Top Local Places

New Day Impact

Tweelingenlaan 44, Apeldoorn, Netherlands
Nonprofit Organization

Description

ad

New Day Impact realiseert (bouw) projecten en programma's op het gebied van welzijn en educatie, momenteel in Albanië, Brazilië en Kosovo New Day Impact realiseert (bouw) projecten en programma's op het gebied van welzijn en educatie, momenteel in Albanië, Brazilië en Kosovo

CONTACT

Opening Hours

maandag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from New Day Impact's post

De nieuwe zomerbrochure! Hij is af en we zijn blij met het resultaat! Aandacht voor nieuwe projecten, vervolgen op al bestaande projecten en terugblikken op successen. Vandaag zijn de brochures ingevouwen door top vrijwilligers en op de post gedaan. Over een week ligt hij op de deurmat! Lees je mee?

Photos from New Day Impact's post
facebook.com

Photos from New Day Impact's post

Derde geworden bij het Drakenbootfestival!! Wat een mooie dag met een topteam roeiers, opnieuw een geweldige schoonmaakploeg en een leuke kraam! Morgenavond van 19.00-21.00 uur de laatste schoonmaakklus -heel fijn als JIJ nog even komt helpen!!😉

Photos from New Day Impact's post
facebook.com

Spannend!!

Spannend!!
facebook.com

Eerste race gemakkelijk gewonnen! #drakenboot #topteam #1.14min

Eerste race gemakkelijk gewonnen! #drakenboot #topteam #1.14min
facebook.com

Drakenbootfestival Zwitsalterrein: we varen mee en staan met een geweldige kraam! Kom even langs! #royaltalens #newdayimpact #goededoel

Drakenbootfestival Zwitsalterrein: we varen mee en staan met een geweldige kraam! Kom even langs! #royaltalens #newdayimpact #goededoel
facebook.com

Photos from New Day Impact's post

Hulpkrachten gezocht! 1e dag zit er op. Hard gewerkt, maar boven al veel gezelligheid en een goeie teamspirit! Bedankt NDI-schoonmakers! Voor morgen zoeken we nog extra schoonmakers, help jij mee? Laat dan hieronder een bericht achter of mail naar anna@newdayimpact.nl. Tot morgen!

Photos from New Day Impact's post
facebook.com

Photos from New Day Impact's post

Dit weekend is New Day Impact weer op verschillende 'festival' terreinen aanwezig tijdens het Drakenbootfestival! Kom je zondag langs om onze NDI-roeiers aan te moedigen als ze over het Apeldoornse kanaal naar de overwinning varen? En kom dan vooral ook even kijken bij onze NDI-kraam met het thema 'Colour the World'. Hier zullen we prachtig kleurmateriaal verkopen voor een kleine prijs van de Royal Talens Foundation. Mix en match zelf de kleuren, of ga voor een mooi gevulde kleurdoos! En niet te vergeten... het schoonnmaakteam zal zich het hele weekend gaan inzetten voor een super bedrag. Ook nog meehelpen met de schoonmaak of achter de kraam? Meld je aan: Anna@newdayimpact.nl

Photos from New Day Impact's post
facebook.com

New Day Impact

GEZOCHT NDI-ROEIERS (mannen) Weten jullie het nog? Het succes van 2 jaar geleden? De NDI-drakenboot schopte het tot in de finale en voer met hoge snelheid over het Apeldoornse kanaal. Ook dit jaar zal er weer een NDI-drakenboot gaan varen. We zoeken sterke (mannelijke) roeiers voor in de boot die New Day Impact naar de overwinning gaan varen! De race zal plaats vinden op zondag 23 juni! Het beloofd zoals altijd een gezellige dag te worden met een goede teamspirit en een mooie competitie! Zeg het voort! Meld je zo snel mogelijk aan bij anna@newdayimpact.nl!

