Top Local Places

Landgoed de Hoevens

goorstraat, Alphen, Netherlands
Bed and Breakfast

Description

ad

Er zijn van die unieke plekjes die het ontdekken meer dan waard zijn. Bijzondere overnachtings- en vergaderlocaties, natuur, wandelen, stilte..Wees welkom! Soms zijn er van die unieke plekjes die je bij een bezoek volledig verrassen. Landgoed de Hoevens is zo’n plek. Verscholen in het groen, tussen Alphen en Goirle, ligt dit particuliere landgoed. 190 ha graslanden, akkers, houtwallen en lanen vormen hier samen met monumentale boerderijgebouwen een uniek Kempisch coulisselandschap. Daar doorheen kabbelt het beekje ‘De Oude Leij’. Hier is het heerlijk wandelen, te midden van de paradijselijke stilte die hier nog heerst.

Wilt u langer verblijven dan kunt u ook blijven slapen op het landgoed. Er is een natuurkampeerterrein met staanplaatsen en blokhutten en een tipi tent. Een monumentale Vlaamse schuur herbergt een luxe vergader- en groepsaccommodatie. En voor een romantisch verblijf met twee kiest u voor B&B ’t Bakhuis. Kijk voor meer informatie op www.dehoevens.nl


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De natuur op De Hoevens laat zich graag fotograferen. Vele amateur- en professionele fotografen hebben er een uitvalsbasis om er prachtige foto's te maken die gedeeld mogen worden. Geniet je met ons mee?

facebook.com

Zo fijn om samen met vrienden en familie een weekendje te genieten van elkaar en de natuur op De Hoevens! In het weekend van 2 t/m 4 maart verblijf je met flinke korting in ons vakantiehuis 'De Vlaamse Schuur'. Kijk gauw voor de aanbieding: http://dehoevens.nl/overnachten-algemeen/vakantiehuis/aanbiedingen/

facebook.com

Over 2,5 maand is het alweer Pasen! Al plannen? Natuurkampeerterrein De Hoevens heeft nog enkele staanplaatsen en blokhutten vrij voor het weekend van 30 maart-2 april. Deel dit bericht, maak een reservering voor het Paasweekeinde en maak kans op een goed gevulde ontbijtmand voor 2 personen.

facebook.com

De vleermuis vindt het ook fijn op De Hoevens! Afgelopen zondag zijn er door de IVN gidsen maar liefst 10 exemplaren in onze vleermuizenkelder geteld. O.a. de watervleermuis, de franjevleermuis en de grootoorvleermuis overwinteren in deze kelder.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Verblijf nu met korting in ons sfeervolle vakantiehuis op Landgoed de Hoevens! LAST-MINUTE aanbieding 'De Vlaamse Schuur': Weekend 15 – 17 december 2017: 20% korting op verblijf in gehele geschakelde accommodatie (tot 20 personen). Weekend 22 – 25 december 2017 (inclusief Kerstavond): 15 % korting op verblijf in 1 accommodatie (tot 10 personen). Kijk voor meer info op onze website www.dehoevens.nl

facebook.com

Vandaag bezocht Commissaris van de Koning Wim van de Donk onze natuurbegraafplaats op Landgoed de Hoevens!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Bs De Vlinder uit Baarle-Hertog was een dag te gast op De Hoevens om mee te werken in de natuur. Wat een kanjers! Ze hebben bergen werk verzet. Als beloning een lekkere appelflap bij het kampvuur.

facebook.com

Quiz