Top Local Places

Van der Valk Hotel Zwolle

Nieuwleusenerdijk 1, Zwolle, Netherlands
Hotel

Description

ad

Prachtig hotel met ruime comfortabele kamers, hotelbar, restaurant. Tevens huisvest het gebouw een uitgebreide wellness met fitnessruimte.  Op slechts een korte afstand van de binnenstad van Zwolle bevindt zich, langs de A28, Van der Valk Hotel Zwolle. Het hotel is geopend in november 2013 en is voorzien van 178 comfortabele hotelkamers en 17 multifunctionele vergaderzalen.

U kunt uw smaakpapillen laten verrassen in het a la carte restaurant, eten met een extra dimensie tijdens de Live Cooking of een heerlijke borrel nuttigen in de hotelbar. Daarnaast kunt u geheel ontspannen in de uitgebreide wellness inclusief een fitnessruimte.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

NIEUWE AWARD Trots! Dat woord omschrijft ons gevoel het beste. Dagelijks werken wij als team hard zodat u volledig kunt genieten van uw bezoek. Wij zijn dan ook super blij met uw gemiddelde beoordeling van een 9.0 via Booking.com. Namens het gehele team van Hotel Zwolle: bedankt!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

KLEUR VS ZWART-WIT Vandaag is ons hotel gefotografeerd. Ondanks het bewolkte weer vinden wij het eindresultaat prachtig. Alleen.. wij kunnen niet kiezen! Welke versie vindt u het mooist?

Timeline Photos
facebook.com

VACATURE - ZELFSTANDIG WERKEND KOK

VACATURE: ZELFSTANDIG WERKEND KOK Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als zelfstandig werkend kok bent u verantwoordelijk voor de dagelijke bereiding van zowel warme als koude gerechten. Kent u een kok die de sterren van de hemel kookt? Tag hem/haar onder dit bericht. Wie weet noemen wij diegene binnenkort dan onze collega.

facebook.com

Timeline Photos

LANG LEVE DE VRIJHEID! Het is vandaag Bevrijdingsdag. Ook in Zwolle wordt uitgebreid de vrijheid gevierd. In de gehele stad zijn festiviteiten. En in Park de Wezenlanden kunt u terecht voor het grootste bevrijdingsfestival van Nederland. Wij wensen iedereen vandaag een geweldige, zonnige dag toe.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

VACATURE HOOFD HOUSEKEEPING In het Veld groep is voor Hotel Zwolle op zoek naar een hoofd housekeeping voor 15-30 uur per week. Als hoofd housekeeping ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden in het hotel. Heb je leidinggevende ervaring, een hands-on mentaliteit en ben je flexibel, daadkrachtig en gastvrij? Dan is in het Veld groep op zoek naar jou! Bezoek www.inhetveld.nl voor de gehele functieomschrijving.

Timeline Photos
facebook.com

Hemelvaart Live Cooking | Van der Valk Hotel Zwolle

LEVE DE VRIJHEID! Op 5 mei is het Bevrijdingsdag. Zoals elk jaar vindt er een groots festival plaats in de stad. Een echte aanrader! Eerst gezellig met vrienden/familie de vrijheid vieren en daarna gezamenlijk culinair genieten tijdens de Live Cooking! Geniet van de uiteenlopende lekkernijen en van onbeperkte drankjes uit het drankenassortiment. Tarieven €34,50 per volwassene €8,50 per kind (5 t/m 12 jaar) Kinderen t/m 4 jaar gratis

facebook.com

Valk Exclusief - FietsnetwerkApp testdag

TESTERS GEZOCHT Op zaterdag 30 april kunt u deelnemen aan de Valk Exclusief FietsnetwerkApp testdag. Heerlijk fietsen in de mooie omgeving van ons hotel en tegelijkertijd kennis maken met de nieuwe app. U kunt bij ons een fiets huren of deelnemen met uw eigen stalen ros! Doet u mee? Meer informatie of uzelf opgeven is mogelijk via onderstaande link.

facebook.com

Photos from Van der Valk Hotel Zwolle's post

ORANJE BOVEN.. Woensdag is het Koningsdag. Het koninklijk bezoek aan Zwolle kunnen wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Vandaag is dan ook heel het hotel omlijst met oranje vlaggetjes. Alles bij elkaar zelfs meer dan een kilometer. Wij zijn er klaar voor!

Photos from Van der Valk Hotel Zwolle's post
facebook.com

Stem op Van der Valk Hotel Zwolle!

'GAAFSTE PLEK' van ZWOLLE Wij zijn door Go-Kids regio Zwolle genomineerd als 'Gaafste Plek' voor kinderen. Daar zijn wij natuurlijk trots op! U kunt nog tot en met morgen op ons stemmen. Stemt u op ons?

facebook.com

VIP Upgrade arrangement - Koningsdag 2016

KING & QUEEN VOOR 1 NACHT De koning viert dit jaar zijn verjaardag in Zwolle! Komt u het meevieren? U krijgt een koninklijk ontvangst en verblijft op een royale kamer. Vorstelijk genieten op een steenworp afstand van de binnenstad! VIP Upgrade arrangement 1 x overnachting in een royale Superior kamer 1 x uitgebreid ontbijtbuffet Gratis gebruik van wellness en sportfaciliteiten Late check-out tot 13.00 uur € 34,50 per persoon* *o.b.v. twee personen per kamer

facebook.com

Timeline Photos

MOEDERDAG Zondag 8 mei is het Moederdag. Een mooie gelegenheid om alle moeders in de watten te leggen. Trakteer uw moeder op een heerlijke moederdagbrunch of veelzijdig Live Cooking-diner. Daar worden alle mama's blij van! Reserveren is mogelijk via 038-8000800, zwolle@valk.nl of ga naar www.hotelzwolle.nl

Timeline Photos
facebook.com

Nieuwe menukaart

NIEUWE MENUKAART Er is door onze keukenbrigade vol passie gewerkt aan een nieuwe menukaart met verrukkelijke gerechten. En hij is om te smullen! Via onze website kunt onze vernieuwde kaart inzien. Komt u snel proeven?

facebook.com

Quiz

NEAR Van der Valk Hotel Zwolle

Bapas

Zwolle, Netherlands
Restaurant/cafe