Top Local Places

Kip op de Markt

Dapperstraat, Amsterdam, Netherlands
Butcher Shop

Description

ad

De lekkerste Biologische Kip, op de hoek van Dapperstraat en Commelinstraat. Wij hebben verschillende specialiteiten voor u. Deze specialiteiten zijn natuurlijk van de allerbeste kwaliteit. Het vlees voor deze specialiteiten is natuurlijk biologisch en bewerkt in onze eigen uitsnijderij. Wij garanderen dat het vlees dagvers is, iedere dag opnieuw. Laat u overtuigen!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vanmiddag staan we voor de eerste keer op het pleintje in Nijkerkerveen! We zijn er tot 17.00. Tot zo!

facebook.com

Na een drukke week een heerlijke rijsttafel en een borrel met het kip op de markt team! Wij willen u bedanken voor u aankopen en u allen hele goede kerstdagen wensen! Groeten het kip op de markt team!

facebook.com

Onze vitrine ligt er weer schitterend bij met de lekkerste soorten paté, heerlijke salades, gevulde kalkoen, gevulde parelhoen, diverse rollades, diverse soorten heerlijke wildbiefstukken, fazanten, eenden, konijnen, haas en niet te vergeten onze kalkoenen! Vanmiddag staan we op het plein in Nijkerkerveen van 14.00 tot 17.00. Morgen en zaterdag staan we op de Dappermarkt! Tot snel ! Groeten het kip op de markt team😉

facebook.com

Ook dit jaar zal onze vitrine er weer ongeveer zo uitzien! U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment kalkoen,eend, wild en gevogelte. Ook hebben wij de allerlekkerste wildpaté's voor u klaar liggen en laten we ook de stoofpotjes en wildpeper niet vergeten. Tot slot hebben wij Heerlijke gevulde specialiteiten die u zo thuis de oven in kunt schuiven en de lekkerste rollade's! U kunt morgen nog aan de kraam in Amsterdam bestellen of eventueel telefonisch via 06-44625049. Ook is het uiteraard mogelijk om op de volgende punten aan de kraam te komen : Do 21 december 08.00-13.00 Emiclaer Amersfoort Do 21 december 14.00-16.30 Plein Nijkerkerveen Vr 22 december 08.30-16.30 Dappermarkt Amsterdam Za 23 december 08.30-16.30 Dappermarkt Amsterdam Hier geldt wel op = op dus wilt u zeker zijn dat u niet mis grijpt geef dan snel u bestelling door. We zien u komende week graag bij onze verkooppunten ! Groet, Team kip op de markt Poelier van Nieuwenhuizen

facebook.com

Ook vandaag staan wij weer voor u klaar van 14.00 tot 16.30. Tot zo

facebook.com

Beste Facebook vrienden, Ook morgen staan wij weer op de Talmastraat 12 in Nijkerkerveen. We hebben hier en op onze andere markten weer 2 heerlijke aanbiedingen : - Heerlijk scharrelkip-pompoensalade € 2,- per ons. - 20 gegrilde borrelboutjes voor slechts € 5,- Tot morgen!

facebook.com

Vanmiddag meteen de prijzen overhandigd aan de winnaars van de schotels. Gefeliciteerd Ria Buitink en Greet Torsius!

facebook.com

Iets later dan gepland, maar de winnaars zijn : Ria Buitink de hapjes schotel Greet Torsius wint de heerlijke schaal met noten. Als de winnaars even een privé bericht naar ons willen sturen om te kijken waarneer u hem wilt ophalen. Ook volgende week verloten wij weer een pakket met heerlijke producten. Groeten team kip op de markt

facebook.com

We zijn over de 50 delers en likers ! Dat betekend dat naast de heerlijke hapjes schotel ook de heerlijke schaal noten wordt verloot. Hier doen we bij 100 delers nog een extra hapjes schotel bij!

facebook.com

Aankomende donderdag staan wij voor de tweede keer aan de Talmastraat in Nijkerkerveen met heerlijke kip, wild, gevogelte en een kraam met de lekkerste noten en zuidvruchten. Ook nu hebben wij weer 2 leuke acties, namelijk: - Kipgrillworst kaas naturel of pittig € 2,- p/stuk. - bij aankoop van € 10,- aan noten een half pondje pinda's cadeau. Ook verloten wij weer een lekkere hapjesschotel voor degene die: 1. Dit bericht delen. 2. Dit bericht liken. 3. Onze fb pagina liken. Gaan we over de 50 delers heen dan verloten we ook nog een extra schaal met heerlijke noten. De winnaar wordt donderdag 16 november om 12.00 bekend gemaakt. Graag zien wij u op donderdag bij ons aan de kraam van 14.00 tot 16.30.

facebook.com

Onze eerste verkoopdag aan de Talmastraat is een feit! Ook is vanmiddag de heerlijke hapjesschaal opgehaald door winnares Sharon van de Geest van Eldert! Volgende week verloten wij weer een heerlijke hapjesschaal dus blijf ons volgen! Groetjes het kip op de markt team!

facebook.com

Omdat wij morgen voor de eerste keer aan de Talmastraat in Nijkerkerveen staan, hebben wij 2 leuke openingsacties, namelijk: - bij aankoop van € 10,- aan kip een gratis grillworst. - bij aankoop van € 10,- aan noten een gratis zak rijstcrackers naar keuze. Ook verloten wij morgen om 12.00 een lekkere hapjesschotel voor degene die: 1. Dit bericht delen. 2. Dit bericht liken. 3. Onze fb pagina liken. Dus kom morgen bij ons langs voor de lekkerste kipproducten, noten en zuidvruchten.

facebook.com

Quiz

NEAR Kip op de Markt