Top Local Places

Ome Pietje Eten & Drinken

Baanstraat 53c, Beverwijk, Netherlands
Restaurant/cafe

Description

ad

Ome Pietje Eten & Drinken Beverwijk Ome Pietje Eten & Drinken is een gezellig restaurant in het hart van Beverwijk.
Lekker lunchen & Dineren of gewoon voor de borrel.

Het Concept voor het diner:
Uit eten wordt een beleving in Ome Pietje, Sharing Dining, lekker tafelen, proeven en delen, iets anders dan u gewend bent.

De dinerkaart van Ome Pietje biedt een breed assortiment aan kleine gerechtjes. De gerechten zijn wereldgeoriënteerde en de kaart wordt iedere twee maanden aangepast. Er wordt aangeraden om met het tafelgezelschap zoveel mogelijk variatie aan te brengen, op basis van drie gerechten per persoon, om vervolgens alle gerechten met elkaar te delen. De gerechten worden in verschillende gangen in een etagère bij u aan tafel gepresenteerd. Wanneer u zich wilt laten verassen, maakt de chef kok graag een keuze voor u.

Ook kunt u Lunchen in Ome Pietje:
Van woensdag t/m zondag bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom in Ome Pietje voor de lunch. Diverse luxe sandwiches of salades behoren tot de lunchkaart. Toch liever een klein hapje van de dinerkaart, met een mooi glas wijn, ook dat is mogelijk.

Ome Pietje’s Fishmarket;
Eén keer in de twee maanden op vrijdag wordt Ome Pietjes Fishmarket georganiseerd. De chef kok gaat ’s ochtends vroeg naar de afslag in IJmuiden om een breed assortiment verse vis samen  te stellen en deze dezelfde avond aan u te presenteren. U wordt per tafel uitgenodigd om te kijken wat  de chef te bieden heeft en net zoals op de markt kunt u zelf aangeven hoeveel u van welke soorten vis wilt, om deze vervolgens la minute voor u gefileerd en gegrild, om ze vervolgens op prachtige schalen bij u aan tafel te brengen. Een avond die u als visliefhebber zeker niet mag missen.


Onze Take Away service:
Wel zin in Ome Pietjes kookkunsten, maar geen zin om uit eten te gaan? U kunt thuis genieten van wat Ome Pietje voor u klaar maakt. Maak gebruik van onze Take-Away service. Bijna alle gerechten zijn bij ons te bestellen om af te halen. Alleen even bellen van te voren dan hoort u wanneer u het op kunt halen.

Catering van Ome Pietje:
De catering mogelijkheden van Ome Pietje zijn zeer uitgebreid. Van de verhuur van een barretje tot aan compleet op maat gemaakte thuisdiners, waarbij bedienend personeel en een kok behoren. Ome Pietje maakt graag een afspraak met u om al uw wensen dor te nemen.

Ook voor feesten & partijen of uw bruiloften
Uw feestje in Ome Pietje vieren is natuurlijk ook mogelijk. Of het nu gaat om een receptie, een gezellige borrel met standing diner, een op maat gemaakt diner,of uw bruiloft, we maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

De Oestervriend;
Ome Pietjes vrienden komen graag u feestjes aanvullen.
De Oestervriend brengt u een geschenk uit zee; Tijdens uw borrel, feest of elke andere gelegenheid opent de Oestervriend op snelle en vakkundige wijze één voor één de oesters om ze vervolgens uit te reiken aan uw gasten.
Een culinaire manier om uw feestje compleet te maken.

Brunch of High Tea:
Iets anders in de middag…. Gezellig met een groep of gewoon met z’n tweeën high tea in Ome Pietje. Diverse zoete en hartige hapjes in combinatie met een breed assortiment aan thee.

CONTACT

Quiz

NEAR Ome Pietje Eten & Drinken