Top Local Places

Flora Boskoop

Parklaan 4, Boskoop, Netherlands
Business Service

Description

ad


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Een Pubquiz is de leukste tijdsbesteding voor een vrijdagavond! Dat vinden wij en velen met ons, want elke maand zit de Pubquiz helemaal vol met wel 28 teams. De inschrijving voor de quiz op 16 februari is weer geopend en we hebben nog wat plekjes vrij. Doen jullie gezellig mee? Meer informatie en inschrijven: http://bit.ly/2q1HRUA Kun je 16 februari niet? Check dan onze agenda voor de volgende quizzen. Er zitten ook wat leuke speciale edities bij!

facebook.com

Heb je aanstaande vrijdag nog geen plannen en houd je van gitaarmuziek? Dan is de theatervoorstelling 'Once upon a time' van Harry Sacksioni een aanrader. In zijn programma ‘Once Upon a Time…’ laat Harry Sacksioni zijn gitaar spreken via zijn meest geliefde filmmuziek. Omdat Harry als componist nooit stil zit, zal uiteraard nieuw materiaal niet ontbreken, aangevuld met nummer van zijn nieuwste live dubbel-cd ‘Vijfenzestig’. Kaarten zijn te koop bij Roos eten & drinken (Parklaan 4) en online, http://bit.ly/2ogRctE.

facebook.com

Heb je net als wij zo genoten van het optreden van The Dirty Daddies OF heb je het helaas moeten missen? Ga dan met ons mee naar het optreden van The Dirty Daddies in AFAS Live op zaterdag 6 oktober! Koop je kaartje voor het concert inclusief busticket via de website. Ook in de bus is het al feest, want het is een partybus! Heb je al een kaartje voor het concert, maar wil je wel graag mee met de bus? Dat kan! Meer info en kaartverkoop op onze website: http://bit.ly/2ogRctE De kaartverkoop start zaterdag 20 januari om 10.00 uur.

facebook.com

Vanavond staan wij op de Winter Wedding Fair in Moerkapelle. 💕👰🏼🤵🏼Heb je trouwplannen of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom gezellig langs tussen 18.30-21.30 uur.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Een nieuw jaar, een nieuw programma! En we hebben weer een paar leuke bandjes geboekt!! Zaterdag 6 januari The Dirty Daddies ( uitverkocht ) Zaterdag 31 maart BZB & THE WETNECKS ( binnenkort in de verkoop) Zaterdag 5 mei BÖKKERS https://m.youtube.com/watch?v=Esxy2Ixqihs

facebook.com

Swingen en meezingen in Flora!! Op 4 januari staan the Cavern Beatles bij ons in het theater en er zijn nog kaarten beschikbaar. Zin in een superleuke avond? Check het filmpje van 2016 hieronder en kom alvast in de stemming! Kaarten verkrijgbaar in Roos eten & drinken en online via www.floraboskoop.nl. https://www.youtube.com/watch?v=qndwL2KhJ_A

facebook.com

In 2018 gaat de Pubquiz door! Vandaag om 12.00 uur opent de inschrijving voor de Pubquiz op 19 januari 2018. Je kunt je inschrijven met teams van 4-8 personen. Ga de strijd aan met de andere teams en maak kans op leuke prijzen. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website: http://bit.ly/2ogRctE

facebook.com

Namens ons hele team wensen wij je hele gezellige kerstdagen en een mooi en feestelijk 2018!

facebook.com

Harry Sacksioni, de gitaarvirtuoos die dit jaar voor de vijfde keer op rij is uitgeroepen tot de beste akoestische gitarist van de Benelux. Vrijdag 26 januari treedt hij op in het Flora Theater! In zijn programma 'Once Upon a Time...' laat Harry Sacksioni zijn gitaar spreken via zijn meest geliefde filmmuziek. Ook niet materiaal zal niet ontbreken. Wilt u genieten van een programma vol kleine wondertjes op de gitaar? Koop dan snel een kaartje. Deze zijn te koop bij Grand Café Roos eten & drinken en online: http://bit.ly/2ogRctE. Prijs: EUR 22,50 inclusief consumptie (excl. reserverings- en servicekosten)

facebook.com

♥️♠️Op vrijdag 29 december gaan we koppelklaverjassen♣️♦️ Er wordt gestreden om mooie prijzen en het is bovenal erg gezellig. Al vele koppels hebben zich ingeschreven. Heb jij dat nog niet gedaan? Doe dat dan snel via onze website: http://bit.ly/2ogRctE. Tot 29 december!

facebook.com

Quiz