Top Local Places

TCV Obstacle Run Alphen

de bijlen, Alphen, Netherlands
Sports Event

Description

ad

Zomerspektakel organiseert in samenwerking met 4Sport Training Center en Pursue op 4 juni 2017 de derde editie van de TCV Obstacle Run in Alphen a/d Rijn Wat is een obstacle run?

Bij een obstacle run wordt hardlopen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. de route loopt door de natuur en deelnemers komen onderweg modder, zand en water tegen. Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, boomstammen, monkeybars, sloten en autobanden en meer....

Alleen voor de Alpha groep zal de snelste tijd belangrijk zijn, voor de andere groepen zal vooral plezier en de fysieke en mentale uitdaging op de eerste plek staan. Deelnemers zijn geen concurrenten van elkaar, maar helpen elkaar de obstakels overwinnen.

Welke afstand past het beste bij me?

Door de vier afstanden (kidsrun, 5, 10 en 15 km) is het mogelijk om een keuze te maken voor de afstand die het beste bij jouw fysieke gesteldheid past. Voor de 5 km afstand geldt een minimum leeftijd van 12 jaar, voor de 10 en 15 km geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.

In totaal zullen er voor de 10 km zo’n 32 en voor de 15 km zo’n 45 obstakels moeten worden bedwongen. Voor de 5 km afstand zijn dit ongeveer 20 obstakels. Een behoorlijke uitdaging dus en een hele hoop fun tijdens de run die jij individueel of in teamverband kan afleggen!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vanavond om 19.30 is de terugkomavond voor vrijwilligers van de TCV Obstacle Run in Grand Café Eight. Tijdens deze, vooral gezellige, avond willen wij met alle betrokkenen de obstacle run nabespreken en krijgen wij graag feedback om het evenement nog beter te maken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Ter voorbereiding willen wij je vragen om deze enquête in te vullen: https://www.survio.com/survey/d/W7G8Z8M3T2M4P8M5J. Dit zal ons helpen meer achtergrondinformatie te krijgen van alle vrijwilligers.

facebook.com

Ben jij vrijwilliger geweest bij de TCV Obstacle Run Alphen 2017? Mede dankzij jou is dan de Obstacle Run een groot succes geworden! Als blijk van waardering nodigen wij je graag uit voor de terugkomavond op maandagavond 3 juli bij Grand Café Eight om 19.30 uur. Tijdens deze, vooral gezellige, avond willen wij met alle betrokkenen de obstacle run nabespreken en krijgen wij graag feedback om het evenement nog beter te maken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Ter voorbereiding willen wij je vragen om deze enquête in te vullen: https://www.survio.com/survey/d/W7G8Z8M3T2M4P8M5J. Dit zal ons helpen meer achtergrondinformatie te krijgen van alle vrijwilligers.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Daar is ie dan! De official aftermovie van de TCV Obstacle Run 2017! Met dank aan VRHL VIDEO. Alle vrijwilligers, deelnemers en sponsoren, bedankt voor deze fantastische dag! Zien we jullie weer bij de volgende editie?! ;)

facebook.com

Zie hier de 2,5km Family Run. Echt een super gave compilatie!! Heb jij ook nog een gave video laat het ons weten!!! 💪

facebook.com

5km met Go Pro! Heb jij ook een video gemaakt tijdens de Obstacle Run? Laat het ons weten!💪

facebook.com

Gevonden bankpassen, bril en rijbewijs

facebook.com

Quiz