Top Local Places

RijswijkBuiten

Van Rijnweg 3b, Rijswijk, Netherlands
City

Description

ad

Buiten wonen... binnen bereik van alle voorzieningen! Buiten wonen... binnen bereik van alle voorzieningen!
Drie gebieden smelten straks samen om van RijswijkBuiten één prachtige wijk te maken: Sion, ’t Haantje en Pasgeld. Het unieke van elk gebied, met z’n eigen bijzondere kenmerken, blijft straks gehandhaafd. Daardoor zijn de drie delen van RijswijkBuiten nog goed herkenbaar.

RijswijkBuiten krijgt straks 4000 woningen. Een aantal dat gelijkstaat aan een klein dorp. Daarom mag u van uw ‘dorp’ ook een volwassen voorzieningenniveau verwachten. Zo is in RijswijkBuiten de bouw van een eigen winkelvoorziening gepland. Deze is groot genoeg voor de boodschappen die u elke dag nodig heeft. En als u een paar uurtjes wilt shoppen, is winkelcentrum In de Bogaard of het oude centrum van Rijswijk vlakbij.

De centra van steden als Delft en Den Haag zijn heel gemakkelijk te bereiken.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dat is genieten op Eilandrijk 🌞

facebook.com

De vrijwilligers van de Oranjevereniging Sion en de IJsclub Sion zijn hard aan het werk om de schaatsbaan weer in orde te maken. Als alles meezit kunnen de bewoners in RijswijkBuiten vanaf morgen genieten op de schaatsbaan!

facebook.com

Afgelopen week heeft fotograaf Peter van Oosterhout een rondje gemaakt in RijswijkBuiten en dat leverde weer mooie beelden op.... #detuinenvansion, #eilandenvansion, #wonenopeeneiland, #parkrijk, #geworteldwonen, #wonenalacarte

facebook.com

facebook.com

Denkt u ook mee?

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vanavond weer een kopersinformatie avond. Dit keer met de kopers van het vierde eiland van De Eilanden van Sion , Eilandrijk. Er zijn nog enkele woningen op dit prachtige eiland te koop. Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs in ons informatiecentrum.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Morgen is het informatiecentrum RijswijkBuiten weer geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Meer weten over gasloos wonen met een zeer aantrekkelijke energierekening? Bijvoorbeeld in de woningen van Eilandrijk of Het Terras van Sion? Kom dan zeker even langs! De koffie staat voor u klaar 😉

facebook.com

Op de politieke agenda.... Gasloos bouwen. RijswijkBuiten wederom als decor voor Gasloos Wonen. Waarom? In RijswijkBuiten wordt namelijk al 5 jaar gasloos gebouwd, met succes! En daar zijn we als Gemeente Rijswijk en samenwerkende partners trots op! #DuraVermeer, #VolkerWesselsVastgoed, #Stevast, #AM, #RoosdomTijhuis, #RijswijkWonen, #WonenalaCarte, #Schoutenbouw, #Bouwinvest.

facebook.com

Quiz