Top Local Places

Vakgarage Mobron

Zandzuigerstraat 26, Almere-Buiten, Netherlands
Automotive Repair Shop

Description

ad

Onderhoud, reparatie, APK, airco en banden. Welkom bij Autobedrijf Mobron!

Bent u de hoge kosten van onderhoud en reparatie bij de dealer helemaal zat? Maak zelf een online afspraak en bespaar honderden euro’s per jaar!

Omdat Autobedrijf Mobron een eenmanszaak is, zijn de prijzen laag en worden u en uw auto uitsluitend door mij persoonlijk geholpen. U ontvangt altijd een prijsopgaaf vooraf zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Graag tot ziens in de garage,

Mark Mobron

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ohoh daar gaan we weer.

facebook.com

Het begint weer koud te worden, en het is dus weer tijd voor winterbanden. Vredestein komt nu met een mooie actie : Bij aanschaf van 4 nieuwe Vredestein winter of all-season banden krijgt u er een gratis verkeersveiligheidstraining bij ter waarde van € 139,- En als u er 2 koopt, krijgt u dit pakket voor slechts € 39,95 Deze actie is geldig op alle aankopen van 1 t/m 30 november 2017 Bel ons op : 036-5324457 Whatsapp: 0628898861 Mail : info@autobedrijfmobron.nl

facebook.com

Zo even pauze dan kan hij zo weer aan het werk 😄

facebook.com

Vandaag weer een bijzonder voertuig in de garage. Een Goggomobil uit 1966. We moesten er zelfs onze brug voor aanpassen, omdat de auto te smal is.

facebook.com

De laatste tijd krijgen wij veel klanten die te laat zijn voor hun apk. Tegenwoordig worden er niet altijd meer brieven gestuurd door de rdw. Sinds kort kunt u ook berichten ontvangen via mijn overheid. Om te zien of de auto toe is aan een apk kunt u dit zien op deze website : https://ovi.rdw.nl Voorkom een boete, en maak op tijd een afspraak bij ons. Dit kan 2 maanden voor de verval datum.

facebook.com

Het was weer een week vol met bijzondere voertuigen.

facebook.com

Niet alle panda's gingen gisteren naar Rhenen. Deze ging gisteren na 20 jaar nog probleemloos door de keuring.

facebook.com

We hebben een winnaar ! Er lagen 59 banden in het bandenrek. De winnaar van deze actie is geworden : Jerry van Tetering Jij bent de winnaar van de gratis banden wissel, of een waardebon van € 25,- wij nemen via facebook contact met je op. Blijf ons in de gaten houden voor nieuwe actie's.

facebook.com

Timeline Photos

Het is weer tijd om te wisselen. En daar doen wij weer een raad & win actie bij. De vraag is : Hoeveel banden liggen er in ons bandenrek ? Bij de winnaar wisselen wij gratis de winterbanden om naar zomerbanden. Rijdt u al op zomerbanden, dan wint u een Vakgarage waardebon van €25,- Uit de juiste antwoorden verloten wij deze prijs.

Timeline Photos
facebook.com

facebook.com

Vakgarage Mobron's cover photo

Vakgarage Mobron's cover photo
facebook.com

Vakgarage Mobron

Vakgarage Mobron
facebook.com

Quiz

NEAR Vakgarage Mobron