Top Local Places

Plan B Hoveniers

Sint laurensbaai 71, Capelle aan den IJssel, Netherlands
Company
advertisement

Description

ad

Heeft u zin om iets moois van uw tuin te maken? Wij denken met u mee. Voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zowel zakelijk als particulier. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van het huis. Naast een heerlijke plek om van de natuur te genieten en een speelplek voor de (klein)kinderen, is de tuin vooral een rustpunt in het drukke leven van alledag. Een goede tuin combineert deze verschillende functies en biedt ieder seizoen een wisselende aanblik en seizoensgebonden sfeer. Maar een mooie tuin vraagt veel tijd en aandacht. Tijd die niet iedereen heeft of er in wil steken. Plan B Hoveniers kan u veel werk uit handen nemen. Plan B is een hoveniersbedrijf dat zich door creativiteit en vakmanschap weet te onderscheiden van haar concurrenten. Originaliteit, heldere offertes en liefde voor groen is onze kracht.

Wanneer het past bij uw stijl durven wij ook materialen op een geheel nieuwe manier te verwerken, of materialen te verwerken die je normaal gesproken niet in tuinen tegenkomt. Maar altijd als een goede weerspiegeling van uw persoonlijke wensen. Zo voelt u zich direct thuis.

Heeft u zin om iets moois van uw tuin te maken? Wij denken met u mee. U kunt Plan B Hoveniers inschakelen bij zowel het tuinontwerp, de tuinaanleg als het tuinonderhoud. En niet alleen voor particuliere tuinen, maar ook voor bedrijfstuinen.

CONTACT

Recommended Before and After transformation