Top Local Places

DW Dogs Coachen met honden

Pembastraat 8, Almere-Buiten, Netherlands
Company

Description

ad

DW Dogs biedt coaching aan waarbij een hond als spiegel wordt ingezet. Iedereen loopt wel eens tegen bepaalde valkuilen aan op het werk, in de privésfeer of beide. Honden kunnen als spiegel en/of metafoor een enorme bijdrage leveren om onze ogen te openen en te zien en vooral ook ervaren wat er precies speelt en hoe we ons gedrag in betere banen kunnen leiden. Bij het coachen met honden kunnen onder meer thema’s aan bod komen als adequaat leiderschap, heldere grenzen stellen, teambuilding, samenwerking en communicatie. Het is bijzonder om te ervaren wat we allemaal van honden kunnen leren! In dit kader kunt u bij ons terecht voor bedrijfstrainingen maar ook privé sessies.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Cani Amici

Lize, een collega van mij, heeft een mooie en handige sticker ontworpen. Bestel ze snel via haar pagina dan hoef je niet telkens opnieuw alles uit te leggen aan je bezoek. En zijn ze al voor dat ze binnen komen voorbereid, hoe fijn is dat!!

Cani Amici
facebook.com

Timeline Photos

Kinderen en honden. Wat is dat toch een fijne combi. DW Dogs Coachen met honden kan ook ondersteuning bieden bij kinderen. Is je kind hoog sensitief, heel timide of juist erg aanwezig. Of loopt hij tegen andere dingen aan. Samen met mij en mijn honden gaan we de uitdaging aan om naar jezelf te kijken en handvatten te krijgen hoe je op je lekkerst in je vel kan zitten! Ook om relaties tussen ouder en kind te verbeteren ben je bij mij aan het goede adres. Neem contact op voor meer informatie!

Timeline Photos
facebook.com

www.optisport.nl

Kijk nou hoe leuk!! Samen met je hond naar het zwembad. https://www.optisport.nl/vrijbuiter/196-teddybeer-afzwemmen.html

facebook.com

Timeline Photos

Mijn co-coaches van vandaag hebben het super gedaan!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Onderweg naar België. Eerste opdracht sinds Liv geboren is. Zin in!!

Timeline Photos
facebook.com

Kapot van verveling

https://www.linkedin.com/pulse/kapot-van-verveling-ir-ineke-r-van-herwijnen

facebook.com

Timeline Photos

Ik hoop dat de hondjes weinig last hebben gehad van het vuurwerk!! Ik wens jullie een heel fijn en liefdevol 2016 toe!!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR DW Dogs Coachen met honden