New Day Impact
facebook.com

Help je mee? Samen is het leuker! Het Drakenbootfestival komt er weer aan. New Day Impact zal opnieuw het terrein opruimen/schoonmaken voor een prachtig bedrag voor de stichting. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder onze fantastische vrijwilligers! Zaterdag 22 juni 07:00/09:00 Zondag 23 juni 07:00/09:00 Maandag 24 juni 19:00/21:00 Kun jij op 1 of meerdere van de bovenstaande data's helpen? Reageer dan hieronder of stuur dan een mail naar anna@newdayimpact.nl. Vele handen maken licht werk!

Help je mee? Samen is het leuker! 

Het Drakenbootfestival komt er weer aan. New Day Impact zal opnieuw het terrein opruimen/schoonmaken voor een prachtig bedrag voor de stichting. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder onze fantastische vrijwilligers! 

Zaterdag 22 juni 07:00/09:00
Zondag 23 juni 07:00/09:00
Maandag 24 juni 19:00/21:00

Kun jij op 1 of meerdere van de bovenstaande data's helpen? Reageer dan hieronder of stuur dan een mail naar anna@newdayimpact.nl.

Vele handen maken licht werk!
facebook.com

DE REIZIGER VERTELT “Het was wel lastig om haar achter te laten, maar het was fijn om daar te zijn en de herinnering blijft.” Niobe Na maanden lang gespaard te hebben kon ik eindelijk met zekerheid zeggen dat ik mee kon met de Spring mission naar Albanië. Van te voren had ik niet veel verwachtingen. Ik liet het maar allemaal op me af komen. Nadat we een paar programma’s hadden uitgevoerd, voelde ik me al wat meer thuis in Albanië. De blijheid van de mensen daar maakte mij gelukkig. Tijdens een kinderprogramma ontmoette ik een meisje dat Marineta heette. In het begin was ze ontzettend verlegen. Ze was 11 jaar oud en een van de weinigen die Engels kon spreken. Toen we erachter kwamen dat we elkaar konden verstaan, kwam ze wat los. Samen maakten we een tekening en schreven we zinnetjes in een schriftje. Ze vertelde me veel over zichzelf en kon maar niet van mijn haar afblijven. Ook hebben we nog samen buitengespeeld. Vlak voor ik weg ging heb ik nog een briefje voor haar achtergelaten in haar schrift. Toen ik wegging moest ze huilen. Het was wel lastig om haar achter te laten, maar het was fijn om daar te zijn en de herrinnering blijft. Deze reis heeft veel indruk op mij gemaakt en ik ben blij dat ik iets voor die mensen heb kunnen betekenen.

DE REIZIGER VERTELT

“Het was wel lastig om haar achter te laten, maar het was fijn om daar te zijn en de herinnering blijft.” 
Niobe 

Na maanden lang gespaard te hebben kon ik eindelijk met zekerheid zeggen dat ik mee kon met de Spring mission naar Albanië. 
Van te voren had ik niet veel verwachtingen. Ik liet het maar allemaal op me af komen. Nadat we een paar programma’s hadden uitgevoerd, voelde ik me al wat meer thuis in Albanië. De blijheid van de mensen daar maakte mij gelukkig. 

Tijdens een kinderprogramma ontmoette ik een meisje dat Marineta heette. In het begin was ze ontzettend verlegen. Ze was 11 jaar oud en een van de weinigen die Engels kon spreken. Toen we erachter kwamen dat we elkaar konden verstaan, kwam ze wat los. Samen maakten we een tekening en schreven we zinnetjes in een schriftje. Ze vertelde me veel over zichzelf en kon maar niet van mijn haar afblijven. Ook hebben we nog samen buitengespeeld. Vlak voor ik weg ging heb ik nog een briefje voor haar achtergelaten in haar schrift. 
Toen ik wegging moest ze huilen. Het was wel lastig om haar achter te laten, maar het was fijn om daar te zijn en de herrinnering blijft. 

Deze reis heeft veel indruk op mij gemaakt en ik ben blij dat ik iets voor die mensen heb kunnen betekenen.
facebook.com

facebook.com

New Day Impact's cover photo

New Day Impact's cover photo
facebook.com

Quiz

NEAR New Day Impact

Sizzles

Apeldoorn, Netherlands
Restaurant/cafe