Top Local Places

New Day Impact

Tweelingenlaan 44, Apeldoorn, Netherlands
Nonprofit Organization
advertisement

Description

ad

New Day Impact realiseert (bouw) projecten en programma's op het gebied van welzijn en educatie, momenteel in Albanië, Brazilië en Kosovo New Day Impact realiseert (bouw) projecten en programma's op het gebied van welzijn en educatie, momenteel in Albanië, Brazilië en Kosovo

CONTACT

Opening Hours

maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 16:30
woensdag
09:00 - 12:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tijdens het kinderwerk in Albanië kom je zulke prachtige kinderen tegen!

facebook.com

Op 22 maart kwam het team New Day Dance Mission voor het eerst bij elkaar. Superleuk om elkaar te ontmoeten en (beter) te leren kennen, alle informatie over de reis uit te wisselen en samen invulling geven aan de verschillende programma's. We zijn ontzettend blij met onze "Dancesquad" : 6 enthousiaste dansers van STA die zich helemaal gaan richten op dansworkshops voor kinderen in Albanië en Kosovo. De rest van het team zal vooral aan de slag gaan met Family Care projecten, vrouwenprogramma's en activiteiten voor jongeren. We hebben er zin in! Mocht je dit team willen supporten met een gift voor de projecten tijdens de reis (busvervoer voor Roma kinderen, uitdelen van voedselpakketten) dan kan dat! Maak je gift over op NL68RABO0155658514 t.n.v. Stichting New Day Impact o.v.v. Gift New Day Dance Mission. Heel erg bedankt!

facebook.com

De NDI kledingparty van afgelopen donderdag was weer een succes! Met heel veel enthousiasme werd er uitgezocht, gepast, gesnuffeld en gekocht! Super opbrengst en ook meteen mooi onze kasten opgeruimd en weer aangevuld. Mooie win-win dit Kledingparty concept. In november weer!!

facebook.com

Vanavond gaan we weer helemaal los! We hopen je vanaf 19.30 uur te zien in het Kruispunt in Apeldoorn! Vergeet niet een heeeeele grote tas mee te nemen! 😜

facebook.com

Supergaaf: New Day Impact is dit jaar het goede doel van Royal Polo at the Palace op 25 en 26 augustus! Vanmiddag was de perspresentatie in de Koninklijke Stallen. Leuk om daarbij te zijn en iets te mogen delen over het Rivershoreproject in Tirana!

facebook.com

facebook.com

Supertrots op alweer een prachtig team met een missie! Bekijk op de site een paar foto's van de verkenningsreis van Deeper Delta!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nu al trots op “onze” Navigators!!

facebook.com

Go Team NL Go! Super schaatsprestaties van ons Nederlands Olympisch team, écht knap! Maar ... wil jij ook zo'n gaaf TEAM NL trainingsjack, kom naar de Kledingparty op 15 maart in het Kruispunt aan de Zilverschoon. #Promohouse nieuwe kleding #olympische spelen

facebook.com

Superblij met een enthousiast missieteam van Navigators Ede! En uiteraard ook heel blij met NDI topvrijwilliger/reiziger Jaco van de Vlag, de initiatiefnemer van deze bijzondere reis!

facebook.com

Recommended Before and After transformation