelicht

Bierproeven in Vianen! https://www.regionaal-uitgelicht.nl/index.php/1933-20170624-bierproeverij-en-wijnproeverij-in-vianen-op-zaterdag-24-juni-2017 Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht!

facebook.com

Ambachtsweekend in IJsselstein-Regionaal Uitgelicht

Ambachten kijken in IJsselstein! https://www.regionaal-uitgelicht.nl/index.php/2011-20170624-ambachtsweekend-in-ijsselstein-op-zaterdag-24-juni-2017-en-zondag-25-juni-2017 Je vind het bij Regionaal Uitgelicht!

facebook.com

Op zoek naar iets leuks om te doen voor het komend weekend? Kijk op www.regionaal-uitgelicht.nl voor heel veel leuke ideeën! Alles in de buurt!

facebook.com

Gospel in Nieuwegein-Regionaal Uitgelicht

Gospel in Nieuwegein! https://www.regionaal-uitgelicht.nl/index.php/2006-20170624-gospel-in-nieuwegein-op-zaterdag-24-juni-2017 Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Binnenkort volgt al weer de nieuwe krant, ook in jouw brievenbus!

Binnenkort volgt al weer de nieuwe krant, ook in jouw brievenbus!
@, instagram.com

regionaal_uitgelicht

Binnenkort volgt al weer de nieuwe krant, ook in jouw brievenbus!

@regionaal_uitgelicht, instagram.com

Quiz

NEAR Regionaaluitgelicht